[露營師] 第31個Post 睇晒#1 1001記得開post

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
Sad 啲聲靚好多
迪記全白個隻幾靚仔 below 2kg
如果唔急用就等遲下black friday特價係外國訂返香港
喺邊?
要MARK低
有睇過個隻,唔知個隻好冇用
睇落就個位都幾大,同埋都幾輕
設計同一般Dome tent差唔多 你當類似MSR Hubba hubba NX
同埋佢內帳定地布會多左個位墊住地下 放野係到唔怕污糟
營袋有得compress 依啲細位我個人幾欣賞
其他spec例如用韓國Yunan鋁骨 20D外帳 都算坊間常見spec
利申返有隻MSR hubba hubba NX
上網睇話上庭罰錢
唔識酒精爐

Mountainhardwear
Made in Vietnam
thx 再睇睇先
今日去咗睇露營野見到呢個牌子嘅袋都係越南造

話說sea to summit呢個牌子點睇?見好多產品都係強國做今日見到好多外國牌子嘅野都係強國做
介意中國製就比多d錢,大把韓國日本美國細brand可以選擇
不過要有心理準備定d造工質素有機會差過大廠mic野
問下有冇熟日本朋友, 想兩手FING去露營又可以望到富士山的場
唔一定係GLAMPING, 見PICA要去到靜岡果頭先望到, 但我係東京過河口湖玩兩日,
睇下有冇介紹可以係日本試下露出
Glamping就星野富士

MSR同tent mark designs都唔係MIC
你自駕定佢會包車接送? 因為我無得自駕先要諗
冇自駕, 我係河口湖JR站的士去到山腳check in, 大約¥4000左右. 之後有jeep送你上房

以前就肯定mit 但好似之後轉左
網上圖片就寫mic,有無人可以fact check

網上圖片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞