【台服】黑色沙漠#24 覺醒之時已降臨

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
因為畀人溝左條女所以咁大仇口?

應該係嬲我地廢
話我地扮大袋呱
之前同人打 又唔見佢出黎

打兩下V轉SER
殺掛釣魚就出黎威威豬

政治力量咁勁得你要走既? 我地無人走

點解你地唔走? 你呢個問題問得真係好撚好笑

有得做老屎忽,得閒玩下權術,當人波咁踢
睇邊個唔順就踢邊個,有女入會就衝埋去溝,
比我係老屎忽日日有野玩,仲女自己送上門,比我都唔走啦

咁點解樓上又話你自己退。

我係自己退呀,個會咁廢邊留得住人

我地都唔係勁
我地全部都係廢 廢到掛魚比人玩bug殺

咁退會咪退會囉,何解要搞勁佢地先,有d前因後果好喎!

應該係嬲我地廢
話我地扮大袋呱

打兩下V轉SER
殺掛釣魚就出黎威威豬

唔夠打咪走,鳳凰會既人每個都識呢招,好似你地咁on9唔夠打都鳩衝咩

鳳凰會都唔似會玩bug殺釣魚

睇個勢係我比人搞緊啦

你宣我地 之後開bug殺我地
係你比我地搞緊 ?

睇個勢係我比人搞緊啦

面皮厚到
講真我地又唔係標榜自己勁公會
休閒玩 務求大家開心
合則來不合則去啦 當初貓哥你走左
Tg會長都有叫你返黎啦 你唔返咪算
歷史上淨係踢過一個人 自己走過一個人
而家50幾人話多唔多但都叫有個地方開心下
係估唔到你殺到咁爽
滑滑猫世界第一
覺得你真係好撚型可唔可以做你徒弟
7人公會,搞緊57人中型公會
唔夠玩post上lihkg討拍
講出黎唔覺得好撚好笑咩

咁又真係唔夠你玩
我地咁多現充唔似你咁多時間打機
勁人唔會掛機

我地都唔係勁
我地全部都係廢 廢到掛魚比人玩bug殺

你地係廢到連咩係bug都唔知已經好廢

總之掛機比你殺係我地廢啦
呢到好多巴打都見識到你威力
滑滑貓(新人殺手)

呢個25仔 一早己經同鳳凰會再冇任何關係 咪再用鳳凰會呢個名黎搵食

大王
佢唔講都唔知佢曾經係你既人

Btw 25仔

唔好用鳳凰會呢個名黎搵食都講得出口
人不要臉天下無敵
你地點同人地大型公會,單捉遊擊,
而家打到altc仆街又係用緊邊個提出黎既招
問你自己良心啦,大王

如果你唔係咁自大 又點會淪為過街老鼠?

反省下啦 小朋友
滑滑貓你要搞咪慢慢搞
我地下次會醒d
你都要諗下新招同我地玩

應該係嬲我地廢
話我地扮大袋呱

打兩下V轉SER
殺掛釣魚就出黎威威豬

唔夠打咪走,鳳凰會既人每個都識呢招,好似你地咁on9唔夠打都鳩衝咩

鳳凰會都唔似會玩bug殺釣魚

邊忽bug?
滑滑貓你要搞咪慢慢搞
我地下次會醒d
你都要諗下新招同我地玩

想見識新招
如果我掛加工有無大法殺到我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞