PS5 機主討論區 (64)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
其實係咪得香港好似乞衣咁買機
其他國家係咪walkin都有
老表去咗加拿大商場驚鋪原價擺到個盒都殘殘地
咩我話點就點,屌,你係咪理解錯左我話XBOX做爛市所以D人屌XBOX呀,我無咁既意思喎

以玩家為本真係笑左,M$搶緊市佔先咁平姐,到佢佔上風果陣仲會咁?
商家佬都係以利益為先架啦,我認同SONY的確唔係咩良心公司,但XBOX上一代俾PS4食住都係因為佢自爆唔俾人SHARE GAME姐,以玩家為本,咪講笑啦
唔通超市減價頂死隔離鋪頭,你又話佢賣得平有良心咩,唔好咁天真
你仲咁認真覆佢
佢只會屌Sony 唔會理Microsoft 做得都差的位
之前有個post個Sony打算遊戲入面加廣告,上面位人兄即刻跳出黎屌柒Sony 話好彩自己一早轉左Xbox
有人覆佢係Microsoft 講要出廣告先,佢就深潛唔出聲
笑到我仆街

本身以為佢咁正氣凜然會屌柒埋Microsoft
講你唔會屌Microsoft 啫
你邊到見到我講game pass
同佢個名一樣 五毛要收錢
第一,我無話你屌GT7,我上面係話GAMEPASS個價錢相對個內容係合理,只係因為XBOX太平,相對上SONY先俾人屌,GT7我都覺得SONY係仆街,但一樣還一樣
第二,你俾其他人點屌唔好加埋入你駁我D POINT度
第三,我無屌XBOX,我都唔覺得做爛市係屌緊佢,我好欣賞呀,PC個GAMEPASS我都有買過,不過近排無時間玩PC就無續
第四,本身個基本PS PLUS無加過價,SONY割舊客係指咩?
第五,我無緊張,又無嬲,駁就用POINT駁,唔好咁低質話人態度OK?
咁你屌左廣告未
Sony同Microsoft 都講要落廣告,你應該屌柒兩間公司,
然後講句玩老任呀嘛
打咁多字都Sell唔到人轉會 好嬲?
呢個post都無人話ps做得好 差就一定要玩Xbox?
認真講埋
我好期待starfield ,又延期
話2022每q 一隻3a 我又唔見
當初話xss 同xsx 淨係得resolution 分別,又呃9玩家
話ms做爛市
但轉個頭仲話sony為公司利益咁做係咁架啦

無錯呀,係我既POINT
我由頭到尾都係講緊M$要搶市佔所以燒錢,SONY無必要咁做
有咩問題?
如果你話佢CUT左PS PLUS最基本個PLAN,或者加價,就真係有問題啦
咁你應該講轉會老任啦
呢吓撚狗撚得幾靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞