【台服】黑色沙漠#24 覺醒之時已降臨

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
反而覺醒後多左動力打怪,女乳神賽高

不過打兩粒鐘極限

爽左一陣,睇住行 exp bar 打一個鐘得 5% 上下就冇曬 mood 堅砌兩個鐘直頭眼都花

係,冇人同我爭就5%,有人爭5%都冇

所以依家我星期六日分上下午各打一粒鐘,weekday解完主城頁獻就算,懶到出汁

不過打兩粒鐘極限

爽左一陣,睇住行 exp bar 打一個鐘得 5% 上下就冇曬 mood 堅砌兩個鐘直頭眼都花

所以依家我星期六日分上下午各打一粒鐘,weekday解完主城頁獻就算,懶到出汁

釣魚驚

不過打兩粒鐘極限

一個鐘有5%真係好幸福

閪game
尋日買左game,有無人可以俾我抱下大腿

無乜得點抱 最多解答下問題

男人大脾都抱

其實我只係想痴公會buff
慢玩中
原來韓服出左第2隻9代馬
獨角獸
唔知幾時有片睇
獨角獸
唔知幾時有片睇

轉貼PTT

八代馬覺醒成功時,隨機變成天馬或獨角獸

獨角獸和天馬一樣,可學到下列技能
駿馬的氣息:停駐時回血回體
雙跳:空中二段跳
連· 衝撞:衝撞後馬上再衝撞一次

獨角獸天生技能有駿馬的氣息、雙跳、生命保護,並有機率學到生命大地
生命大地:給週遭最多10名友軍一個回血buff
大地保護:給週遭最多10名友軍一個防禦和迴避buff
獨角獸
唔知幾時有片睇

轉貼PTT

八代馬覺醒成功時,隨機變成天馬或獨角獸

獨角獸和天馬一樣,可學到下列技能
駿馬的氣息:停駐時回血回體
雙跳:空中二段跳
連· 衝撞:衝撞後馬上再衝撞一次

獨角獸天生技能有駿馬的氣息、雙跳、生命保護,並有機率學到生命大地
生命大地:給週遭最多10名友軍一個回血buff
大地保護:給週遭最多10名友軍一個防禦和迴避buff

天馬呢,齋飛
衝裝衝到無撚哂錢 仲要衝唔到 好攰

半棄
衝裝衝到無撚哂錢 仲要衝唔到 好攰

半棄

沖緊咩
迴避流而加有無用?
得左一粒, 剩返五粒下個月再衝
得左一粒, 剩返五粒下個月再衝

原來仲有7粒
迴避流而加有無用?

頂多2秒
棄game2個月後近排玩返,沖左3次真3都升唔到,
上到52層了
抽到對王鞋,但又想棄了
上到52層了
抽到對王鞋,但又想棄了

3次就呻
上到52層了
抽到對王鞋,但又想棄了

3次就呻

我升綠色覺醒武炸wo,咁都唔比過
上到52層了
抽到對王鞋,但又想棄了

3次就呻

之前沖利貝 第6次先過
王武第9次先過
上到52層了
抽到對王鞋,但又想棄了

3次就呻

之前沖利貝 第6次先過
王武第9次先過

綠帽狗都唔屌啦, 直接換王武仲好
日日釣魚,釣到唔想打怪
日日釣魚,釣到唔想打怪

我都係, 平時都係掛機忙自己野 不過掛機都幾好搵, 釣魚掛overnight足一星期都有1億
日日釣魚,釣到唔想打怪

我都係, 平時都係掛機忙自己野 不過掛機都幾好搵, 釣魚掛overnight足一星期都有1億

你掛碎片?
日日釣魚,釣到唔想打怪

你掛碎片?

我掛夜晚訓覺+日頭番工加埋17-18個鐘,賣魚大約7-8m
碎片加埋平均4-6粒當賣到70萬錢
即係1日最多12m左右

原來又真係一星期左右
日日釣魚,釣到唔想打怪

你掛碎片?

我掛夜晚訓覺+日頭番工加埋17-18個鐘,賣魚大約7-8m
碎片加埋平均4-6粒當賣到70萬錢
即係1日最多12m左右

原來又真係一星期左右

17-18個鐘淨係掛機,再加埋收工自己玩
電腦殺手....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞