[自由了] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
琴日分咗手
本身諗住冇乜野 對住啲fd仲可以笑笑口
但係一到夜晚瞓落床就忍唔住眼淚
又去返分手高峰期
琴日分咗手

分左手一個禮拜喇
琴日分咗手

分左手一個禮拜喇

無事
加油面對啦
琴日分咗手

分左手一個禮拜喇

無事
加油面對啦

我都好似一個月
唔係好記得嚕
我明明付出好多 差d連屋企都唔要.. 做死狗做足三次.. 佢呃我去同陪酒妹飲酒 我嬲好正常 但佢反過黎同我講 好攰 分手..

人就係自私

所以.... 你要諗下佢值唔值得
啱啱和平分手 為咗對方好冇計 好唔捨得

希望有一日 你地各自成長後會有機會走番埋一齊
又覺得自己on9 我19歲開始同佢一齊,今年就25
無學位,做緊垃圾ha最低級
知自己基因差唔想生因為窮人生仔正仆街,低能唔識教都係仆街

我只想有個人相愛一世,做下野有個地方住去下日本歐洲。
佢要我為佢放棄,佢放棄唔比我多但話唔想再咁
咁有無諗我?我幫佢報,操,考到aco,同佢周圍搵top up令佢9月可以有學校收去讀
比佢自己一個人果陣食煙,同朋友吹水聽live
一句無溝仔就信
我比佢check facebook手機 email
佢同我分手果晚用緊telegram

無話on唔on9
有d人唔值得對佢咁好
又覺得自己on9 我19歲開始同佢一齊,今年就25
無學位,做緊垃圾ha最低級
知自己基因差唔想生因為窮人生仔正仆街,低能唔識教都係仆街

我只想有個人相愛一世,做下野有個地方住去下日本歐洲。
佢要我為佢放棄,佢放棄唔比我多但話唔想再咁
咁有無諗我?我幫佢報,操,考到aco,同佢周圍搵top up令佢9月可以有學校收去讀
比佢自己一個人果陣食煙,同朋友吹水聽live
一句無溝仔就信
我比佢check facebook手機 email
佢同我分手果晚用緊telegram

搵返你自己,唔好依賴其他人生存

因為佢已經唔愛你
我已經接受左呢個事實

事實就係殘酷,被逼接受

其實已經慢慢接受左 但係夜晚就會無啦啦又頹番

我都係
但我已經決定左1個月之後搵翻佢

搵佢做乜

復合

分手個陣我都問過
但大家都知個陣我冇可能係一時三刻改變到自己固有既問題同價值觀
所以分開呢個月我會改好自己唔好既地方再用一個全新既我去追翻佢翻黎

我都係咁做, 但佢同我講冇機會, 佢而家好開心...
當你係到諗點改, 諗緊以前自己點衰, 佢已經享受緊冇左你嘅日子
個問題已經唔係你地之間有冇問題,
係佢覺得冇必要回頭, 佢根本冇諗過要你返轉頭, 如果佢係咁諗, 你一問佢已經會接受...
我明明付出好多 差d連屋企都唔要.. 做死狗做足三次.. 佢呃我去同陪酒妹飲酒 我嬲好正常 但佢反過黎同我講 好攰 分手..

人就係自私

我真係好用心.. 我都選擇原諒佢....佢反而要分手我真係好碎

人就係自私

我真係好用心.. 我都選擇原諒佢....佢反而要分手我真係好碎

你地d對話借埋俾我我用黎安慰我自己
又去返分手高峰期

舊既個批好緊又有一批新既加入,無限loop
又去返分手高峰期

暑假真係好多人分手
包括我
又去返分手高峰期

暑假真係好多人分手
包括我

明明暑假最應該去玩
啱啱分手.. 其實我見到呢個post好耐 心唸我會唔會有一日入黎cm.. 原來就係今日..

我都係。。

我之前都係咁諗 本身仲覺得自己好幸福

其實已經慢慢接受左 但係夜晚就會無啦啦又頹番

我都係

搵佢做乜

復合

分手個陣我都問過
但大家都知個陣我冇可能係一時三刻改變到自己固有既問題同價值觀
所以分開呢個月我會改好自己唔好既地方再用一個全新既我去追翻佢翻黎

當你係到諗點改, 諗緊以前自己點衰, 佢已經享受緊冇左你嘅日子
係佢覺得冇必要回頭, 佢根本冇諗過要你返轉頭, 如果佢係咁諗, 你一問佢已經會接受...

差不多
返酒吧pt返到樂而忘返
跟住同我講得返少少鍾意
只係一個星期內嘅事
上上星期仲同我屋企人好開心食飯飲酒
到尋日就話好耐以嚟努力想去返以前
話同我一齊抖唔到氣
三年 就係咁

差不多
返酒吧pt返到樂而忘返
跟住同我講得返少少鍾意
只係一個星期內嘅事
話同我一齊抖唔到氣
三年 就係咁

佢仲中意你 ?

我都係

搵佢做乜

復合

分手個陣我都問過

差不多
返酒吧pt返到樂而忘返
跟住同我講得返少少鍾意
只係一個星期內嘅事
話同我一齊抖唔到氣
三年 就係咁

佢仲中意你 ?

我尋日望到佢嘅時候覺得好陌生又好熟悉
佢講完好舒坦 冇挽留既意思
就好似啱啱一齊半年分手嗰次咁
話我語氣態度差
佢收左好多火 容忍我好耐
但講到尾我好信一句說話
忍到你脾氣都係愛你嘅人
忍住自己脾氣就係你愛嘅人
依兩日冷戰我嘗試搵話題等佢好應我
我真係好冇安全感 講完俾佢聽佢都依然故我
就係同我講 你講依啲乜乜乜想我點應你
或者我再呻就問究竟你想點
我淨係想要一個電話一個wtsapp
佢選擇無視我 我真係好失望
自問經歷唔少 我以為細水可長流
佢話叫做太平淡

人就係自私

其實好多野無得點解釋.. 只係自己係咁幫佢解釋. 其實係佢唔夠愛你就真.

差不多
返酒吧pt返到樂而忘返
跟住同我講得返少少鍾意
只係一個星期內嘅事
話同我一齊抖唔到氣
三年 就係咁

佢仲中意你 ?

我尋日望到佢嘅時候覺得好陌生又好熟悉
佢講完好舒坦 冇挽留既意思
就好似啱啱一齊半年分手嗰次咁
話我語氣態度差
佢收左好多火 容忍我好耐
但講到尾我好信一句說話
忍到你脾氣都係愛你嘅人
忍住自己脾氣就係你愛嘅人
依兩日冷戰我嘗試搵話題等佢好應我
我真係好冇安全感 講完俾佢聽佢都依然故我
就係同我講 你講依啲乜乜乜想我點應你
或者我再呻就問究竟你想點
我淨係想要一個電話一個wtsapp
佢選擇無視我 我真係好失望
自問經歷唔少 我以為細水可長流
佢話叫做太平淡

經歷過人生低谷 陪佢捱過差啲要破產嘅日子
同佢一齊捱 家務我都做埋
佢嗰時sd個新聞嚟話個男人好感激老婆陪佢走過最艱難嘅日子
佢同我講:多謝老婆
到頭嚟換到就係一句對唔住

人就係自私

其實好多野無得點解釋.. 只係自己係咁幫佢解釋. 其實係佢唔夠愛你就真.

冇錯 愛就唔會有壓力
我都時常懷疑將來
我仲以為兩人都有心就得
捱到佢同我講唔得了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞