[自由了] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
11 Like 2 Dislike

咁聽下電台

呢幾日都訓唔著

我一個月前醞釀分手 到尋日正式分左
呢一個月黎都羅羅亂 成日喺FF可以繼續一齊 同 分手 之間掙扎
到尋日正式講左 喊左一場 反而訓得好舒服
今日都係間唔中發下呆 無呢一個月以來咁唔開心

可能因為心已死 唔好比自己沈醉喺往日既回憶度 唔好放大過往既快樂 早日認清事實
咁就會放鬆好多

我已經由傷心轉化左做恨意

愛你變成恨你

好想屌9佢
但知道係冇意義既發洩
而家日日係sc叫春

我驚叫春會比人unfriend

廢事係social media 到叫春
唔係好想人知我d事
但係唔叫又唔舒服
今日都分左手,而家屈住屈住有d辛苦

聽下啲快歌會有幫助

我聽快歌會太興奮訓唔著 聽慢歌又會太悲

咁聽下電台

呢幾日都訓唔著

我一個月前醞釀分手 到尋日正式分左
呢一個月黎都羅羅亂 成日喺FF可以繼續一齊 同 分手 之間掙扎
到尋日正式講左 喊左一場 反而訓得好舒服
今日都係間唔中發下呆 無呢一個月以來咁唔開心

可能因為心已死 唔好比自己沈醉喺往日既回憶度 唔好放大過往既快樂 早日認清事實
咁就會放鬆好多

解決左件事會反而有鬆一口氣嘅感覺 最辛苦真係有好多uncertainties個陣
好欣賞你咁識諗 多啲你咁識諗嘅人就無咁多情困自殺案
但如果你有唔開心不妨講黎聽下 可以一齊分擔

喊左一場真係舒服左好多
以前我就係太想維繫段唔健康既關係 一直忍讓
忍佢對我既冷淡 忍佢對我愛理不理
尋日佢親口承認 唔夠中意我 更中意自己一丁 但又驚後悔 所以一直拖住我
我就終於睇清 狠狠咁鬧佢一餐 講哂佢點衰點衰
身邊朋友一早都叫我離開佢 係我自己ff佢係好人
認清事實之後鬧到佢無野講 不停多謝我 話我令佢意識到自己好多既不足

身邊既朋友睇完我地啲對話都呆左 唔敢相信我可以咁樣同佢講野 (我真人係唔中意講粗口既人黎,尋日好自然咁每句都有粗口助語詞😹)

唔開心?無啦 經歷多左就會明白 唔開心係無用
有啲野 過左去就過左去 認清事實最重要

真係有太多唔識拍拖 唔識愛人既人拍拖
最唔想遇到呢d人 但偏我遇上

講出黎啦 唔好屈住啦
咩原因呀

講出黎啦 唔好屈住啦
咩原因呀

就係俾佢個感覺覺得相處唔到,呢個係主因

講出黎啦 唔好屈住啦
咩原因呀

又係d仆街直覺
唔試過點知
愈覺得唔得 就一定唔會得

講出黎啦 唔好屈住啦
咩原因呀

有無咩例子啊

講出黎啦 唔好屈住啦
咩原因呀

又係d仆街直覺
唔試過點知

又唔係既,只係我有時講野辭不達意,佢會誤會左同唔開心,之後會鬧交,其實都係我既問題。其實我已經改緊,但始終都會發生呢個情況,之後慢慢都心淡

講出黎啦 唔好屈住啦
咩原因呀

又係d仆街直覺
唔試過點知

又唔係既,只係我有時講野辭不達意,佢會誤會左同唔開心,之後會鬧交,其實都係我既問題。其實我已經改緊,但始終都會發生呢個情況,之後慢慢都心淡

希望你今次之後會下決心改好
會有更好既人等緊你

講出黎啦 唔好屈住啦
咩原因呀

又係d仆街直覺
唔試過點知

希望你今次之後會下決心改好
會有更好既人等緊你

希望啦,多謝你,唉
我屌你老母呀!!!!!!!!!!
我屌你老母呀!!!!!!!!!!

好 發洩完 訓教
點解佢要鍾意左第二個
咁又差唔多一個月
仲係第一日咁
分左第五日,遲啲上去執走啲嘢
擺左冇耐估唔到咁快要拎走
好擔心執嘢個日會見到佢唔想理我個樣
啱啱分手.. 其實我見到呢個post好耐 心唸我會唔會有一日入黎cm.. 原來就係今日..
啱啱分手.. 其實我見到呢個post好耐 心唸我會唔會有一日入黎cm.. 原來就係今日..

我都係。。

我都係。。

有啲野無計既
有唔開心要呻出黎
會舒服啲
長文都會睇

我都係。。

有啲野無計既
有唔開心要呻出黎
會舒服啲
長文都會睇

上面有講,愈諗愈頹 ,其實佢係一個好好既女仔黎,所有野都係我唔好。
啱啱和平分手 為咗對方好冇計 好唔捨得
其實分左手之後點拎返啲野
我只有一樣野要拎
而佢有日用品係我到

我都係。。

有啲野無計既
有唔開心要呻出黎
會舒服啲
長文都會睇

上面有講,愈諗愈頹 ,其實佢係一個好好既女仔黎,所有野都係我唔好。

咁你知點做啦
之後先再搵番佢啦
啱啱和平分手 為咗對方好冇計 好唔捨得

因為咁分手都知你好愛佢既
慢慢放低啦
我明明付出好多 差d連屋企都唔要.. 做死狗做足三次.. 佢呃我去同陪酒妹飲酒 我嬲好正常 但佢反過黎同我講 好攰 分手..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞