【台服】黑色沙漠#24 覺醒之時已降臨

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
想問問邊緣人57lv去邊到升好

琴日去轉沙漠,d怪都幾大力

240防

巴西恩好似幾好升

240防

巴西恩好似幾好升

怪有d散

240防

巴西恩好似幾好升

怪有d散

近戰打巴西恩唔好升
我獸娘打到想死
盜賊 or 卡德里適合近戰多啲

240防

巴西恩好似幾好升

怪有d散

近戰打巴西恩唔好升
我獸娘打到想死
盜賊 or 卡德里適合近戰多啲

我戰士打巴西無乜問題wo覺得
飾品有冇機會降返價
飾品有冇機會降返價

降條撚咩
飾品有冇機會降返價

降條撚咩

自己去刷啦
未玩過 新手會唔會比人蝦
未玩過 新手會唔會比人蝦

正路就唔會蝦你既
不過近排暑假好多小學雞亂殺新手 掛魚掛馬
[quote]未玩過 新手會唔會比人蝦

正路就唔會蝦你既
不過近排暑假好多小學雞亂殺新手 掛魚掛馬[/quote]
呢個一向都多
飾品有冇機會降返價

降條撚咩

自己去刷啦

睇住自己3隻+3紅珊瑚幾日就升左1億,就覺得自己果陣150萬買黎沖真係好爽

正路就唔會蝦你既
呢個一向都多

安全區掛是常識吧

正路就唔會蝦你既
呢個一向都多

安全區掛是常識吧

新手一定會比人恰,仲記得當年我新手時期搬金蛋比忍者偷襲

你要做嘅就係記低仇人嘅名

然後好似我咁有一日遇到佢掛魚,我二話不說將佢果套還返比佢

正路就唔會蝦你既
呢個一向都多

安全區掛是常識吧

你終於唔睇風景啦

正路就唔會蝦你既
呢個一向都多

安全區掛是常識吧

你終於唔睇風景啦

升到58就會繼續做返風景黨

一日打一粒鍾怪差唔多極限

正路就唔會蝦你既
呢個一向都多

安全區掛是常識吧

你終於唔睇風景啦

等冬季落雪就可以瘋狂睇風景

正路就唔會蝦你既
呢個一向都多

安全區掛是常識吧

你終於唔睇風景啦

等冬季落雪就可以瘋狂睇風景

新手女武神岩岩56
得12x攻280防可以去邊度升lv
開左沙漠BUFF
咁究竟仲有無人玩皇室貿易/供貨
(就算有,都只係為章而唔係錢?)
開左沙漠BUFF
咁究竟仲有無人玩皇室貿易/供貨
(就算有,都只係為章而唔係錢?)

兩個月前我整好馬車就係想玩皇室,可惜去到依家都仲未有動力去玩
新手女武神岩岩56

咁高攻都新手
有無巴打一齊刷怪 57lv 170/223 好悶
新手女武神岩岩56

咁高攻都新手

唔知巴打你曲定直
Btw之前比人老點去個咩薩扇營地,打怪好似r痕咁
打異教同墳墓太多人搶又少經
沙漠未去過,所以想上黎問下
新手女武神岩岩56

咁高攻都新手

唔知巴打你曲定直
Btw之前比人老點去個咩薩扇營地,打怪好似r痕咁
打異教同墳墓太多人搶又少經
沙漠未去過,所以想上黎問下

異教多wo(前提係邊緣人)

vip 30%
時裝10%
經書50%
水晶10%
啤酒20%<就黎用晒
奶茶8%
寵物5%

活動20%時候異教一小時5-5.5%
活動100%時候一小時10-11%
活動100%+敲鍾100%一小時15-16%

我都係前幾日先由56升到57,有活動加成先有動力去升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞