【台服】黑色沙漠#24 覺醒之時已降臨

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
其實由頭到尾都覺得佢只係假膠想吸引人注意
諗諗下都廢時理佢
當推下post仲好

小朋友
呢個世上好多野都係互助互利架啦
你講既會,全部都係我自己quit,
但係鳳凰會果陣,我係比你發脾氣鬧走既,
合則來,不合則散,就係咁簡單
而我而家既面板,我相信是旦搵個大公會入,每個唔會拒絕,
就算我而家返altc,villain,一樣歡迎我,
佢地要既係咩,你係醒既你都知,你地90人仲要收人,又係想要d咩,
相信唔駛我講廢話
我要既只係自由,我唔鐘意先自己quit左呢d公會
而家黑沙越黎越少人,勁面板既人越黎越少,
我呢份戰力重唔重要,你地有腦既話自己衡量啦
用返你D金句
,
出面個個會都會收我,得你地唔收,有冇唸過係你地問題?

得啖笑 你面板4xx個陣
我已經上左500up
扮小學雞教人打機
係咪真實毒撚沒朋友
上黎搵存在感
做人又唔掂打機又唔掂喎 腦細

我從來面板都無400以上過喎

做乜鳩

lllllllllll同你地都係乜鳩人都收
邊駛400咁多

你鍾意啦
塊面成吋厚
龍門任你搬

我都係繼續睇故算

佢上面話面版入到大公會
唔知係咪250 300呢
講緊能量貢獻

好多所謂大公會都不限面版,岩啦,去跟台狗搵食。
好心你條友幾廿歲人就唔好做埋d小學雞野啦
扮細路搏存在感
你係有存在感就唔需要扮細路
宜家個個都走出黎叫你收皮係要嗌嬴佢都唔知為乜
錯就唔該認左佢啦
扮細路搏存在感
錯就唔該認左佢啦

可能三十幾呢
扮細路搏存在感
錯就唔該認左佢啦

可能三十幾呢

三十幾仲死
真係要搵佢miss教佢個醜字係點寫
然後拿拿林叫佢屋企人接走佢
扮細路搏存在感
錯就唔該認左佢啦

人地女又冇錢又冇
壓力大
潛意識想返去細過被人寵愛既階段
點知扮完又得唔到世人寵愛
仲要比人圍插
其實滑滑喵都幾可憐
剛入鳯凰會打王,就係俾香蕉仔,魔教圍,依d唔係淆,你用下個閪腦,10幾個打人40幾個或以上,你打埋我果份
到第二次打公會王就打到把利貝,好似剛出克價卡,記仇記到依加,佢出我都唔想嫁

利申,你仲用緊尤利亞!?

利貝你打到咩

係你退公會果陣,我都真1左,你退完無耐日本妹都打到啦,一定係你邪撚住晒啦

另外,有日你Pm我,問我仲咩退會,我話嬲左工人,你就high左咁問咩事懶係關心,講真,一個人N年唔揾你,一揾你都知唔對路啦

我又問你點解知我退左公會,你話係街見到我無公會!
仆你個街,明明我就係海賊島仲要著草衫 你點見到我呀

圖我就廢事po啦,你自己諗啦
扮細路搏存在感
錯就唔該認左佢啦

人地女又冇錢又冇
壓力大
潛意識想返去細過被人寵愛既階段
點知扮完又得唔到世人寵愛
仲要比人圍插
其實滑滑喵都幾可憐

想捐5舊救助滑滑貓
扮細路搏存在感
錯就唔該認左佢啦

可能三十幾呢

三十幾仲死

唔駛估
我就知道鳳凰會好多都係20歲都唔夠既dse雞
會長副會長都係,
teemo姐都係,
大部份仲回緊post既都係啦

仲有智力水平,工人應該係最低果個

威唔威?

你唔係仲讀緊小學?
定中學?
扮細路搏存在感
錯就唔該認左佢啦

可能三十幾呢

三十幾仲死

唔駛估
會長副會長都係,
teemo姐都係,

威唔威?

今期最威係你啦
扮細路搏存在感
錯就唔該認左佢啦

可能三十幾呢

三十幾仲死

唔駛估
會長副會長都係,
teemo姐都係,

威唔威?

Teemo姐幾歲又關你條on9事
恰女人好威威?
剛入鳯凰會打王,就係俾香蕉仔,魔教圍,依d唔係淆,你用下個閪腦,10幾個打人40幾個或以上,你打埋我果份
到第二次打公會王就打到把利貝,好似剛出克價卡,記仇記到依加,佢出我都唔想嫁

利申,你仲用緊尤利亞!?

利貝你打到咩

係你退公會果陣,我都真1左,你退完無耐日本妹都打到啦,一定係你邪撚住晒啦

另外,有日你Pm我,問我仲咩退會,我話嬲左工人,你就high左咁問咩事懶係關心,講真,一個人N年唔揾你,一揾你都知唔對路啦

我又問你點解知我退左公會,你話係街見到我無公會!
仆你個街,明明我就係海賊島仲要著草衫 你點見到我呀

圖我就廢事po啦,你自己諗啦

你係咪記錯,一直話鳩你果個好似叫日本妹
一直我係當利貝係過渡垃圾,你打到又關我能事

你自己係咁講,真係關我撚事啦
你諗咩我撚知呀?搞笑?我亦都唔想知
只係知你好撚重機心
扮細路搏存在感
錯就唔該認左佢啦

可能三十幾呢

三十幾仲死

唔駛估
會長副會長都係,
teemo姐都係,

威唔威?

恰女人好威威?

好笑 原來我係dse唔夠20..
我都想啊唔洗咁快畢業做野

年齡係女人秘密都比佢知道左
TEEMO你大獲啦
扮細路搏存在感
錯就唔該認左佢啦

可能三十幾呢

三十幾仲死

唔駛估
會長副會長都係,
teemo姐都係,

威唔威?

恰女人好威威?

好笑 原來我係dse唔夠20..
我都想啊唔洗咁快畢業做野

年齡係女人秘密都比佢知道左
TEEMO你大獲啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞