PS5 機主討論區 (64)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
頭先計匯率好似4100左右
不過點都好,香港都係有機,但玩家冇得玩
不嬲有錢唔玩獨佔係電腦好嫁,但3980咁嘅質素性價比好電腦好多姐
#蘇寧 #會員限定 #蘇寧SoClub #登記抽籤 #Sony #Playstation #PS5
【蘇寧SoClub會員限定 –登記抽籤入手PS5】
蘇寧男:「又係我蘇寧男~有好嘢一定預埋你🤗!新一輪PS5抽籤登記又嚟啦,只要你係蘇寧SoClub會員,即可參加今次活動,成功中籤者即可入手PS5主機🤩,中意打機嘅你點可以錯過㗎!仲唔快啲加入我地蘇寧SoClub會員,登記新會員即送$850 hksuning.com網店優惠券*,仲有好多荀嘢等緊你😁!」

PS5登記抽籤活動詳情:
🌟抽籤產品: PS5光碟版主機 (建議零售價:$3980) + PS5 Controller - DualSense™ 無線控制器 無線控制器 白色($548)
⏰登記時間:即日 至5月8日23:59
✅抽籤傳送門 : https://bit.ly/38LLTs8 (請先下載「香港蘇寧」app,在app內先登入,然後再按登記連結就可以跳轉到app內登記)
✅參加資格:參加者必須為蘇寧 SoClub 會員,方符合抽籤資格。
✅中籤安排:獲得優先購買資格會員將於結果公佈(5月11日)收到得獎確認 SMS 及 電郵通知購買安排。如中籤會員未能於指定日子內到所選的取貨地點購買,將被視為放棄預訂,不設留貨安排。
---------------------------------------------------
蘇寧抽籤好似從來都冇人講過中左
好似真係越黎越多貨出了
純呃資料
冇機,唔想放過機會
雖然平時都有唔少假message/ 電話
所以我聽電話前都會上網查左先
處理到既問題嚟,雖然煩d
reply 錯,想reply 樓上蘇寧
so0 同aeon真係冇中過,其他都中過
想問Aeon 嘅係digital 版定光碟版?
光碟
應該真係大貨到
藍店仲打電話問候你記得去科水
最鐘意睇到班炒狗閪冧
攬過世啦
可唔可以快少少,商人$5000包底wor
咁著數,唔係唔買左先呀,連包GT7 都係$4500
比左錢先啦,點會蝕呀
SSD始終有寫入上限
佢內置850GB(實際600GB)好快無晒

我為左內置個粒SSD著想就算唔係同時玩太多驚都加左先
只有常駐既Games/Apps先會擺落內置個粒
一部遊戲機比盡玩5-6年
除非你每日寫哂600GB
如果唔係一定夠用
月尾你會join 新ps plus又會玩哂入面啲game先有需要買ssd
而家1TB已經跌到$8xx 再等下仲有得平
俾索尼撚到依家
終於可以正價買 唔洗食骨 入黎呢個機主討論區
我$16xx入980PRO
1 tb 8xx 咁平
咁我都唔中真係
2tb 都係16xx
加埋個heatsink $1800有找,仲可以畀卡
不要再說了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞