PS5 機主討論區 (64)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
PNY 3040見啲台仔話強制降速到3xxx 我就放棄佐 本身都諗住買呢條
要整到粒螺絲滑牙
係咪咁多人有需求加ssd
係,任裝
唔想成日DEL GAME 懶
裝game就懶 del都懶
有D未爆機 有新GAME又唔想DEL住
其實d game一過咗道氣就好少再開嚟玩
但係又會諗可能有日會屎忽痕開嚟玩下
就係呢個極低嘅可能搞到唔del game
之前plus送嗰d dl完玩咗幾日,係幾好玩
但係之後玩新game就放低咗,隔咗一兩個月又無興趣開
不過d太耐唔玩嘅我都會del
真係想玩返咪dl過,反正dl好快,但係其實係無game會dl過
除非係d要連機嘅俾fd撩
唔知有無蚊2呢
新作一定吸引過舊作咩?
如果係就唔會咁多炒冷飯啦
我之前買部switch之後,
玩咗一陣八方旅人,一陣火紋都冇心情玩落去
最後玩得最多係Tetris99、浪漫傳說2 3同grandia

利申:得PS4同Switch
除左啲連機間中玩一兩舖既game會留
eg. Battefield 5, Fall Guy

通常啲game 我白金/爆機 就Del 左佢。
白金/爆機完好少會再開番黎玩。

其實得閒Del 下game暫時都夠位唔駛買SSD
成 千幾 兩千銀 就係為咗懶del game
真係見仁見智
Xbox最撚勁 你都想聽呢句
同埋優化PS4舊game一出PS5果時已經有
下次做下功課先啦 好撚煩 唔明入黎做乜鳩
志在搵個位洗下錢姐
邊隻ssd最抵屌
要睇你BUDGET
笑佐 你自己入到黎係度串人 踩呢樣踩果樣
串完人 引完戰之後 而加又話人發爛渣
人地討論緊SONY 又關XGP乜事
你要吹捧XBOX咪去返自己POST 慢慢玩Halo 揸下車打下飛機囉
問左咁耐可以講有咩吸引好玩game未
去隔離POST睇 每個月新入GAMEPASS果D 全部都話好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞