[露營師] 第31個Post 睇晒#1 1001記得開post

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
請問你哋有冇對防蚊有冇咩心得 用咩牌子好
我噴完蚊怕水 蚊香都係咬到成身都係
Thermacell 蚊片幫到你
用咩機就睇你想點玩法
朋友號就係最好既防蚊
我都係點蚊香 一係去啲長期有風既地方咁就無蚊
蚊香陣最經濟又work
電蚊機就最work

夏天就一定全開再噴蚊怕水
你睇睇小林校長個youtube, 有比較, 我覺得買340值, 多返simmer ring同埋大力D
340 炒到好唔抵玩
多謝巴打意見
決定屌返個油爐
考慮緊買x mid 1p定 SMD Luna solo好 兩隻都好吸引
X mid唔洗諗
luna solo就算啦,smd solo營得雙層果兩隻買得過
xmid 只要唔介意silpoly而你又可以正價入手就一定揀佢
Xmid買到都好幸運了😍
Xmid世一
有冇人想要CAYL Stretch Nylon Sunvisor Cap (Solid)/ black? 買多左頂 全新 要清清個櫃 有意留tg

https://m.cayl.co.kr/goods/goods_view.php?goodsNo=1000000896
我想問helinox chair zero high back 配唔配到headrest?
直接Amazon JP買啦
又就黎開季啦 有冇ching有行山杖推薦
Bd, Helinox
其實好多都ok la
借問有冇巴絲落雨都照去露營㗎
試過訓緊個陣落雨
不過無咩問題 最緊要唔好咁近海邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞