【台服】黑色沙漠#24 覺醒之時已降臨

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
新手
滑滑貓你要搞咪慢慢搞
我地下次會醒d
你都要諗下新招同我地玩

塞緊錢入你地袋都唔知

咪叫你諗多d計仔囉
繼續塞
新手

而家隻驚開始少新人
你好
滑滑貓你要搞咪慢慢搞
我地下次會醒d
你都要諗下新招同我地玩

塞緊錢入你地袋都唔知

咪叫你諗多d計仔囉
繼續塞

唔洗招標唔洗預購
直接入袋
滑滑貓(新人殺手)

呢個25仔 一早己經同鳳凰會再冇任何關係 咪再用鳳凰會呢個名黎搵食

大王
佢唔講都唔知佢曾經係你既人

Btw 25仔

唔好用鳳凰會呢個名黎搵食都講得出口
人不要臉天下無敵
你地點同人地大型公會,單捉遊擊,
而家打到altc仆街又係用緊邊個提出黎既招
問你自己良心啦,大王

如果你唔係咁自大 又點會淪為過街老鼠?

反省下啦 小朋友

喂喂,工人你知唔知自己講緊乜?
你地個會本身就係做過街老鼠
就係咁,我當初先入黎ja wo

Villain 再次感動世界 ALTC 你有邊個公會係留得耐既

你有冇諗過係你個人問題?

鳳凰會冇一個有叫你返黎既想法 你就知咩料啦
滑滑貓(新人殺手)

呢個25仔 一早己經同鳳凰會再冇任何關係 咪再用鳳凰會呢個名黎搵食

大王

Btw 25仔

人不要臉天下無敵
問你自己良心啦,大王

反省下啦 小朋友

Villain 再次感動世界 ALTC 你有邊個公會係留得耐既

身同感受
滑滑貓(新人殺手)

大王

Btw 25仔

人不要臉天下無敵
問你自己良心啦,大王

反省下啦 小朋友

佢自己開會咪幾好囉
祝福佢玩得開心啦
佢要殺由佢啦 我地公會好多返工
掛機少不免 掛得小心啲算啦
大家唔洗動氣
請新人繼續發問
入坑
鳳凰會既核心大佬 久仰大名 咩再次感動世界呢d垃圾公會專收集垃圾 d能人異士緊係頂唔順會走

我都忍唔到要爆公會d仆街野

比如上次果個咩地盤仔不過係熱情到非常人級別 個副會就頂唔順踢佢 垃圾 仲聽講以前有個會員問 原木係邊劈 公會d人居然串佢周圍都有 仲要話自己冇串人 屌 成班都死仆街黎

不過最唔抵都係貓哥你 周圍殺掛馬掛釣魚 威盡卡城 結果比60lv仇家貼羊 唔夠打要殺人地公會d新手發泄 呢個垃圾公會都唔幫你宣 果個咩今日唔夠電 正一陷家剷黎

貓哥 你冇做錯到

我地劈友果時 你50LV都未到 教人打機?

你未夠班啊小朋友
鳳凰會既核心大佬 久仰大名 咩再次感動世界呢d垃圾公會專收集垃圾 d能人異士緊係頂唔順會走

比如上次果個咩地盤仔不過係熱情到非常人級別 個副會就頂唔順踢佢 垃圾 仲聽講以前有個會員問 原木係邊劈 公會d人居然串佢周圍都有 仲要話自己冇串人 屌 成班都死仆街黎

不過最唔抵都係貓哥你 周圍殺掛馬掛釣魚 威盡卡城 結果比60lv仇家貼羊 唔夠打要殺人地公會d新手發泄 呢個垃圾公會都唔幫你宣 果個咩今日唔夠電 正一陷家剷黎

貓哥 你冇做錯到

曲到直

我地劈友果時 你50LV都未到 教人打機?

你未夠班啊小朋友

仲記得你地第一次活動就係10usd包開放新手區搶狼

貓哥 你冇做錯到

貓哥無做錯到!
咁理念唔同退會我又覺得冇乜野,但係你搞9前公會d人做咩?有咩咁大仇口要去殺人掛機?
滑滑貓(新人殺手)

大王

Btw 25仔

人不要臉天下無敵
問你自己良心啦,大王

反省下啦 小朋友

小朋友
呢個世上好多野都係互助互利架啦
你講既會,全部都係我自己quit,
但係鳳凰會果陣,我係比你發脾氣鬧走既,
合則來,不合則散,就係咁簡單
而我而家既面板,我相信是旦搵個大公會入,每個唔會拒絕,
就算我而家返altc,villain,一樣歡迎我,
佢地要既係咩,你係醒既你都知,你地90人仲要收人,又係想要d咩,
相信唔駛我講廢話
我要既只係自由,我唔鐘意先自己quit左呢d公會
而家黑沙越黎越少人,勁面板既人越黎越少,
我呢份戰力重唔重要,你地有腦既話自己衡量啦
用返你句金句,
出面個個會都會收我,得你地唔收,有冇唸過係你地問題?

ALTC散左啦師兄

人不要臉天下無敵
問你自己良心啦,大王

反省下啦 小朋友

小朋友
呢個世上好多野都係互助互利架啦
你講既會,全部都係我自己quit,
但係鳳凰會果陣,我係比你發脾氣鬧走既,
合則來,不合則散,就係咁簡單
而我而家既面板,我相信是旦搵個大公會入,每個唔會拒絕,
就算我而家返altc,villain,一樣歡迎我,
佢地要既係咩,你係醒既你都知,你地90人仲要收人,又係想要d咩,
相信唔駛我講廢話
我要既只係自由,我唔鐘意先自己quit左呢d公會
而家黑沙越黎越少人,勁面板既人越黎越少,
我呢份戰力重唔重要,你地有腦既話自己衡量啦
用返你句金句,
出面個個會都會收我,得你地唔收,有冇唸過係你地問題?

ALTC散左啦師兄

咪又係比llllll用我d招打到散

幾時散嫁
咁理念唔同退會我又覺得冇乜野,但係你搞9前公會d人做咩?有咩咁大仇口要去殺人掛機?

我岩岩入果陣,佢地仲用緊垃圾rc,我建議佢地轉dc,
dc其實都係以前工人搵既,跟住好快就全會都轉左

其實裡面好多時d人都好冷淡,都係圍內小圈子

最後真係要派膠先覺得自己有存在過係呢個工會

派派下班友突然tg,dc都kick鳩埋我

我只係覺得班友好搏中姐

咁小圈子唔岩你 出走咪走囉
問左你返唔返黎 又唔返
咪踢左你 好多人棄我都踢左啦
同埋個dc tg 係比自己友用

多謝你介紹用discord

我岩岩入果陣,佢地仲用緊垃圾rc,我建議佢地轉dc,
dc其實都係以前工人搵既,跟住好快就全會都轉左

其實裡面好多時d人都好冷淡,都係圍內小圈子

最後真係要派膠先覺得自己有存在過係呢個工會

派派下班友突然tg,dc都kick鳩埋我

我只係覺得班友好搏中姐

你自已退左會
Tg dc 踢你有問題?
開始明上面位巴打點解變左過街老鼠
花生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞