PS5 機主討論區 (64)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
蘇寧係咪中獎先有msg 唔中就乜msg都無
都市傳說就算啦
話說PS5個LAN線成日無啦啦彈通知出來話斷左連接
下一秒又話連接番
每次打機都總有一段時間係咁 PS4 PRO個陣都係類似問題
係我條線/機有事定係大家都係咁?
升返上去咪唔買囉
價升係D炒家自己J,有幾撚多人同佢地買
要用既上年已經入左
未入既,根本就係等緊自己原價抽中,而唔係買佢地炒價

一路都無大貨既,咪唔柒玩囉,有SWITCH又有PC
D乜撚野獨家GAME過多1年半載咪又推係PC到
試下換線先
我ps4有排都係咁,換左條線冇事
啱呀
捱得過elden ring既話,下半年到任地獄接力
都唔爭在再等
態度正確
為左隻GT7先走去抽中左部PS5 點知玩落無以前既feel 想全部賣返出去 唔嘥時間打機了
部機想放幾錢
真,elden ring都玩到8周,應該無乜心力由0玩過
等下部silm/pro再抽過
仲吹到年尾會出SLIM
屌,肯出到周街都比人買先啦
出SLIM咪又係要抽,屌佢老母臭SONY
而架d炒家盡力一博帶風放 谷返個價上返去
但到人人拎機時就知咩事
襯d人未拎機時 呃多幾條水魚先
出咩都係抽就真係
出下集fifa 之前都唔食炒
自己價自己開
其實全部蟹貨
極度懷疑係呃個人資料
好左好多支那電話,sms, WhatsApp
新一輪PS5™ 抽籤購買活動開始了,仍未成功購買PS5™的你記得把握這次機會!由即日起至5月15日, APITA 及 UNY 將會舉行 CU APP 會員專享 PS5™主機/數位版主機組合抽籤購買活動!
立即登記成為CU APP會員立即填妥以下表格登記抽籤吧!

https://cuapp-ps5-r3.paperform.co/?fbclid=IwAR1TJ3Az8jfINQBWod530dRgOwnV99VccyPuuIoIHCW1-QhU69bf55WrW50
又黎apita 真心難中
問多樣先 大家用緊咩無線/有線耳機打機?
ps5 官方個隻係咪唔推薦
筆直1-2k 內
PS個隻d皮好快爛,同埋好似夾頭唔舒服
巴打有冇推薦
我有fd 話最抵屌都係ps 個隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞