[自由了] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
11 Like 2 Dislike

大家真係要盡情屌,佢仲話祝福我搵到個更好,大佬,我唔想要你祝福囉,on9!仲話寧願我嬲佢憎佢,佢想被我鬧等自己無咁內咎咋!

屌我都係 好記得佢個句我搵個識對我好既人
對我好有鬼用咩都要係我愛先得咖屌 咁易放低咩唔會心痛咖???

所以對佢地唔好心存希望,努力撐住自己跳出來!我朋友又係分手幾年都沉醉過去,近年先俾朋友點醒,del 晒所有回憶,先企返起身重新識人。
歲月不留人,唔好浪費時間係唔值得既人身。齊齊屌前度,好過齊齊咁sad 覺得無佢唔得。

我地一齊屌ex啦!屌到俾自己覺得 冇咗佢唔係損失 唔值得為佢咁頹

岩呀,呢一刻憎恨可以令我地放低佢,到真正放低,先諗下做唔做得返朋友。
屌佢地真係唔好扮情聖

我覺得深愛過係冇可能可以做得返朋友
唔知有咩可以同佢講同埋以咩心態去面對佢

無可能咖做朋友 最好係永遠都唔再搵對方
因為一搵返大家好易又錯多次我覺得

我同啲前度都做唔番朋友 真係好難面對佢 同佢做朋友既感覺會好心痛

好左好多 但仲會掛住佢 有時夜晚自己一個揸車去佢屋企附近食野

點解要去佢附近?好食D?

冇架 只係好掛住以前同佢去完街泊部車喺佢屋企樓下 大家都唔願走

巴打同我咁似 但我係泊架車係佢樓下 然後開開心心跟佢番屋企

我同佢就鐘意坐喺車入面 坐至半夜先捨得走

分手前佢都凌晨揸黎搵我

你同佢分左幾耐

就一個月

點解要去佢附近?好食D?

冇架 只係好掛住以前同佢去完街泊部車喺佢屋企樓下 大家都唔願走

分手前佢都凌晨揸黎搵我

你同佢分左幾耐

就一個月

加油啦 開頭係好辛苦

分手前佢都凌晨揸黎搵我

你同佢分左幾耐

就一個月

加油啦 開頭係好辛苦

你分左幾耐
我又返黎一齊sad
我又返黎一齊sad

我又返黎一齊sad

仲記得我嘛
成半個月都仲痛緊
成半個月都仲痛緊

算啦 我兩個月都痛緊
成半個月都仲痛緊

頭一星期好痛
之後冇佢消息就慢慢好
但一個月後又會諗返起
成半個月都仲痛緊

算啦 我兩個月都痛緊

加油
成半個月都仲痛緊

頭一星期好痛
之後冇佢消息就慢慢好
但一個月後又會諗返起

我記得你
成半個月都仲痛緊

頭一星期好痛
之後冇佢消息就慢慢好
但一個月後又會諗返起

我記得你

我終於成功unfollow 佢ig
唔洗再睇佢story 有幾開心

我都一樣...我日日不停反省 甚至覺得佢咩都唔使改 我可以就晒佢,但佢就睇死我改唔到...佢覺得放棄易過解決問題
轉個頭就識新女準備重新開始
但其實..以佢既性格 佢又堅持自己改唔到,就算同其他人重新開始 都唔會work..一有問題就走

我啱分手個個都係..

咁你依家點?仲有冇搵佢?

有睇我ig.. 有覆wechat.. 大家不吵不鬧.. 只係好陌生嘅朋友咁傾計 我好唔習慣 好想講一句我真係好掛住你 但係已經無可能咁講我好後悔佢當初去玩女我要拆穿佢並且佢求我原諒嘅時候我無原諒佢我真係後悔 打緊呢段野我都已經忍唔住喊 我都唔知想點..... 佢同我講等我十月番香港返學再睇下佢仲有無feel.. 我覺得根本唔大可能了..

我又係係咁踢爆佢啲大話
對佢好唔信心
搞到大家都唔開心

好心d男人講大話唔犀利就唔好學人講大話啦

然後話自己唔係要存心呃
要呃就唔會唔清msg 俾我見到

講得好屌 唔清msg 好心你真係 仲要on9大話

屌。。點解講分手個個都係叫人放低向前行,難聽過粗口。。。

自己放低左就叫人放低
屌你你估好易咩

咪係
係佢地唔想內疚 想自己好過啲咋

無錯 好黑人憎 點解最後仲要講一番好假既好說話
咩 你好好啊係我唔好 你值得更好既人 放低佢

係 知我好好 佢冇我想像中咁好
我屌 知我好又唔要我???

借口嚟
實際係 我唔想再同你一齊

佢想試其他人嘛...所以一邊留條後路俾自己..一邊衝新女
但我唔會等你架傻佬 ...

屌好嬲 痴西線
係個故到睇到

「點解拍拖係兩個人嘅決定,但分手係一個人嘅決定?點解拍拖咁難,但咁易就要分手?

聽聽埋埋,分手可能有一百個、一千個,甚至一萬個理由,例如性格不合、因了解而分開、屋企人唔鍾意、睇唔到將來等等……

統統都係理由,但統統都係廢話。

如果夠愛對方,以上嘅理由仲會成立咩?」

其實可能真係只係鍾意 愛都好啦 其實係未成熟 承受能力只能到此為止 加上 愛自己多一點

咪係
係佢地唔想內疚 想自己好過啲咋

無錯 好黑人憎 點解最後仲要講一番好假既好說話
咩 你好好啊係我唔好 你值得更好既人 放低佢

係 知我好好 佢冇我想像中咁好
我屌 知我好又唔要我???

咪係 知我為你改左好多死人脾氣又陪你打機
咁你就留低啦仆街 仲想玩幾耐姐

咪係囉!又知我肯就晒佢讓晒佢
肯忍佢啲死人脾氣
佢都知冇其他人頂得佢順..點解都要去試其他人
又話自己一定會後悔 屌

分手都講好說話扮好黎好去
好撚憎但嬲佢唔落

我真係嬲佢唔落
佢話一定會番黎追番我嘛
聽住先囉 係咁肯定就唔會分啦..

佢意思係 我玩下其他女先 😂
你要習慣無法相愛的苦楚
尤其是孤單一個

分手都講好說話扮好黎好去
好撚憎但嬲佢唔落

我真係嬲佢唔落
佢話一定會番黎追番我嘛
聽住先囉 係咁肯定就唔會分啦..

佢應該係想留條後路俾自己
如果真係咁鍾意你咁珍惜你就唔會分手啦

我好清楚丫...真係夠愛我既話根本唔會走
所以即使佢咁講我都唔會等佢...

快啲move on

好努力試緊 好努力搵緊野去做
絲打你呢?你有咩辦法move on?

冇喎 你問錯人
不過我係三年之後發現 自己一直困左自己係段回憶入邊
依家總算行咗出嚟⋯⋯掛
但都好似冇辦法鍾意到下一個咁
三年入邊都有人approach我嘅
之前都以為自己未放低所以冇接受
咁而家我都算行咗出嚟啦,對有個異性都有好感嘅,出左兩次街之後,開始唔係好想理佢
自從三年前分咗手之後 一直都好抗拒異性
今次難得有少少好感 我好努力去嘗試接受
去到最後都係想逃避 點解會咁

你個名好撚正
不過我今日搵左個朋友屌醒自己
我今日即刻好有自信
著一身黑色黎悼念呢個撲街
你要習慣無法相愛的苦楚
尤其是孤單一個

我已經輸左一次
唔可以因為咁再輸落去
因為後果只係佢覺得妳好煩西收皮啦
所有最後同你講嘅嘢全部都得一個summary就係「你收皮啦八婆分手啊!」
佢真係唔知自己bit咁大堆嘢出黎根本就係廢話
我寧願你同我講「分手啊屌 煩撚到撲街」
就係咁
所以你sad 乜9
sad比邊個睇?
個個都當你on9 ja
個個食花生ja
包括佢!
所以你要變得更好!
贏番你個所有!
點解佢話唔再愛分咗手兩日仲會send message 話我知你做緊咩同提我做運動 每次見到都會痛一痛好掛住 但又要控制自己唔好覆佢 dum 低我點解仲要揾我呀 俾佢搞到好患得患失 有無機會一齊返 我keep 住唔覆佢唔再send 野俾我嘅一日 真正失去佢嘅一日係幾時
點解佢話唔再愛分咗手兩日仲會send message 話我知你做緊咩同提我做運動 每次見到都會痛一痛好掛住 但又要控制自己唔好覆佢 dum 低我點解仲要揾我呀 俾佢搞到好患得患失 有無機會一齊返 我keep 住唔覆佢唔再send 野俾我嘅一日 真正失去佢嘅一日係幾時

唔該你問下佢 你想點啊撲街
加油
最怕空氣突然安靜
訓唔著

大家真係要盡情屌,佢仲話祝福我搵到個更好,大佬,我唔想要你祝福囉,on9!仲話寧願我嬲佢憎佢,佢想被我鬧等自己無咁內咎咋!

屌我都係 好記得佢個句我搵個識對我好既人
對我好有鬼用咩都要係我愛先得咖屌 咁易放低咩唔會心痛咖???

所以對佢地唔好心存希望,努力撐住自己跳出來!我朋友又係分手幾年都沉醉過去,近年先俾朋友點醒,del 晒所有回憶,先企返起身重新識人。
歲月不留人,唔好浪費時間係唔值得既人身。齊齊屌前度,好過齊齊咁sad 覺得無佢唔得。

我地一齊屌ex啦!屌到俾自己覺得 冇咗佢唔係損失 唔值得為佢咁頹

岩呀,呢一刻憎恨可以令我地放低佢,到真正放低,先諗下做唔做得返朋友。
屌佢地真係唔好扮情聖

咪係囉屌 做咗衰人就認啦 乜9會唔捨得 會掛住我 仲鍾意我 會後悔 會番黎搵我
全部廢話

咁鬼仆街仲想拖住你,俾假希望你!

佢知我好愛佢
所以想留條後路掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞