【台服】黑色沙漠#24 覺醒之時已降臨

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
你老母 貓二真係好悶
點睇殺掛釣魚既玩家覺得自己好勁
你老母 貓二真係好悶

咩係貓二?
新手第四次打克價卡就出左箱
暫時55魔女 未買覺武 得兩億
係咪應該留黎買覺武好過沖王武

用緊真3尤利亞

用緊真3尤利亞

買把覺醒藍色武器先
王武自己儲材料沖
新手想問下,入面D錢難唔難賺,PVP 公會戰果D洗唔洗用好多錢先會勁?
自稱鳳凰會都係我帶既滑滑貓竟然要淪落到玩BUG殺掛機

https://www.youtube.com/watch?v=0FJqL_SVAbw
記住有得玩就玩喇唔知條片比1:1睇完幾時封AC呢

小二,來兩斤花生
新手想問下,入面D錢難唔難賺,PVP 公會戰果D洗唔洗用好多錢先會勁?

唔難,整野賣畀NPC
日日印錢
公會戰果啲首先要揀岩職業,跟住搵個好公會

用緊真3尤利亞

買把覺醒藍色武器先
王武自己儲材料沖

如果唔預自己會再搵到錢 買把真三綠色覺武點睇
自稱鳳凰會都係我帶既滑滑貓竟然要淪落到玩BUG殺掛機

https://www.youtube.com/watch?v=0FJqL_SVAbw
記住有得玩就玩喇唔知條片比1:1睇完幾時封AC呢

絲打出手了

唔難,整野賣畀NPC
日日印錢

我見好多人都話法師好勁
咁武士同忍者呢?

唔難,整野賣畀NPC
日日印錢

我見好多人都話法師好勁
咁武士同忍者呢?

武士有裝好勁 又型仔

唔難,整野賣畀NPC
日日印錢

我見好多人都話法師好勁
咁武士同忍者呢?

武士輕鬆刷怪
忍者就真係睇你有愛 定有技術support

唔難,整野賣畀NPC
日日印錢

我見好多人都話法師好勁
咁武士同忍者呢?

武士輕鬆刷怪
忍者就真係睇你有愛 定有技術support

好心打多d實戰先衝出黎柒啦,成個會個個睇幾條片以為自己大師

滑滑貓

用緊真3尤利亞

買把覺醒藍色武器先
王武自己儲材料沖

如果唔預自己會再搵到錢 買把真三綠色覺武點睇

唔好預自己搵唔到錢,搵得少啲幾百萬,儲儲下又有錢
黑石鋒利堅固月餅自己採集自己打,儲儲下又一堆
haha
好漢不提當年勇,
但有時見到d弱智仔真係有d燥,一個都算,但仲要成個會都係
衝口而出嚇親你地唔好意思

睇返舊post,原來呢位籽哥真係唔得罪得,之前有位受害人入左呢個會,
最後好慘咁比政治力量逼死左 ,原來呢位籽哥又好抽,政治力量又叻,
唔怪得teemo姐咁落力幫佢出埋post拍埋片,

https://lihkg.com/thread/226054/page/5

上面開post果個應該係teemo姐,真人幅相好靚女

同埋幅圖咁樣影真係好唔掂,你個名叫影籽,好心就學下點影相la,
唔撚識影唔緊要,不如改名la,影到咁叫人點睇

不如我教你影la, 按一下print sysrq,幅相就係你黑沙個夾到ga la,
然後開小畫家再cut,小學都教過la ,相都唔識影學咩人叫影籽

拿,呢d就係全部對話,各位黎花生啦

有冇精華提要
見到咁長都唔想睇
haha
好漢不提當年勇,
但有時見到d弱智仔真係有d燥,一個都算,但仲要成個會都係
衝口而出嚇親你地唔好意思

睇返舊post,原來呢位籽哥真係唔得罪得,之前有位受害人入左呢個會,
最後好慘咁比政治力量逼死左 ,原來呢位籽哥又好抽,政治力量又叻,
唔怪得teemo姐咁落力幫佢出埋post拍埋片,

https://lihkg.com/thread/226054/page/5

上面開post果個應該係teemo姐,真人幅相好靚女

同埋幅圖咁樣影真係好唔掂,你個名叫影籽,好心就學下點影相la,
唔撚識影唔緊要,不如改名la,影到咁叫人點睇

不如我教你影la, 按一下print sysrq,幅相就係你黑沙個夾到ga la,
然後開小畫家再cut,小學都教過la ,相都唔識影學咩人叫影籽

拿,呢d就係全部對話,各位黎花生啦

有冇精華提要
見到咁長都唔想睇

短少少有齊起承轉合得唔得
又有花生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞