[自由了] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
而家好似對其他異性都冇乜興趣咁
利申:非gay
點解佢話唔再愛分咗手兩日仲會send message 話我知你做緊咩同提我做運動 每次見到都會痛一痛好掛住 但又要控制自己唔好覆佢 dum 低我點解仲要揾我呀 俾佢搞到好患得患失 有無機會一齊返 我keep 住唔覆佢唔再send 野俾我嘅一日 真正失去佢嘅一日係幾時

我果個一分手果兩日都係咁keep住關心我好似 平時咁
依家乜9都冇啦 同晒新女講啦屌

我一開始都係咁 幾靚仔都冇用..
依家分咗一個月 好少少
點解佢話唔再愛分咗手兩日仲會send message 話我知你做緊咩同提我做運動 每次見到都會痛一痛好掛住 但又要控制自己唔好覆佢 dum 低我點解仲要揾我呀 俾佢搞到好患得患失 有無機會一齊返 我keep 住唔覆佢唔再send 野俾我嘅一日 真正失去佢嘅一日係幾時

我同你反而相反,語氣冷淡左,但會搵我傾,係咪應該唔覆佢,唉

依家分咗一個月 好少少

我都成個月
但對其他異性好似都仲係冇乜興趣咁
我會唔會從此變左絕緣體

佢發現有問題, 以為收埋唔講就無事
點知堆埋推埋就爆發
曾經嘗試過磨合, 但當時既我唔明佢到底想要點既相處模式, 令到不停chur佢, 佢好大壓力, 先決定分手

其實我冷靜幾日, 我好想俾你知道我真係明白架啦

我ex又係收收埋埋 當我同佢傾既時候 佢就話覺得傾完之後大家有裂痕 心入面有條刺

佢話佢有啲完美主義 我覺得係溝通 佢就覺得係裂痕

聽到我一舊雲 咁都得

唔傾咪仲衰..連磨合既機會都唔俾大家
我依家諗完 同佢講佢唔改都得架 我就晒佢都得架
但都冇用啦..新人係冇缺點架嘛佢覺得

其實你點講都無用, 佢心意已決, 唯有行動俾佢睇

冇錯,所以我依家努力做好自己 立定決心改變自己,唔係為咗等佢番黎 我唔會等,雖然佢自己都話第時一定會後悔一定會番黎搵我,但我唔會期望再同佢有啲咩 只係做好自己
再加上 佢有話過將來都會想知我過成點 想知我有咩事發生,可能佢會偷偷地留意我掛,不過都唔重要 最緊要對得住自己 唔好俾自己後悔
各位巴絲打 我地一齊加油!!!

我同你處境幾乎一樣 只係我改變自己唔淨為想自己更加好 係想追翻佢翻黎

傻豬 我當初都係為咗追佢番黎 但我呢一個月入面真係做咗好多好多好多野 我已經盡晒所有力 已經覺得自己好叻
但要知道 當你盡晒力都追唔番 唯有等時間,有緣既你做好自己 佢一定會番黎你身邊
不過 你依家仲覺得未盡力 仲有野可以做到既就做啦!做晒佢!(當然唔好痴線到日日喺度等佢果啲 會有反效果)有咩想同佢講既講晒佢!最重要係自己知道力已盡 無悔 咁就足夠,加油呀!

散左之後冇搵過佢

唔好覆啦 覆黎做乜...又唔係想一齊番

依家分咗一個月 好少少

我都成個月
我會唔會從此變左絕緣體

唔會既 再俾啲時間自己啦巴打

咁又係,都feel 到佢唔再係鍾意我

你自己都feel到...唔好再聯絡了...

你自己都feel到...唔好再聯絡了...

係,唉,多謝你陪我呻下

屌我都係 好記得佢個句我搵個識對我好既人
對我好有鬼用咩都要係我愛先得咖屌 咁易放低咩唔會心痛咖???

所以對佢地唔好心存希望,努力撐住自己跳出來!我朋友又係分手幾年都沉醉過去,近年先俾朋友點醒,del 晒所有回憶,先企返起身重新識人。
歲月不留人,唔好浪費時間係唔值得既人身。齊齊屌前度,好過齊齊咁sad 覺得無佢唔得。

我地一齊屌ex啦!屌到俾自己覺得 冇咗佢唔係損失 唔值得為佢咁頹

岩呀,呢一刻憎恨可以令我地放低佢,到真正放低,先諗下做唔做得返朋友。
屌佢地真係唔好扮情聖

我覺得深愛過係冇可能可以做得返朋友
唔知有咩可以同佢講同埋以咩心態去面對佢

無可能咖做朋友 最好係永遠都唔再搵對方
因為一搵返大家好易又錯多次我覺得

我同啲前度都做唔番朋友 真係好難面對佢 同佢做朋友既感覺會好心痛

所以對佢地唔好心存希望,努力撐住自己跳出來!我朋友又係分手幾年都沉醉過去,近年先俾朋友點醒,del 晒所有回憶,先企返起身重新識人。
歲月不留人,唔好浪費時間係唔值得既人身。齊齊屌前度,好過齊齊咁sad 覺得無佢唔得。

我地一齊屌ex啦!屌到俾自己覺得 冇咗佢唔係損失 唔值得為佢咁頹

岩呀,呢一刻憎恨可以令我地放低佢,到真正放低,先諗下做唔做得返朋友。
屌佢地真係唔好扮情聖

我同啲前度都做唔番朋友 真係好難面對佢 同佢做朋友既感覺會好心痛

真正愛過又點會做得返朋友呢

屌佢地真係唔好扮情聖

呢啲仆街唔要都罷啦

呢啲仆街唔要都罷啦

痴線⋯⋯咁都得,趁早走啦

呢啲仆街唔要都罷啦

呢啲仆街唔要都罷啦

咁仆街既人都有 好地地EX乜野
cool完又唔好好珍憎
仲要呃埋另一個女仔 真係好多依種人

屌佢地真係唔好扮情聖

岩啊 就算做得返朋友 你仲愛佢只會令自己辛苦
佢係你身邊但唔再係你男朋友
最好真係分手唔再搵大家
除非過左好多年之後 到時仲有遇返對方再做朋友都唔遲

依家分咗一個月 好少少

我都成個月
我會唔會從此變左絕緣體

我三年都係咁
上嗰排以為自己好返
去到最後 佢真係想開始嘅時候
我就唔想了 覺得自己一個仲好
有強迫自己去接受 唔想再活係前任嘅陰影之下
越係咁諗就越想逃避
慢慢就冇覆人
可能三年間都冇一個異性令到我有愛情嘅感覺
好驚以後一直都冇
我又有煩惱了, 但不是分手
但很困擾
但很困擾

但很困擾

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞