【台服】黑色沙漠#24 覺醒之時已降臨

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
一路解任升到52LV 乜都無整過 完全唔識玩

睇你玩唔玩生活

返漁村
重新開始
開據點 搞勞工
玩左一個禮拜到 岩岩覺醒左魔女 未覺之前好辛苦打怪
覺左爽到暈 想搵個公會玩
鳳凰會派出精兵一名 己殲滅精神病院數十人

大炒百幾個人頭

大家一齊 純文字討論

果日月黑風高殺人夜,鳳凰會精英一馬當先,有前無後打死霸就

精神病院發現力量差距懸殊 立馬逃跑 只剩下一人 水路逃跑

鳳凰會立即追上!!!!

精神病院敗逃者,眼見隊友紛紛離去,只怪自己腿短,被隊友賣掉,只好跪地求饒!
王武果然係疊層聖手,+13疊左25層都未升到,即刻拎黎升覺醒武真2

利申:黑人

Same 仲要疊左2個33層一個37層 都未升到
玩左一個禮拜到 岩岩覺醒左魔女 未覺之前好辛苦打怪
覺左爽到暈 想搵個公會玩

休閒型呢邊 得閒打據點又會撚下狗
港台人各半 有興趣可以睇睇上面個公會介紹
有冇女忍巴打? 好似好少人玩咁
唔知邊D未執,下POST更新

你呢個問題問得真係好

PVE/生活 公會

長駐梅迪亞2

有興趣入會者請到梅2 PM 死亡綻放/Juddd/十奏/濃縮牛奶

有TG GP,不強制加入

-----------------------------------------------------------------------------------

IIIIIIIIII

聯絡人:灝瘋, 家門:(瘋子海) , CarLungPig(Nazzies), 泡泡OvO (什麼樣子的道理啊), 沉睡蝴蝶(暮色森林)
類型 : 戰鬥/據點戰/公會戰/生活
長駐分流:塔利波3
其他聯絡方式:醉愛日本妹, 二十八座, 金屬方塊, Heiser <<<全部都係家門名
使用Discord語音,冇會規,任何野都可以玩,全香港最自由,最民主既公會,絕無小圈子。

1. 連登
聯絡人:
[會長] 管理人員(開玩笑並不是別封我)
[副會] 神速(後方支援)
常駐分流:瓦倫西亞3
類型:all絲打

2.精神病院
聯絡人:凝煙
常駐分流:沒有
類型 : Mk style,生活型公會,鬼仔性格,精神病,真·偽毒

再次感動世界

生活/PVE/休閒吹水公會
聯絡人:神仙Creep
家門名:最後希望
分流:卡爾1

缺巴打 多絲打 有DC Telegram

[/quote]
Updated

最冷門角色
黎緊升一隻

呼拉圈

點解覺完唔係6把刀

呼拉圈

點解覺完唔係6把刀

屌你google啦

最冷門角色
黎緊升一隻

真係冷門到癲
但玩左兩個月又唔捨得,平時又無咩時間玩

最冷門角色
黎緊升一隻

真係冷門到癲

我覺得自己鐘意玩咪得

最冷門角色
黎緊升一隻

真係冷門到癲

我覺得自己鐘意玩咪得

都係既,最緊要有愛

最冷門角色
黎緊升一隻

真係冷門到癲

我覺得自己鐘意玩咪得

都係既,最緊要有愛

狂戰啦

最冷門角色
黎緊升一隻

真係冷門到癲

我覺得自己鐘意玩咪得

都係既,最緊要有愛

狂戰啦

大王

最冷門角色
黎緊升一隻

真係冷門到癲

我覺得自己鐘意玩咪得

都係既,最緊要有愛

狂戰啦

尋日開左,試左陣覺得行得好慢
其實有冇熱門職業排行

最冷門角色
黎緊升一隻

真係冷門到癲

我覺得自己鐘意玩咪得

都係既,最緊要有愛

狂戰啦

其實有冇熱門職業排行

行得快應該係戰士,梅花
覺醒左弓手都快 淨跑步既話

最冷門角色
黎緊升一隻

真係冷門到癲

我覺得自己鐘意玩咪得

都係既,最緊要有愛

狂戰啦

其實有冇熱門職業排行

狂戰覺醒就變高機動肥仔

如果想行得快 就武士果D
lm

最冷門角色
黎緊升一隻

真係冷門到癲

我覺得自己鐘意玩咪得

都係既,最緊要有愛

狂戰啦

其實有冇熱門職業排行

冷門就 女忍 女武神 男忍
中間就狂戰 男法 武士 梅花 戰士
熱門 女巫 弓手 魔女 獸娘
買左隻3衝5K馬 139.3速
不過都係要繼續掛7代

養馬窮3代
直接買左隻7代3衝馬 基速144.5 6千萬
王武果然係疊層聖手,+13疊左25層都未升到,即刻拎黎升覺醒武真2

利申:黑人

Same 仲要疊左2個33層一個37層 都未升到

轉target啦, 我係嬲得濟走去升覺醒武
屌, 寵物4隻2世代升左LV 10, 歡天喜地去合, 望佢出3或4世代

你老味2+2=2, 2+2=2

嬲嬲地即該買多4隻唔升LV即合...

你老味兩對1+1都出3
屌, 寵物4隻2世代升左LV 10, 歡天喜地去合, 望佢出3或4世代

你老味兩對1+1都出3

聽講1+1 好易出3

你老味兩對1+1都出3

聽講1+1 好易出3

屌, 果4隻2世代我都係升到lv10 先合

晒時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞