[自由了] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
前幾日同朋友北上去挽 竟然係東門撞到佢 仲要係咁撞到 分左手大半年 係香港都沒撞過 點解會係深圳撞到架 世界有沒咁細? 仲要最尾個次撞到 大家對望左 可惜係對望左幾秒 佢就沒再望了 我都放底左你咁耐 點解仲要出現返?我真係唔想再撞到你

無事無事

我想撞到佢
都係想見下佢

見完佢 咪只係得自己一個唔開心 亂唸野 人地就wfc
前幾日同朋友北上去挽 竟然係東門撞到佢 仲要係咁撞到 分左手大半年 係香港都沒撞過 點解會係深圳撞到架 世界有沒咁細? 仲要最尾個次撞到 大家對望左 可惜係對望左幾秒 佢就沒再望了 我都放底左你咁耐 點解仲要出現返?我真係唔想再撞到你

無事無事

我想撞到佢
都係想見下佢

見到就會ff架啦

係 所以返左來無耐 又夢到佢 咩事先 撞到佢之前 有手多想去睇佢ig雖然private 左 但有朋友仲follow緊佢 話都沒咩特別野睇 之後 我就unfollow埋佢d兄弟了 之前唸住由佢兄弟Ig 可以見下佢 但唸住完左佢 唔會再睇 點知比我撞到佢 我仲要第一眼望完 即刻轉頭走左 好沒用...

無事無事

我想撞到佢
都係想見下佢

見到就會ff架啦

好像同果啲好想見下ex嘅巴絲打講
我初初都好想見下佢 覺得只要見到佢一面就會死心或者有機會係返埋一齊
其實唸深一層你覺得自己自己好on 9 你覺得一個已經決定咗要離開嘅人 甚至佢已經離開咗你 會唔會因為你講果幾句嘢就會返黎呢
我當初都好想佢搵佢,去佢屋企,學校
但事實上佢同佢身邊啲朋友只會覺得你恐怖 當食花生咁
所以 分手就死心喇
你可以掛住佢。可以繼續ff.可以晚晚喊,但唔好搵佢

係 分左手 我都沒搵過佢 自己喊下咪算羅 你去煩人地 係咪想迫人block你

無事無事

我想撞到佢
都係想見下佢

見到就會ff架啦

同果啲好想見下ex嘅巴絲打講
我初初都好想見下佢 覺得只要見到佢一面就會死心或者有機會係返埋一齊
其實唸深一層你覺得自己自己好on 9 你覺得一個已經決定咗要離開嘅人 甚至佢已經離開咗你 會唔會因為你講果幾句嘢就會返黎呢
所以 分手就死心喇

冇做過特登等佢呢d行為

反而係特登唔想撞到佢 而唔係佢屋企附近個d 地鐵站 好彩本身同佢屋企都差好遠

無事無事

我想撞到佢
都係想見下佢

見到就會ff架啦

所以 分手就死心喇

冇做過特登等佢呢d行為

應該永遠都唔會見到
唔同u 我又住宿 生活圈子唔同

係 開頭都係因為返pt先識先一齊

見到就會ff架啦

所以 分手就死心喇

冇做過特登等佢呢d行為

應該永遠都唔會見到

我都係啊 但一分手果時好掛住佢就想搵佢 真系覺得好傻

唔捨得既時候係會想見返佢架啦 放低左就唔會咁

味放底 都唔想再見佢 一陣又sad過
好唔捨得
感覺仲係有
好唔想到呢啲夜闌人靜嘅凌晨時分

明你
好想搵返佢但已被block9

同絲有啲唔同
今次係我提出,因為我知繼續落去都唔會有好結果
只會拖泥帶水
只係一齊左咁耐 好不捨
同一個曾經日日陪住自己嘅人分開
好似係自己身上切左忽肉落嚟

我都係自己提出黎
拍左3年 想有返d自由 做返自己
冇左佢好似冇左個知己家人咁

見到就會ff架啦

所以 分手就死心喇

冇做過特登等佢呢d行為

應該永遠都唔會見到

我都係啊 但一分手果時好掛住佢就想搵佢 真系覺得好傻

會捱過 我都捱過左個階段

雖然仲係好深刻

成9個月啦 我都仲味捱過 點算
今日唔應該去睇原諒他77次 睇完有啲唔開心

我今日都有同事諗住開解我
話有免費飛睇依套
心諗依加咁down再睇依d會好灰

佢入面有啲說話幾中我既情況
話愈以為自己好偉大既男人其實愈係自私 類似係咁

男仔太自我中心
好唔捨得
感覺仲係有

明你

同絲有啲唔同
只會拖泥帶水
只係一齊左咁耐 好不捨

我都係自己提出黎

係,可以做自己
但係就無咗個家人咁
唯有做返多啲同佢一齊個陣佢唔俾我做嘅野令自己開心返
好唔捨得
感覺仲係有

明你

同絲有啲唔同
只會拖泥帶水
只係一齊左咁耐 好不捨

我都係自己提出黎

係,可以做自己
但係就無咗個家人咁

其實點解會想自己一個
管得你太多?
好唔捨得
感覺仲係有

明你

同絲有啲唔同
只會拖泥帶水
只係一齊左咁耐 好不捨

我都係自己提出黎

係,可以做自己
但係就無咗個家人咁

其實點解會想自己一個
管得你太多?

大家嘅思想,意向越來越唔同
佢想我做嘅我做唔到,同樣地我想佢做嘅佢唔會做
大家都成日為同一類嘅事爭拗

可能分開對大家都會好過啲
好唔捨得
感覺仲係有

明你

同絲有啲唔同
只會拖泥帶水
只係一齊左咁耐 好不捨

我都係自己提出黎

係,可以做自己
但係就無咗個家人咁

其實點解會想自己一個
管得你太多?

知自己未玩夠
唔想一腳踏兩船 唔想傷害佢
好唔捨得
感覺仲係有

明你

同絲有啲唔同
只會拖泥帶水
只係一齊左咁耐 好不捨

我都係自己提出黎

係,可以做自己
但係就無咗個家人咁

其實點解會想自己一個
管得你太多?

某程度上我都因為咁分開
始終明佢原因 但唔明佢感受
我以為肯為段愛情改變自己做好啲 佢就明白 會令自己愛番我多啲
點知到頭來係我白白咁付出
唉啱啱分左一個月太多感觸
每一日望著個天光再發夢夢到佢再醒
每一日都好撚難受
經常失眠。之前都味試過經常訓唔到 成日唸埋啲無可能既嘢

明你

同絲有啲唔同
只會拖泥帶水
只係一齊左咁耐 好不捨

我都係自己提出黎

係,可以做自己
但係就無咗個家人咁

其實點解會想自己一個
管得你太多?

某程度上我都因為咁分開
我以為肯為段愛情改變自己做好啲 佢就明白 會令自己愛番我多啲
每一日都好撚難受

我唔知佢明唔明點解我要做呢個決定
當自己不停付出又期望佢可以改變
但係到頭來佢仍然無動於衷嘅時候,我真係好攰
我知道佢愛我
但係一定唔係最愛
如果佢肯變下,可能我地可以繼續落去
不過佢覺得自己性格係咁就係咁,唔需要變

佢仲話我係咪玩佢感情
玩佢嘅話我唔會主動話一齊去旅行然後自己搞哂所有野
好心痛,你以為佢明白你
但係佢無
岩岩分左手 以為唔痛 但係一聽到佢話等過失望過比過機會 就開始酸 啲眼淚就倒水咁 男人老狗一路行一路喊 直到佢送我上尾班巴士 都停唔到 好柒但控制唔到

最心酸係等車既時候 最後既擁抱 大家都抱實大家係到流眼淚 好後悔我冇就到佢

同絲有啲唔同
只會拖泥帶水
只係一齊左咁耐 好不捨

我都係自己提出黎

係,可以做自己
但係就無咗個家人咁

其實點解會想自己一個
管得你太多?

某程度上我都因為咁分開
每一日都好撚難受

我知道佢愛我
但係一定唔係最愛

佢仲話我係咪玩佢感情
好心痛,你以為佢明白你
但係佢無

佢都係唔想爲我變
佢覺得自己唔應該因爲其他人而改變自己性格或者諗法
或者係我呢個一直付出既唔值佢咁做啦
又或者係我根本唔適合佢
我嘗試明白同體諒佢
佢又為呢段感情做過啲咩
唉屌今日特別多野想講

我都係自己提出黎

係,可以做自己
但係就無咗個家人咁

其實點解會想自己一個
管得你太多?

某程度上我都因為咁分開
每一日都好撚難受

我知道佢愛我
但係一定唔係最愛

佢仲話我係咪玩佢感情
好心痛,你以為佢明白你
但係佢無

佢都係唔想爲我變
又或者係我根本唔適合佢
我嘗試明白同體諒佢
佢又為呢段感情做過啲咩
唉屌今日特別多野想講

諗起之前啲野眼淚又係收唔到

係,可以做自己
但係就無咗個家人咁

其實點解會想自己一個
管得你太多?

某程度上我都因為咁分開
每一日都好撚難受

我知道佢愛我
但係一定唔係最愛

佢仲話我係咪玩佢感情
好心痛,你以為佢明白你
但係佢無

佢都係唔想爲我變
又或者係我根本唔適合佢
我嘗試明白同體諒佢
佢又為呢段感情做過啲咩
唉屌今日特別多野想講

佢就係咁樣同我講分手
冇幾耐已經同左第二個一齊
咁多年你放得低咩?岩岩識真係會對你好咩?

其實點解會想自己一個
管得你太多?

某程度上我都因為咁分開
每一日都好撚難受

我知道佢愛我
但係一定唔係最愛

佢仲話我係咪玩佢感情
好心痛,你以為佢明白你
但係佢無

佢都係唔想爲我變
又或者係我根本唔適合佢
我嘗試明白同體諒佢
佢又為呢段感情做過啲咩
唉屌今日特別多野想講

佢就係咁樣同我講分手

點解唔比個機會我去改 針吉唔到肉唔知痛 我會改
天空從來無一絲光線 祇可看到她一點髮尖
海底里長期天色昏暗 怎可紅著眼天天水浸
發現我在割愛 身處一片死海
寬恕仇敵讓你與他熱愛
這月這地這秒從天跌下來
還是放不開

他走了 不緊要 不要再因她心跳
安息了 昇天了 請相信你們死了

她不會讚美這種淒美
她祇覺得戰爭等於送死
她將我殘留餘溫都捨棄
即將投入新的手臂

凡塵俗世 緣來緣滅 為何上帝 沒法估計

某程度上我都因為咁分開
每一日都好撚難受

我知道佢愛我
但係一定唔係最愛

佢仲話我係咪玩佢感情
好心痛,你以為佢明白你
但係佢無

佢都係唔想爲我變
又或者係我根本唔適合佢
我嘗試明白同體諒佢
佢又為呢段感情做過啲咩
唉屌今日特別多野想講

佢就係咁樣同我講分手

佢放棄左比我地一齊磨合既時間
因為佢覺得放棄對自己最好
我既感受從來都唔係佢考慮範圍到
I'm at a payphone trying to call home
All of my change I spent on you
Where have the times gone? Baby, it's all wrong
Where are the plans we made for two?

Yeah, I, I know it's hard to remember
The people we used to be...
It's even harder to picture,
That you're not here next to me.

You say it's too late to make it,
But is it too late to try?
And in our time that you wasted
All of our bridges burned down

I've wasted my nights,
You turned out the lights
Now I'm paralyzed.
Still stuck in that time
When we called it love
But even the sun sets in paradise

I'm at a payphone trying to call home
All of my change I spent on you
Where have the times gone? Baby, it's all wrong
Where are the plans we made for two?

If "Happy Ever After" did exist,
I would still be holding you like this
All those fairy tales are full of shit
One more fucking love song, I'll be sick.

Oh, you turned your back on tomorrow
'Cause you forgot yesterday.
I gave you my love to borrow,
But you just gave it away.

You can't expect me to be fine,
I don't expect you to care
I know I've said it before
But all of our bridges burned down.

某程度上我都因為咁分開
每一日都好撚難受

我知道佢愛我
但係一定唔係最愛

佢仲話我係咪玩佢感情
好心痛,你以為佢明白你
但係佢無

佢都係唔想爲我變
又或者係我根本唔適合佢
我嘗試明白同體諒佢
佢又為呢段感情做過啲咩
唉屌今日特別多野想講

佢就係咁樣同我講分手

佢放棄左比我地一齊磨合既時間
因為佢覺得放棄對自己最好
我既感受從來都唔係佢考慮範圍到

唔肯為對方去改 睇黎對方愛極你都有限啦
原來個個巴打分手既原因都差唔多 我都係
我同佢只係傾過呢個問題1次 佢諗左幾日 就放棄唔行落去了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞