[自由了] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
留名
自由既空氣
琴日分手,我都想咁快放低
自由既空氣

困係OFFICE既空氣最自由
琴日分手,我都想咁快放低

加油.....時間可以沖淡
咩事分手呀?
我發現自從我無再凌晨起身
就變成發夢見到佢

好似係
就變成發夢見到佢

好似係

我琴日都夢見, 真係好影響心情
就變成發夢見到佢

好似係

問題唔係我到 無計
就變成發夢見到佢

好似係

問題唔係我到 無計

你咁識諗, 好唔習慣......
唉, 好容易自己諗諗下就影響心情
就變成發夢見到佢

好似係

問題唔係我到 無計

你咁識諗, 好唔習慣......
唉, 好容易自己諗諗下就影響心情

會架 想頹果陣又走去睇番自己講過既野
依家放低左咁又點
又識唔番第二個 越嚟越難識人
然後就會掛住以前
但有d野都係唔可以觸碰
例如有d post唔睇
人地同我講去日本大阪旅行我一個字都唔想聽到

朋友買俾我既手信 我掉埋左一二邊
大家有咩可以講出黎 舒服啲架
要加油
但有d野都係唔可以觸碰
例如有d post唔睇

我明白 有時仲係好避忌聽到關於佢的一切
例如我好憎見到minions同八哥狗
因為佢中意
但有d野都係唔可以觸碰
例如有d post唔睇

因為佢中意

我屋企既野, 身上著既衫, 好多都係佢送/ 一齊買....
習慣左就好
琴晚夢到佢返返嚟我身邊

我連發左三四日啦屌 岩岩分個陣一日都冇發過,過左一陣好返少少就開始發玩鳩我
琴晚夢到佢返返嚟我身邊

加油....發夢啫
琴晚夢到佢返返嚟我身邊

我連發左三四日啦屌 岩岩分個陣一日都冇發過,過左一陣好返少少就開始發玩鳩我

無事無事
琴晚夢到佢返返嚟我身邊

無事無事

又燘又sad
琴晚夢到佢返返嚟我身邊

無事無事

又燘又sad

無事啦......經歷完就無事
但有d野都係唔可以觸碰
例如有d post唔睇

因為佢中意

習慣左就好

習慣就好 習慣就好
我承認我的偽裝是真的不夠好
我依家反而有少少後悔有日痴左線 收埋晒我同佢既野
但有d野都係唔可以觸碰
例如有d post唔睇

因為佢中意

習慣左就好

習慣就好 習慣就好
我承認我的偽裝是真的不夠好
我依家反而有少少後悔有日痴左線 收埋晒我同佢既野

咁每個人方法唔一樣......
加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞