[自由了] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
係時候上黎
係時候上黎

HI
你最近還好嗎

係時候上黎

HI
你最近還好嗎

好左好多 但仲會掛住佢 有時夜晚自己一個揸車去佢屋企附近食野
係時候上黎

HI
你最近還好嗎

好左好多 但仲會掛住佢 有時夜晚自己一個揸車去佢屋企附近食野

點解要去佢附近?好食D?

大家番工好忙?

我好穩定, 但太宅, 一放工就衝返屋企, 唔想出太遠

我都係 返工收工一個鐘搭車
有時想運動下都好似太夜...

可以去做下GYM, 返完工係好攰, 要逼自己

Always push ur limit

比D掙扎啦

人唔掙扎同死魚冇分別

大家真係要盡情屌,佢仲話祝福我搵到個更好,大佬,我唔想要你祝福囉,on9!仲話寧願我嬲佢憎佢,佢想被我鬧等自己無咁內咎咋!

屌我都係 好記得佢個句我搵個識對我好既人
對我好有鬼用咩都要係我愛先得咖屌 咁易放低咩唔會心痛咖???

所以對佢地唔好心存希望,努力撐住自己跳出來!我朋友又係分手幾年都沉醉過去,近年先俾朋友點醒,del 晒所有回憶,先企返起身重新識人。
歲月不留人,唔好浪費時間係唔值得既人身。齊齊屌前度,好過齊齊咁sad 覺得無佢唔得。

我地一齊屌ex啦!屌到俾自己覺得 冇咗佢唔係損失 唔值得為佢咁頹

岩呀,呢一刻憎恨可以令我地放低佢,到真正放低,先諗下做唔做得返朋友。
屌佢地真係唔好扮情聖

我覺得深愛過係冇可能可以做得返朋友
唔知有咩可以同佢講同埋以咩心態去面對佢

呢一刻冇可能囉 亦都唔想知佢幾時會同新女一齊

未來都可能只做最普通既朋友,得閒俾下like 架咋

係 知我好好 佢冇我想像中咁好
我屌 知我好又唔要我???

大家真係要盡情屌,佢仲話祝福我搵到個更好,大佬,我唔想要你祝福囉,on9!仲話寧願我嬲佢憎佢,佢想被我鬧等自己無咁內咎咋!

屌我都係 好記得佢個句我搵個識對我好既人
對我好有鬼用咩都要係我愛先得咖屌 咁易放低咩唔會心痛咖???

所以對佢地唔好心存希望,努力撐住自己跳出來!我朋友又係分手幾年都沉醉過去,近年先俾朋友點醒,del 晒所有回憶,先企返起身重新識人。
歲月不留人,唔好浪費時間係唔值得既人身。齊齊屌前度,好過齊齊咁sad 覺得無佢唔得。

我地一齊屌ex啦!屌到俾自己覺得 冇咗佢唔係損失 唔值得為佢咁頹

岩呀,呢一刻憎恨可以令我地放低佢,到真正放低,先諗下做唔做得返朋友。
屌佢地真係唔好扮情聖

咪係囉屌 做咗衰人就認啦 乜9會唔捨得 會掛住我 仲鍾意我 會後悔 會番黎搵我
全部廢話

咁鬼仆街仲想拖住你,俾假希望你!
係時候上黎

HI
你最近還好嗎

你竟然揸得落 以前揸親都搵佢 而家仲點敢揸
係時候上黎

HI
你最近還好嗎

冇架 只係好掛住以前同佢去完街泊部車喺佢屋企樓下 大家都唔願走
係時候上黎

HI
你最近還好嗎

開頭都唔敢 行同一條路好辛苦 我諗時間耐左
係時候上黎

HI
你最近還好嗎

開頭都唔敢 行同一條路好辛苦 我諗時間耐左

你就好 去佢到果條路係佢教我行 邊到有鏡位 邊到個鏡係假 邊到可以狂踩

我完全唔敢自己揸去
雖然我都好想去佢附近食下野 跑下步
係時候上黎

HI
你最近還好嗎

冇架 只係好掛住以前同佢去完街泊部車喺佢屋企樓下 大家都唔願走

巴打同我咁似 但我係泊架車係佢樓下 然後開開心心跟佢番屋企
係時候上黎

HI
你最近還好嗎

你係咪揸mini呀?
係時候上黎

HI
你最近還好嗎

你係咪揸mini呀?

係呀 巴打識我?

HI
你最近還好嗎

你係咪揸mini呀?

係呀 巴打識我?

冇呀 之前92年個post聽你呻過

你係咪揸mini呀?

係呀 巴打識我?

喔...入過一次
係時候上黎

HI
你最近還好嗎

我同佢就鐘意坐喺車入面 坐至半夜先捨得走

你係咪揸mini呀?

係呀 巴打識我?

喔...入過一次

果時好以聽你講話佢唔覆你果啲
係時候上黎

HI
你最近還好嗎

分手前佢都凌晨揸黎搵我

你係咪揸mini呀?

係呀 巴打識我?

喔...入過一次

係呀 佢都唔想理我

你係咪揸mini呀?

係呀 巴打識我?

喔...入過一次

係呀 佢都唔想理我

唉 同你差唔多 自己成日諗住佢 但人地都唔想理

HI
你最近還好嗎

分手前佢都凌晨揸黎搵我

你同佢分左幾耐
今日啱啱好分開左一年

點解4年感情,大家又一直相處得咁好,咁開心,可以突然因為你一句無感覺話分開就分開 原來我只係一個你隨手就可以唔要既人

你叫我放低,向前行,我真係做唔到 我地講過,我地係大家最重要既人,嗰個人係你,我點可能放得低

屌。。點解講分手個個都係叫人放低向前行,難聽過粗口。。。

自己放低左就叫人放低
屌你你估好易咩

咪係
係佢地唔想內疚 想自己好過啲咋

無錯 好黑人憎 點解最後仲要講一番好假既好說話
咩 你好好啊係我唔好 你值得更好既人 放低佢

係 知我好好 佢冇我想像中咁好
我屌 知我好又唔要我???

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞