【台服】黑色沙漠#24 覺醒之時已降臨

1001 回覆
2 Like 9 Dislike

三十幾仲死
真係要搵佢miss教佢個醜字係點寫
然後拿拿林叫佢屋企人接走佢

唔駛估
我就知道鳳凰會好多都係20歲都唔夠既dse雞
會長副會長都係,
teemo姐都係,
大部份仲回緊post既都係啦

仲有智力水平,工人應該係最低果個

威唔威?

Teemo姐幾歲又關你條on9事
恰女人好威威?

好笑 原來我係dse唔夠20..
我都想啊唔洗咁快畢業做野

年齡係女人秘密都比佢知道左
TEEMO你大獲啦

你覺得佢知咩

on9
入dc聽你講乜鳩咪估到囉,唔通40歲中女會岩岩讀完dse咩

咁你咪估撚錯晒囉
剛入鳯凰會打王,就係俾香蕉仔,魔教圍,依d唔係淆,你用下個閪腦,10幾個打人40幾個或以上,你打埋我果份
到第二次打公會王就打到把利貝,好似剛出克價卡,記仇記到依加,佢出我都唔想嫁

利申,你仲用緊尤利亞!?

利貝你打到咩

係你退公會果陣,我都真1左,你退完無耐日本妹都打到啦,一定係你邪撚住晒啦

另外,有日你Pm我,問我仲咩退會,我話嬲左工人,你就high左咁問咩事懶係關心,講真,一個人N年唔揾你,一揾你都知唔對路啦

我又問你點解知我退左公會,你話係街見到我無公會!
仆你個街,明明我就係海賊島仲要著草衫 你點見到我呀

圖我就廢事po啦,你自己諗啦

你係咪記錯,一直話鳩你果個好似叫日本妹
一直我係當利貝係過渡垃圾,你打到又關我能事

你自己係咁講,真係關我撚事啦
你諗咩我撚知呀?搞笑?我亦都唔想知
只係知你好撚重機心

著草衫唔照得咩 附近有人著草衫通常都照一照啦
你打到,果陣我其實真係恭喜緊你,但事實上根本唔關我事

真係照你妹啦,死雞撐飯蓋 你慢慢自high啦
好心你條友幾廿歲人就唔好做埋d小學雞野啦
扮細路搏存在感
你係有存在感就唔需要扮細路
宜家個個都走出黎叫你收皮係要嗌嬴佢都唔知為乜
錯就唔該認左佢啦

可能三十幾呢

三十幾仲死

唔駛估
會長副會長都係,
teemo姐都係,

威唔威?

恰女人好威威?

哦,咁咪20-25囉,年齡既野有咩所謂
每個年齡層唸既野都唔同ga la

都啱嘅
你個年齡層係12-13歲
同大人講野係有啲代溝㗎啦

三十幾仲死

唔駛估
會長副會長都係,
teemo姐都係,

威唔威?

恰女人好威威?

年齡係女人秘密都比佢知道左
TEEMO你大獲啦

你覺得佢知咩

on9
入dc聽你講乜鳩咪估到囉,唔通40歲中女會岩岩讀完dse咩

爆大鑊行動開始。一地花生
溫馨提示:1001記得開新post

利貝你打到咩

係你退公會果陣,我都真1左,你退完無耐日本妹都打到啦,一定係你邪撚住晒啦

另外,有日你Pm我,問我仲咩退會,我話嬲左工人,你就high左咁問咩事懶係關心,講真,一個人N年唔揾你,一揾你都知唔對路啦

我又問你點解知我退左公會,你話係街見到我無公會!
仆你個街,明明我就係海賊島仲要著草衫 你點見到我呀

圖我就廢事po啦,你自己諗啦

你係咪記錯,一直話鳩你果個好似叫日本妹
一直我係當利貝係過渡垃圾,你打到又關我能事

你自己係咁講,真係關我撚事啦
你諗咩我撚知呀?搞笑?我亦都唔想知
只係知你好撚重機心

著草衫唔照得咩 附近有人著草衫通常都照一照啦
你打到,果陣我其實真係恭喜緊你,但事實上根本唔關我事

真係照你妹啦,死雞撐飯蓋 你慢慢自high啦

真係反轉豬肚就係屎
終於明

你咪果舊屎囉
咪理條傻鳩啦

block左咪算 呢種人愈屌愈起勁
好呀好呀 黑沙終於有番d生氣
咪理條傻鳩啦

block左仲邊有花生,你唔想爆姐,我大把野可以爆
不如叫埋cool雞入黎好唔好?

叫啦 我都想睇下佢入黎有咩講
咪理條傻鳩啦

block左仲邊有花生,你唔想爆姐,我大把野可以爆
不如叫埋cool雞入黎好唔好?

叫啦 我都想睇下佢入黎有咩講

人地望咪得囉,駛乜講埋一份

屌 叫佢入黎睇托咩 唔講埋一份邊有花生食
面板好吸引果位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞