[自由了] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
好辛苦 起身個下好空虛

帶左沒靈魂的軀殼生活咁

啱啱分?

我諗返起當時姐,而家唔會了
好辛苦 起身個下好空虛

帶左沒靈魂的軀殼生活咁

啱啱分?

發夢見到復合成功
明明就冇夢見好耐
太長唔quote,唔會有人咁得閒追呢啲咁既post,聽落好似唔係你本身性格出問題純粹係佢接受唔到你咁既性格多啲,佢覺得你有問題但唔講比你聽呢樣我個個都係差唔多,佢話你自己應該會發現得到 呢下真係好sad,你地都試過復合啦到最後都分開都應該知道再係返埋一齊係無可能更何況係佢接受唔到你呢種性格,禮物你咪照送囉整完唔通dum咩不過食飯就唔好啦,當呢樣野係最後一樣你為佢做or你同佢之間最後既connection,完左之後就要努力move on啦

我同佢講有邊對情侶係完全夾 有啲野都係互相體諒磨合 睇下你願唔願意去為果個人而咁做 但佢都只係會話 性格呢樣野係好根深蒂固 唔係話改就改到
屌 我夠知 第一次嗌交既時候我就已經咁同佢講 我負面細膽我自己夠唔想 咪叫佢要比時間我 我一定會改下佢 個陣佢會係想我即刻改好左佢但而加到最後先講句咁既野 當初究竟有無體諒過我

如果我地自己都發現到/知自己究竟係咪真係改好左架話 就唔洗散啦 你地唔講我地點會知阿

屌咪就係 唉不過我都接受左,你都要加油呀
有時候大家好似仲有愛但某啲原因唔可以一齊,明白會好唔捨得好唔甘心,點解對方咁易放棄。事實係愛唔夠,佢已經無咁愛你,佢覺得辛苦,大家唯有分手,放過大家。分手過過係痛苦既,覺得時間過得好慢,好想復合,但呢啲係你自己幻覺,你自己幻想對方會突然回心轉意,其實係唔會!無幾多復合成功既例子!要話俾自己聽,頹至少頹3個月(set 期限), 期限一到,你要pick up 返你既生活。

利申,拍拖7年多,分手踏入第三個月

加油
好辛苦 起身個下好空虛

帶左沒靈魂的軀殼生活咁

啱啱分?

發夢見到復合成功
明明就冇夢見好耐

因為你潛意識出左黎,你好想復合
好辛苦 起身個下好空虛

帶左沒靈魂的軀殼生活咁

啱啱分?

發夢見到復合成功
明明就冇夢見好耐

我前兩日都係咁,夢呢啲好奇怪無啦啦會出現
有時候大家好似仲有愛但某啲原因唔可以一齊,明白會好唔捨得好唔甘心,點解對方咁易放棄。事實係愛唔夠,佢已經無咁愛你,佢覺得辛苦,大家唯有分手,放過大家。分手過過係痛苦既,覺得時間過得好慢,好想復合,但呢啲係你自己幻覺,你自己幻想對方會突然回心轉意,其實係唔會!無幾多復合成功既例子!要話俾自己聽,頹至少頹3個月(set 期限), 期限一到,你要pick up 返你既生活。

加油

超級努力走出黎,而家好好多啦,唔會無時無刻諗起佢

加油

幾好呀咁樣好快就冇事

加油

幾好呀咁樣好快就冇事

對呀,唔好為無結果既野浪費時間,拎得起放得低,大家都可以
有無巴絲可以傾下計呀

係到傾囉

好溫暖

基本啦呢啲

想吐盡苦水
前排ex搵我 都係有個情侶app搵我 但係其實都已經散左啦 佢搵我係講對唔住個啲 之後我都有keep住用果個app搵左2次 尋日第3次點知佢同我講 過2日唔會玩我地個app 本身一直仲用緊呢個既時候 我真係好有希望可以一齊返 但唔會係短期內
其實仲有好多野想講 怕太長 大家唔想睇 而加好無前文後理

一個月前鬧分手,佢話等佢去埋旅行番黎再傾
於是一等等左一個月,期間我大約四、五日搵下佢
佢都會正常咁覆,直到尋日番黎我的起心肝同佢傾

佢同我講佢有強逼症,覺得曾經鬧過分手既關係係唔完美,心入面有條刺咁
我地三個月前鬧過一次分手,係佢提出
果次我已經講到我心灰意冷,想要罵佢一鍋然後走人既時候,佢忽然又話可以一齊番

但自從果次之後,佢對我態度已經唔同左,成個人好冷冰冰,而佢係果啲咩都收收埋埋既人
我頂唔順,於是爆發,佢就同我講果啲:我唔夠好你好好 既廢話
我再罵多佢一次 話佢自私 懦弱 同埋唔識同人溝通 扮憂鬱小王子

佢話我好厲害,睇得佢好準,話我講既野都好中
佢話知道同我分手會後悔,所以一直拖
然後話多謝我,同我道歉,話佢願意將餘生既好桃花運比哂我

講到尾 其實都係唔愛我姐
我唔會再ff可以同佢一齊 因為我知道佢呢一刻可能比較適合自己一個人
比啲時間佢沈澱下 佢下次拍拖應該會成為一個好人既

但對象不會是我了
我除了得到一張甲等成績單 還得到什麼
有無巴絲可以傾下計呀

係到傾囉

好溫暖

基本啦呢啲

想吐盡苦水
前排ex搵我 都係有個情侶app搵我 但係其實都已經散左啦 佢搵我係講對唔住個啲 之後我都有keep住用果個app搵左2次 尋日第3次點知佢同我講 過2日唔會玩我地個app 本身一直仲用緊呢個既時候 我真係好有希望可以一齊返 但唔會係短期內

講對唔住都冇用啦,都已經影響左 不過唔好繼續比佢影響到啦
有無巴絲可以傾下計呀

係到傾囉

好溫暖

基本啦呢啲

想吐盡苦水

佢淨返對唔住可以同你講囉,其實我地唔係想聽對唔住囉

佢同我講佢有強逼症,覺得曾經鬧過分手既關係係唔完美,心入面有條刺咁
果次我已經講到我心灰意冷,想要罵佢一鍋然後走人既時候,佢忽然又話可以一齊番

但自從果次之後,佢對我態度已經唔同左,成個人好冷冰冰,而佢係果啲咩都收收埋埋既人
我再罵多佢一次 話佢自私 懦弱 同埋唔識同人溝通 扮憂鬱小王子

我唔會再ff可以同佢一齊 因為我知道佢呢一刻可能比較適合自己一個人

但對象不會是我了

唔珍惜你既人留住黎都冇用
好辛苦 起身個下好空虛

我都係 岩岩發夢又見到佢 醒番真係好空虛
有無巴絲可以傾下計呀

係到傾囉

好溫暖

基本啦呢啲

想吐盡苦水

佢淨返對唔住可以同你講囉,其實我地唔係想聽對唔住囉

係 其實最驚聽到對唔住

一個唔顧慮你感受的人吧,兩人相處係要協調都改變

但對象不會是我了

我朋友成日話幫手教好個男仔,佢下個伴侶要多謝我地

一直都係我遷就佢 但我真係冇諗過散 點知係佢選擇放棄我

但對象不會是我了

講得岩啊 我已經book左機票十月自己一丁去台北
諗住去完旅行要徹底放低佢

一直都係我遷就佢 但我真係冇諗過散 點知係佢選擇放棄我

唔健康的關係,拍拖要有來有往先長久

但對象不會是我了

講得岩啊 我已經book左機票十月自己一丁去台北
諗住去完旅行要徹底放低佢

勇呀,我始終唔敢自己一個旅行,怕悶
太長唔quote,唔會有人咁得閒追呢啲咁既post,聽落好似唔係你本身性格出問題純粹係佢接受唔到你咁既性格多啲,佢覺得你有問題但唔講比你聽呢樣我個個都係差唔多,佢話你自己應該會發現得到 呢下真係好sad,你地都試過復合啦到最後都分開都應該知道再係返埋一齊係無可能更何況係佢接受唔到你呢種性格,禮物你咪照送囉整完唔通dum咩不過食飯就唔好啦,當呢樣野係最後一樣你為佢做or你同佢之間最後既connection,完左之後就要努力move on啦

我同佢講有邊對情侶係完全夾 有啲野都係互相體諒磨合 睇下你願唔願意去為果個人而咁做 但佢都只係會話 性格呢樣野係好根深蒂固 唔係話改就改到
屌 我夠知 第一次嗌交既時候我就已經咁同佢講 我負面細膽我自己夠唔想 咪叫佢要比時間我 我一定會改下佢 個陣佢會係想我即刻改好左佢但而加到最後先講句咁既野 當初究竟有無體諒過我

如果我地自己都發現到/知自己究竟係咪真係改好左架話 就唔洗散啦 你地唔講我地點會知阿

"但佢都只係會話 性格呢樣野係好根深蒂固 唔係話改就改到"
佢又係講過exactly一模一樣既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞