PS5 機主討論區 (64)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
SH
冇加,根本唔會一次過玩到咁多game
未 一向習慣都係唔玩既game就del
要重裝都好快
如果要買就等遲啲 一定會愈嚟愈平
唔急 無加 愈黎愈平
大家有無用 PS5 玩 Elden Ring 嘅時候畫面唔順?
藍店係咪eps都唔得?
係得40-50幾fps架咋
用ps5玩ps4版先穩定60fps
只能cash
ps5版唔係可以轉performance mode?
想問隻gt 7係咪一定要硬食
轉咗都係咁 特別係騎馬個時 feel到好唔順
香港炒狗問題咁嚴重,Sony 2年都當睇唔到

玩法你訂,機又全部你度,我唔信有心都阻唔到炒狗。

Sony k11自己舖Walkin show ps ac買,一個ac一張信用卡限買一次,阿婆南亞臭帽嗰啲,懷疑係炒狗直接拒絕岀售。

每日拎10部岀嚟咁賣做樣都好啦,至少俾人覺得care真用家。

傻閪Sony 唔撚記得自己蝕錢賣機真係賺錢係game software炒狗會同你買
講過psn+年資/獎盃數定界
索尼有晒數據
轉完都係50幾,穩唔到60,唔洗諗咩4k120
但係咁樣好似我呢啲想入坑嘅人就會含曬
又唔係一刀切
最簡單分隊
玩開一條隊 街外一條隊
香港罪大自己都後門放機,搞鳩炒狗咪等於搞自己
咁要120嚟做咩
據我所知 Sony今次係check得好緊
不嬲係得電競類game先會有, ps4得30fps, ps5有60已經進步左
睇下個趨勢會唔會過渡左ps4之後ps5都變番30fps
始終sell畫面易過sell framerate好多
matrix demo都係得30fps
前期嘢未上馬跑,ps5都係得50頭,玩返ps4版先穩定60
d人仲好意思話ps4玩都唔疾
真係驗眼測試
唔好問我4k120到底係咩嚟
https://www.youtube.com/watch?v=Xr1KN0VhNVE
你下面d 留言,咁多「據我所知」既
真係交遊廣闊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞