【台服】黑色沙漠#24 覺醒之時已降臨

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
琴晚9400萬招標到庫屯盾

原來就係你

其實係咪放舊錢係交易所預約就得?個人唔使企係到

我放過1.2億都標唔到,樓上9400萬正pk

佢果個係bid, 唔係pre-order

所以我想問pre-order係咪就係就咁放舊錢,人就可以行開做其他野,當有人放上架,只要出個價係最高就會自動投得

放野上拍賣
一係會去bid system 一係會去pre-order system
去左bid system 就等10-15mins 大家一齊搶
去pre-order就價高者得
琴晚9400萬招標到庫屯盾

原來就係你

其實係咪放舊錢係交易所預約就得?個人唔使企係到

我放過1.2億都標唔到,樓上9400萬正pk

佢果個係bid, 唔係pre-order

所以我想問pre-order係咪就係就咁放舊錢,人就可以行開做其他野,當有人放上架,只要出個價係最高就會自動投得

放野上拍賣
一係會去bid system 一係會去pre-order system
去左bid system 就等10-15mins 大家一齊搶
去pre-order就價高者得

如果你想pre-order..放舊錢出黎就ok

好奇問一問
如果個個走晒, 無人玩, 你升黎做乜

有邊隻GAME真係會個個走哂得番自己一個

呢個仲要係台服 又有大陸人撐住(陸服等到2046都唔知開未)

日日見8591一車車acc上架
都仲係咁多人

最好再走多d人

陸服暑假檔唔上就要等聖誕新年啦,仲要俾班仆街佔領怪區幾個月

日日放工返去 較熱門小小既場都有人霸左 走咁d唔好咩

好奇問一問

呢個仲要係台服 又有大陸人撐住(陸服等到2046都唔知開未)

都仲係咁多人

最好再走多d人

陸服開咗 班大陸仔都唔走喇
重新練過貪好玩咩
仲要分分鐘食水過台伏

好奇問一問

都仲係咁多人

最好再走多d人

陸服開咗 班大陸仔都唔走喇
重新練過貪好玩咩
仲要分分鐘食水過台伏

冇玩瑪英之後聽講係好多中國人湧曬入台ser
好似都係因為中國代理食水太深
而且班友自尊咁高, 係都留返台伏撚班台仔啦
陸狗最遲下年2月走哂
事因已經下令2月1前vpn必須全面收皮
陸狗最遲下年2月走哂
事因已經下令2月1前vpn必須全面收皮

終於中刀劍
返工撚真係唔知去邊升好 度度都點有人抱歉 有兩個識嘅真係on99走去搵人代練
返工撚真係唔知去邊升好 度度都點有人抱歉 有兩個識嘅真係on99走去搵人代練

唔撚洗理,佢最多咪殺你兩次,啲怪冇寫名架
咁多位男女巫巴打

我依家用緊利貝 同 紫裝
我想頭盔用晒經驗水晶
咁手同主武要用咩水晶先做到施展同爆擊5階?

都預左要食料理 or 藥水
但係諗左好耐都唔知邊個組合好啲

咁多位男女巫巴打

我想頭盔用晒經驗水晶

武器 雙阿迪斯2速2爆
手套 雙腹蛇2速
食梅餐補1速
今晚更新出沙漠buff
誰家切巴性感很多人call
切巴其實最後有無撚台伏
切巴其實最後有無撚台伏

冇啦
咁多位男女巫巴打

我想頭盔用晒經驗水晶

武器 雙阿迪斯2速2爆
手套 雙腹蛇2速
食梅餐補1速

暴擊5唔要都得啦
5階好似得15%定25%
咁多位男女巫巴打

我想頭盔用晒經驗水晶

武器 雙阿迪斯2速2爆
手套 雙腹蛇2速
食梅餐補1速

暴擊5唔要都得啦
5階好似得15%定25%

聽講係25%好垃圾
利申 必爆職
成日斷線"已解除伺服器連接"

用laptop玩 接LAN線
已停用WIFI 多數係咩問題???
有沒人都係咁
有無梅花王武水晶教學
有無梅花王武水晶教學

兩粒黑腹蛇
有無梅花王武水晶教學

兩粒黑腹蛇

腹蛇唔係手咩
切巴其實最後有無撚台伏

冇啦

pokemon

(其實我未棄game 架)
咁多位男女巫巴打

我想頭盔用晒經驗水晶

武器 雙阿迪斯2速2爆
手套 雙腹蛇2速
食梅餐補1速

施速都有料理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞