[自由了] 請你好好放低, 其實分手又有乜好怕喎?

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
同女朋友已經分手邊緣
早兩個星期女朋友話見到我就覺得壓力大,好chur
話要比d時間去重新睇下我同佢之間既關係
之後我都少搵佢,驚會chur到佢,比佢靜下
但佢又約我去街,出到街又好似平時咁有講有笑
咁我以為已經冇事,返到屋企就好似平時咁得閒就add下佢
點知佢極度冷淡 約佢出黎但唔肯出
好掛住佢,但唔敢搵佢
好辛苦 覺又訓唔到野又食唔到

得閒先搵你,當你係乜。

出街同wtsapp個反差好大。。。
唔知佢點諗

悶就搵你解悶?攝時間?
返到屋企有自己野做咪唔彩你
做定心理準備 慢慢抽離下先
到時真係分左都冇咁痛 冇咁傷

已經一齊左三年
一時間好難抽離到

明既,我都拍左7年,真係狠心啲好過吊住你條命咁,仲辛苦
同女朋友已經分手邊緣
好掛住佢,但唔敢搵佢

得閒先搵你,當你係乜。

唔知佢點諗

悶就搵你解悶?攝時間?

已經一齊左三年
一時間好難抽離到

我兩年 過左半年都未放低

好難想像你地既痛苦
同女朋友已經分手邊緣
好掛住佢,但唔敢搵佢

得閒先搵你,當你係乜。

唔知佢點諗

悶就搵你解悶?攝時間?

已經一齊左三年
一時間好難抽離到

好難想像你地既痛苦

放唔放低係睇自己看唔看得開,我都係分左手唔係好耐,呢排感覺個人平靜左好多,因為我真係block 晒佢所有野,拋晒佢送我啲手作禮物去垃圾桶
其實我好想知 我ex ig已經unfollow咗我,但我啲fd話佢宜家經常po佢咩發燒啊 食嘢相,佢之前都唔會經常po
咁做係咪特登俾其他女女睇 我知我唔應該留意關於佢嘅嘢 但控制唔到

我都唔明一分手就好似變左個人咁 好陌生 做一啲平時根本唔會做嘅嘢

得閒先搵你,當你係乜。

唔知佢點諗

悶就搵你解悶?攝時間?

已經一齊左三年
一時間好難抽離到

好難想像你地既痛苦

放唔放低係睇自己看唔看得開,我都係分左手唔係好耐,呢排感覺個人平靜左好多,因為我真係block 晒佢所有野,拋晒佢送我啲手作禮物去垃圾桶

認同 心態好重要
有時候覺得 唔係放唔放得開 係自己肯唔肯放開
唔想分手個方係好難理性嘅 俾啲時間佢囉
時間會令你習慣冇佢
其實我好想知 我ex ig已經unfollow咗我,但我啲fd話佢宜家經常po佢咩發燒啊 食嘢相,佢之前都唔會經常po
咁做係咪特登俾其他女女睇 我知我唔應該留意關於佢嘅嘢 但控制唔到

我都唔明一分手就好似變左個人咁 好陌生 做一啲平時根本唔會做嘅嘢

呢啲咪hihi 囉
睇左呢個post兩個幾月,終於可以回post.
尋日正式散左,仲要散到上差館咁樣衰
同佢一齊一年,咩都比最好佢
兩個月前發現左佢搵佢d ex,/狗公
原諒佢,結果呢兩個月比人當狗咁屌
搵無數借口將壞人既罪名推係我身上
最後估原來係身邊既人一路都係鍾意緊以前個sp
散果時咩都屌齊我,話我比錢比得少佢。
試過好憎佢,想佢有報應。不過最後都係唔想再憎人。
係香港地,靚女係大晒,大把選擇,所以先做就到佢性格咁衰。
有錢毒撚真係注定做水魚
有得揀,我都係做窮既毒撚算

換個方式諗
唔洗成世做佢水魚係件好事
呢種人咪當從來無識過

唔知佢點諗

悶就搵你解悶?攝時間?

已經一齊左三年
一時間好難抽離到

好難想像你地既痛苦

認同 心態好重要
有時候覺得 唔係放唔放得開 係自己肯唔肯放開
唔想分手個方係好難理性嘅 俾啲時間佢囉
時間會令你習慣冇佢

的確
有時都覺係自己唔肯放低
但知道又唔試下放低
好撚亂
唉今日又夢到佢

呢啲咪hihi 囉

聽下好彩分手你應該有共嗚

你俾人飛定飛人

我飛

咁唔怪得成年先掛住 你最近經歷左咩忽然諗番人

近排放假 得閒左就胡思亂想 又睇返佢fb ig成日諗之前一齊嘅時候

咁當初會分手既?

用朋友相處嘅方法對女友咁 十幾日唔見都冇問題

我諗你都係悶先掛住佢?

應該係 成日ff出街會撞到佢 如果冇分手又會過成點

咁你依年中有冇識新對象?

我仲唸住keep住做朋友,到我改好自己就去追返佢
而家要逼我放低⋯⋯
我已經半個月返工咩都做唔到,就快畀老闆屌

其實冇可能做得返朋友
加油啦 還要生活

追咗好耐,追到之後我自問盡我最大能力為佢好
原來女仔係唔會珍惜

當你將自己處於下風,佢就更加唔會珍惜你,我明嘅,一次又一次咁將自己嘅底線降低,以為咁係愛對方,錫對方,結果依家俾人一舖清袋

當左係理所當然嘛
咁樣既只會令自己更傷
邊個叫果時既自己相信會一世...唔會分開

搵咗咁耐,終於搵到一個人可以咁夾
無論家庭背景,學歷,想法,全部都好match
就算鬧交,最多咪讓下,總要有一個人讓場交先會結束
但原來人就係咁唔珍惜
或者係我毒撚格,個心有一個人就唔識再畀其他人進駐我個心,所以無咗佢好似無咗全世界

完全明白呀,真係覺得兩人好夾,可以一世行落去,不過老套啲講,百世修來同船渡,千世修來共枕眠,大家修行未夠囉。而家會好似返左全世界,但其實只係我地唔習慣寂寞姐,好快你可以企返起身,放低係放過自己

作為一個愛佢嘅人,連佢下一個係唔係真心愛佢都要擔心埋
其實好攰,而家好似有兩股力扯住我,一面叫我放手,一面叫我繼續陪住佢,我就企係中間畀呢兩股力SM

其實冇可能做得返朋友
加油啦 還要生活

原來女仔係唔會珍惜

當你將自己處於下風,佢就更加唔會珍惜你,我明嘅,一次又一次咁將自己嘅底線降低,以為咁係愛對方,錫對方,結果依家俾人一舖清袋

當左係理所當然嘛
咁樣既只會令自己更傷

但原來人就係咁唔珍惜
或者係我毒撚格,個心有一個人就唔識再畀其他人進駐我個心,所以無咗佢好似無咗全世界

完全明白呀,真係覺得兩人好夾,可以一世行落去,不過老套啲講,百世修來同船渡,千世修來共枕眠,大家修行未夠囉。而家會好似返左全世界,但其實只係我地唔習慣寂寞姐,好快你可以企返起身,放低係放過自己

其實好攰,而家好似有兩股力扯住我,一面叫我放手,一面叫我繼續陪住佢,我就企係中間畀呢兩股力SM

你明白就好啦

佢個世界已經冇左你

你擔心下自己仲好

原來女仔係唔會珍惜

當左係理所當然嘛
咁樣既只會令自己更傷

但原來人就係咁唔珍惜

你明白就好啦

佢個世界已經冇左你

你擔心下自己仲好

咪係,洗鬼你陪咩,講真,分左手就係陌路人啦

當左係理所當然嘛
咁樣既只會令自己更傷

但原來人就係咁唔珍惜

你明白就好啦

佢個世界已經冇左你

你擔心下自己仲好

咪係,洗鬼你陪咩,講真,分左手就係陌路人啦

係難聽d 不過我呢半年又執著到慢慢睇開

我係好愛佢 但已經唔到我話事

希望大家都慢慢療傷 再上路

呢啲咪hihi 囉

聽下好彩分手你應該有共嗚

根本佢就係有史以嚟 呢個人淨係識愛自己
分咗手仲要講你是非 邊有人一衰衰到貼地
人生流流長 總會有人唔洗原諒

好中
尤其係呢句
分左手,就唔好諗做唔做返朋友,block 晒佢既野,好好靜靜地等自己療傷。

真係用心愛過其實唔會做得返朋友
話做返朋友通常都係拖住你
分左手,就唔好諗做唔做返朋友,block 晒佢既野,好好靜靜地等自己療傷。

可能人地同前度冇愛過呢

可能人地同前度冇愛過呢

仲做得返朋友 應該用咩心態去面對?

仲做得返朋友 應該用咩心態去面對?

我都好想知
del埋whatsapp紀錄,
而家差相未捨得del
del埋whatsapp紀錄,
而家差相未捨得del

呢兩樣我都無del,平時唔會見到算,fb 同ig 既相就del 晒

Let it go~~~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞