【台服】黑色沙漠#24 覺醒之時已降臨

1001 回覆
2 Like 9 Dislike

支持各路人馬繼續出手互咬
想聽多d鳳凰會既煲水新聞
屌 我都好認同貓哥講法 成班小圈子 d新人一入到去就比班仆街拉去打LoL 陷家剷 仲有佢地果d副會拉自己d fd加埋拉左十幾人黎 屌你拉咁撚多人 個撚個又唔鍾意出聲 應該叫d副會真人屌到佢地仆街 出聲啦仆街 又唔撚打字 想點撚樣 咪撚唔出聲啦屌 剩係得據點戰 打交先全部死撚哂出黎 屌
開始明上面位巴打點解變左過街老鼠

佢做返自己姐 值得加許

唔好用鳳凰會呢個名黎搵食都講得出口
人不要臉天下無敵
你地點同人地大型公會,單捉遊擊,
而家打到altc仆街又係用緊邊個提出黎既招
問你自己良心啦,大王

如果你唔係咁自大 又點會淪為過街老鼠?

反省下啦 小朋友

喂喂,工人你知唔知自己講緊乜?
你地個會本身就係做過街老鼠
就係咁,我當初先入黎ja wo

Villain 再次感動世界 ALTC 你有邊個公會係留得耐既

你有冇諗過係你個人問題?

鳳凰會冇一個有叫你返黎既想法 你就知咩料啦

小朋友
呢個世上好多野都係互助互利架啦
你講既會,全部都係我自己quit,
但係鳳凰會果陣,我係比你發脾氣鬧走既,
合則來,不合則散,就係咁簡單
而我而家既面板,我相信是旦搵個大公會入,每個唔會拒絕,
就算我而家返altc,villain,一樣歡迎我,
佢地要既係咩,你係醒既你都知,你地90人仲要收人,又係想要d咩,
相信唔駛我講廢話
我要既只係自由,我唔鐘意先自己quit左呢d公會
而家黑沙越黎越少人,勁面板既人越黎越少,
我呢份戰力重唔重要,你地有腦既話自己衡量啦
用返你句金句,
出面個個會都會收我,得你地唔收,有冇唸過係你地問題?

ALTC散左啦師兄

咪又係比llllll用我d招打到散

想問下係咩招?
咁理念唔同退會我又覺得冇乜野,但係你搞9前公會d人做咩?有咩咁大仇口要去殺人掛機?

我岩岩入果陣,佢地仲用緊垃圾rc,我建議佢地轉dc,
dc其實都係以前工人搵既,跟住好快就全會都轉左

其實裡面好多時d人都好冷淡,都係圍內小圈子

最後真係要派膠先覺得自己有存在過係呢個工會

派派下班友突然tg,dc都kick鳩埋我

我只係覺得班友好搏中姐

咁小圈子唔岩你 出走咪走囉
問左你返唔返黎 又唔返
咪踢左你 好多人棄我都踢左啦
同埋個dc tg 係比自己友用

多謝你介紹用discord

喂大佬,你個tg都係交流黑沙姐,
我覺得有公會同無公會都一樣可以交流,
裡面又唔係有咩特別野可以爆
你講都唔講咁直接kick,根本好有問題
我仲要當時係裡面仲講緊野

你走咪又係笠聲唔出就咁走

唔好用鳳凰會呢個名黎搵食都講得出口
人不要臉天下無敵
你地點同人地大型公會,單捉遊擊,
而家打到altc仆街又係用緊邊個提出黎既招
問你自己良心啦,大王

如果你唔係咁自大 又點會淪為過街老鼠?

反省下啦 小朋友

Villain 再次感動世界 ALTC 你有邊個公會係留得耐既

小朋友
佢地要既係咩,你係醒既你都知,你地90人仲要收人,又係想要d咩,
相信唔駛我講廢話
用返你句金句,

ALTC散左啦師兄

想問下係咩招?

比你知道左滑滑貓仲有市場既? 你係咪餓到傻左呀!?
好多花生呀

小朋友
相信唔駛我講廢話
用返你句金句,

ALTC散左啦師兄

想問下係咩招?

比你知道左滑滑貓仲有市場既? 你係咪餓到傻左呀!?

唔講你知,想知再講
D對話真係好無營養
俾d火黎 俾d掙扎
我係條碼元老都唔知我地用左咩招打散altc
DC 我有留你係到 只不過你用黎偷聽 爆我地 地點/server 仲點留你係到啊 25仔

TG就你自己嬲鳩退既

講到自已聖人咁

自大到呢
DC 我有留你係到 只不過你用黎偷聽 爆我地 地點/server 仲點留你係到啊 25仔

TG就你自己嬲鳩退既

講到自已聖人咁

自大到呢

你可以入返黎既~不過工人唔鐘意你囉 by番薯
從今天起只服貓哥一人
服左你

你退會後 留你係DC真係最錯既決定

(他們跟我說我告訴你們)

大家評下理

你退會後 留你係DC真係最錯既決定

(他們跟我說我告訴你們)

大家評下理

佢點會覺得係自已問題
做埋25仔都唔覺有問題

TG就你自己嬲鳩退既

講到自已聖人咁

自大到呢

屌你老母原來真係呢單野嬲到而家
唔怪得話我25仔
果陣係v公司返工返到頹睇下你地搞咩,原來宣撚左戰
一見到我面就開鳩我波又點計

果陣只係爆比d波波仔聽,你地駛唔駛驚到瀨晒屎轉ser

你都真係幾好野喎!做25都仲好意思講出黎話人地淆底既。塊面皮真係厚到落晒地。
唔只性格問題

人品問題仲嚴重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞