[自由了] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
黎緊既日子 準備瘋狂去飲野

飲咩
有時唔知點解個腦有一絲念頭閃過
想變成佢討厭既女仔類型既模樣

但我知我唔會..我仲要變得更好

飲咩

酒囉
一飲解千愁

飲咩

酒囉
一飲解千愁

其實飲酒對於我黎講無咩用 係容易啲訓覺
HI又係我
前晚講咗類似我仲愛佢嘅說話
畀佢屌到仆街

男人老狗為條女喊咗幾個月 ,好撚無用

無分男女既 呢到個個都咁上下

佢block咗我⋯⋯個心好痛⋯⋯

大家好
HI又係我
畀佢屌到仆街

無事
HI又係我
畀佢屌到仆街

無事

我仲唸住keep住做朋友,到我改好自己就去追返佢
而家要逼我放低⋯⋯
我已經半個月返工咩都做唔到,就快畀老闆屌
HI又係我
畀佢屌到仆街

無事

而家要逼我放低⋯⋯

我俾佢block個陣都係咁諗
但其實係不切實際

屌我都有諗過
佢以前唔想我做既野一次過做哂佢
但另一面既我又叫自己咪亂黎

屌我都有諗過

唔知咩心態..哈哈

大家好

咁夜呀

屌我都有諗過

唔知咩心態..哈哈

雖然我果啲多數係外觀上佢唔想我做啲咩
但我成日ff如果搵番我傾計我態度會好衰
不過佢都唔會搵架啦
HI又係我
畀佢屌到仆街

無事

而家要逼我放低⋯⋯

我俾佢block個陣都係咁諗
但其實係不切實際

當初係佢畀希望我先,話仲有機會一齊返
又要畀假希望我,又要想同我畫清界線
其實轉得咁快我真心適應唔到
HI又係我
畀佢屌到仆街

無事

而家要逼我放低⋯⋯

其實冇可能做得返朋友
加油啦 還要生活

追咗好耐,追到之後我自問盡我最大能力為佢好
原來女仔係唔會珍惜
HI又係我
畀佢屌到仆街

無事

而家要逼我放低⋯⋯

其實冇可能做得返朋友
加油啦 還要生活

原來女仔係唔會珍惜

當你將自己處於下風,佢就更加唔會珍惜你,我明嘅,一次又一次咁將自己嘅底線降低,以為咁係愛對方,錫對方,結果依家俾人一舖清袋

無事

而家要逼我放低⋯⋯

其實冇可能做得返朋友
加油啦 還要生活

原來女仔係唔會珍惜

當你將自己處於下風,佢就更加唔會珍惜你,我明嘅,一次又一次咁將自己嘅底線降低,以為咁係愛對方,錫對方,結果依家俾人一舖清袋

當左係理所當然嘛
咁樣既只會令自己更傷
邊個叫果時既自己相信會一世...唔會分開

無事

而家要逼我放低⋯⋯

其實冇可能做得返朋友
加油啦 還要生活

原來女仔係唔會珍惜

當左係理所當然嘛
咁樣既只會令自己更傷
邊個叫果時既自己相信會一世...唔會分開

你若不離 我定不棄

屌我都有諗過

唔知咩心態..哈哈

雖然我果啲多數係外觀上佢唔想我做啲咩
但我成日ff如果搵番我傾計我態度會好衰
不過佢都唔會搵架啦

哈哈..FF太多真係好傷身架
訓唔著
睇左呢個post兩個幾月,終於可以回post.
尋日正式散左,仲要散到上差館咁樣衰
同佢一齊一年,咩都比最好佢
兩個月前發現左佢搵佢d ex,/狗公
原諒佢,結果呢兩個月比人當狗咁屌
搵無數借口將壞人既罪名推係我身上
最後估原來係身邊既人一路都係鍾意緊以前個sp
散果時咩都屌齊我,話我比錢比得少佢。
試過好憎佢,想佢有報應。不過最後都係唔想再憎人。
係香港地,靚女係大晒,大把選擇,所以先做就到佢性格咁衰。
有錢毒撚真係注定做水魚
有得揀,我都係做窮既毒撚算
睇左呢個post兩個幾月,終於可以回post.
尋日正式散左,仲要散到上差館咁樣衰
同佢一齊一年,咩都比最好佢
兩個月前發現左佢搵佢d ex,/狗公
原諒佢,結果呢兩個月比人當狗咁屌
搵無數借口將壞人既罪名推係我身上
最後估原來係身邊既人一路都係鍾意緊以前個sp
散果時咩都屌齊我,話我比錢比得少佢。
試過好憎佢,想佢有報應。不過最後都係唔想再憎人。
係香港地,靚女係大晒,大把選擇,所以先做就到佢性格咁衰。
有錢毒撚真係注定做水魚
有得揀,我都係做窮既毒撚算

換個方式諗
唔洗成世做佢水魚係件好事
呢種人咪當從來無識過
訓唔著

依家先訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞