【台服】黑色沙漠#24 覺醒之時已降臨

1001 回覆
2 Like 9 Dislike

連登黑色沙漠 #24 覺醒之時已降臨

黑色沙漠係一隻集百家MMORPG之大成既Online Game, 開放世界,無縫連接地圖,超靚既畫質都係佢既特點。覺醒之時已經降臨,各種職業更具特色,真正既遊戲正式開始!無論你鐘意沖鋒陷陣殺敵,定係於後排發射狂風暴雨一樣既魔法,都會有岩你玩既角色!

除左戰鬥之外,悠閒既生活路向都係黑色沙漠一大元素,即使你要返工返學,亦可以選擇自動釣魚或者練馬,係黑色沙漠中,總會有屬於你既角色!

角色初步成長後,就可以加入公會。連登自開SER以來,已經有多個公會有系統同穩定地發展。

享受戰鬥既快感既可以加入PVP型公會,跟住巴打打天下,攻城略地!一代戰神可能就係你!

鐘意悠閒生活既可以加入PVE/生活型公會,飲杯茶食個Bell,釣魚種田,笑看天下風雲,同巴打一齊研究發達大計!

係黑色沙漠中,總有人需要你,風景如畫既異世界之中,歡迎你加入見證下一個傳奇誕生!

官方網頁:https://www.blackdesert.com.tw/main/index

1001既巴打請開POST否則沖咩爆咩

目錄

#1 開Post版頭
#2 連登公會List (最新版)
#3 Q&A+實用網址
唔該哂 我岩岩先發現我1001
連登公會list 各公會幹部幫手填
同埋呢條LINK即時UPDATE公會資訊
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1JMsITciJ2lzPamMf8yiMsyortFkExFkZhdvfEa61WfI/edit#gid=0

唔知邊D未執,下POST更新

你呢個問題問得真係好

PVE/生活 公會

長駐梅迪亞2

有興趣入會者請到梅2 PM 死亡綻放/Juddd/十奏/濃縮牛奶

有TG GP,不強制加入

1. 連登
聯絡人:
[會長] 管理人員(開玩笑並不是別封我)
[副會] 神速(後方支援)
常駐分流:瓦倫西亞3
類型:all絲打

2.精神病院
聯絡人:凝煙
常駐分流:沒有
類型 : Mk style,生活型公會,鬼仔性格,精神病,真·偽毒

3.IIIIIIIII
聯絡人:灝瘋,家門:瘋子海
類型 : 據點戰,開紅,殺人,一齊殺人,一個殺人,生活,戰鬥

13. 再次感動世界
聯絡人: Creep
常駐分流:巴雷1
類型:悠閒,PVE,公會王
Q: 隻game係唔係免費?
A: 唔係,買斷制,即係要俾1次錢。現時有3個價分別為USD 10, USD 32, USD 80。

有時會特價,依加重有7日試玩

Q: 入面D產包有咩唔同

產品內容有咩可以去以下官方LINK 睇,不過簡略講少少有咩用
http://payment.blackdesert.com.tw/Pay/Package

角色欄位擴張一格券 — 可以開多個角色, 唔係就要買點
價值禮包(30日) — 最有用。倉同背包會多16格,交易所20% 稅少抽。
艾爾利恩之淚11個 — 用黎原地復活,俾怪打死唔扣經驗
專業勞工契約包強力工人 —  有用
5世代馬 — 暫時黎講8代最高,野馬都幾搶手
選擇寵物1隻 — 主要用黎幫手執野,有技能
[活動]未知的染料箱10個 — 基本上你有價值禮包就可以唔駛理呢舊
[活動]銀刺繡生活服裝交換券— 一套幫你提升生活技能嘅衫但係開始量產

200珍珠 — 寵都買唔到 80usd包送1400 好駛好用

買錯左可升級 試玩可以買10usd 再決定升唔升

Q: 遊戲有咩玩?
A: 你鍾意點玩都。PVP, PVE,公會戰,攻城戰…開紅殺人

大量生活經營
買樓(係香港買唔起, 係GAME 度你可以)
田地;勞工;採集;加工
煉金;料理;馴養;貿易
狩獵;地下貿易;釣魚

5.
Q: 點樣俾錢買GAME?
A: 用 PayPal 或 Mycard +VPN (TW)

BY 巴打(去OK買master gift card比錢啦,vpn都唔洗)
詳細自行google

黑沙寶典(中文版最詳細既攻略網站)
http://bd.youxidudu.com/

官方WIKI:
http://blackdesert.com.tw/Wiki

巴哈:
http://forum.gamer.com.tw/A.php?bsn=19017

裝備模擬器(英文)
http://bdoplanner.com/
釣魚點先升得快
想問下各位巴絲打,忍者202ap,覺醒左,想單練+賺錢
最好起邊到升?
唔該大家
釣魚點先升得快

入我地條碼人傑地靈升乜都快
想問下各位巴絲打,忍者202ap,覺醒左,想單練+賺錢
最好起邊到升?
唔該大家

草甲蟲
上面留左依家活動5usd就有包
買左隻3衝5K馬 139.3速
不過都係要繼續掛7代
留名
唔知邊D未執,下POST更新

你呢個問題問得真係好

PVE/生活 公會

長駐梅迪亞2

有興趣入會者請到梅2 PM 死亡綻放/Juddd/十奏/濃縮牛奶

有TG GP,不強制加入

-----------------------------------------------------------------------------------

IIIIIIIIII

聯絡人:灝瘋, 家門:(瘋子海) , CarLungPig(Nazzies), 泡泡OvO (什麼樣子的道理啊), 沉睡蝴蝶(暮色森林)
類型 : 戰鬥/據點戰/公會戰/生活
長駐分流:塔利波3
其他聯絡方式:醉愛日本妹, 二十八座, 金屬方塊, Heiser <<<全部都係家門名
使用Discord語音,冇會規,任何野都可以玩,全香港最自由,最民主既公會,絕無小圈子。

1. 連登
聯絡人:
[會長] 管理人員(開玩笑並不是別封我)
[副會] 神速(後方支援)
常駐分流:瓦倫西亞3
類型:all絲打

2.精神病院
聯絡人:凝煙
類型 : Mk style,生活型公會,鬼仔性格,精神病,真·偽毒

3. 再次感動世界
聯絡人: Creep
常駐分流:巴雷1
類型:悠閒,PVE,公會王[/quote]
不過都係要繼續掛7代

我昨日終於出到7代馬 依家目標8代
不過都係要繼續掛7代

我昨日終於出到7代馬 依家目標8代

7代0 8 8 色碼都係出 1隻6 1隻7
new post lm

LM
咦條碼同精神病院互宣中?

搞咩反面

搞咩反面

好似當初鳳凰會同佢地有牙齒印,起因就唔知啦
搞到合會要每人每日500萬人工先肯,姐係要一日一億養佢地之後傾唔掂數,我地攻略入左去既都要走返出黎

搞咩反面

搞到合會要每人每日500萬人工先肯,姐係要一日一億養佢地之後傾唔掂數,我地攻略入左去既都要走返出黎

仲有多無啲花生食

搞咩反面

仲有多無啲花生食

搞咩反面

仲有多無啲花生食

搞咩反面

仲有多無啲花生食

More

搞咩反面

仲有多無啲花生食

聽聞係東漢末年有個曹操,
想壯大漢朝嘅國力,
搵左孫權合作,點知孫權本身同劉備山盟海誓左,
劉備同曹操本身世仇,
但孫權為左大漢 ,就說服左劉備加入曹操,
孫權同劉備嘅國家本身係民主大國,
所有大事都係投票決定,
點知一次投票上面就發覺曹操原來係獨攬大權,
咁係政制上面嘅不同,
劉備同孫權就憤而離開曹操。
好似係

搞咩反面

仲有多無啲花生食

聽聞係東漢末年有個曹操,
想壯大漢朝嘅國力,
搵左孫權合作,點知孫權本身同劉備山盟海誓左,
劉備同曹操本身世仇,
但孫權為左大漢 ,就說服左劉備加入曹操,
孫權同劉備嘅國家本身係民主大國,
所有大事都係投票決定,
點知一次投票上面就發覺曹操原來係獨攬大權,
咁係政制上面嘅不同,
劉備同孫權就憤而離開曹操。
好似係

唔記得左講,仲有個漢帝係度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞