【台服】黑色沙漠#24 覺醒之時已降臨

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
問多少少,佢有三個價錢,最貴果個包D野依架重有無用??
見到咁長都唔想睇

我公會前會員 因為係羊山被人搶羊 唔幫佢宣戰所以走左
但佢仲係telegram入面 之後比我踢左
自己開左個會 宣我地戰 襯夜晚個個掛釣魚 用船運出去殺
見到咁長都唔想睇

我公會前會員 因為係羊山被人搶羊 唔幫佢宣戰所以走左
但佢仲係telegram入面 之後比我踢左
自己開左個會 宣我地戰 襯夜晚個個掛釣魚 用船運出去殺

只係殺掛機?內文講到佢好似屌打你地全公會咁喎!
拎定袋花生
滑滑貓(新人殺手)

呢個25仔 一早己經同鳳凰會再冇任何關係 咪再用鳳凰會呢個名黎搵食
滑滑貓(新人殺手)

呢個25仔 一早己經同鳳凰會再冇任何關係 咪再用鳳凰會呢個名黎搵食

有故仔聽
滑滑貓(新人殺手)

有故仔聽

嘩屌,好多花生
滑滑貓(新人殺手)

大王
佢唔講都唔知佢曾經係你既人

Btw 25仔
殺幾個掛機都咁威 又拉埋鳳凰會黎講
鳳凰會唔會低莊到用bug殺人啦
仲話自己帶大
因為畀人溝左條女所以咁大仇口?

政治力量咁勁得你要走既? 我地無人走

點解你地唔走? 你呢個問題問得真係好撚好笑

有得做老屎忽,得閒玩下權術,當人波咁踢
睇邊個唔順就踢邊個,有女入會就衝埋去溝,
比我係老屎忽日日有野玩,仲女自己送上門,比我都唔走啦

咁點解樓上又話你自己退。

政治力量咁勁得你要走既? 我地無人走

點解你地唔走? 你呢個問題問得真係好撚好笑

有得做老屎忽,得閒玩下權術,當人波咁踢
睇邊個唔順就踢邊個,有女入會就衝埋去溝,
比我係老屎忽日日有野玩,仲女自己送上門,比我都唔走啦

老唔老屎忽就睇你同會員關係點
岩傾岩玩就自己會留低
歷史上得你同個位偷雞巴打走過
其他唔係棄game個50幾人而家都係fd子

應該係嬲我地廢
話我地扮大袋呱
之前同人打 又唔見佢出黎

唔知 好無辜啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞