【台服】黑色沙漠#24 覺醒之時已降臨

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
咦條碼同精神病院互宣中?

搞咩反面

好似當初鳳凰會同佢地有牙齒印,起因就唔知啦
搞到合會要每人每日500萬人工先肯,姐係要一日一億養佢地之後傾唔掂數,我地攻略入左去既都要走返出黎

仲有多無啲花生食

聽聞係東漢末年有個曹操,
想壯大漢朝嘅國力,
搵左孫權合作,點知孫權本身同劉備山盟海誓左,
劉備同曹操本身世仇,
但孫權為左大漢 ,就說服左劉備加入曹操,
孫權同劉備嘅國家本身係民主大國,
所有大事都係投票決定,
點知一次投票上面就發覺曹操原來係獨攬大權,
咁係政制上面嘅不同,
劉備同孫權就憤而離開曹操。
好似係

唔記得左講,仲有個漢帝係度

搞咩反面

搞到合會要每人每日500萬人工先肯,姐係要一日一億養佢地之後傾唔掂數,我地攻略入左去既都要走返出黎

仲有多無啲花生食

聽聞係東漢末年有個曹操,
想壯大漢朝嘅國力,
搵左孫權合作,點知孫權本身同劉備山盟海誓左,
劉備同曹操本身世仇,
但孫權為左大漢 ,就說服左劉備加入曹操,
孫權同劉備嘅國家本身係民主大國,
所有大事都係投票決定,
點知一次投票上面就發覺曹操原來係獨攬大權,
咁係政制上面嘅不同,
劉備同孫權就憤而離開曹操。
好似係

唔記得左講,仲有個漢帝係度

最慘係劉備班飯桶好食懶非呢
夏侯打江山食三碗飯,周瑜出謀都係食三碗飯
個司馬雲信一坐底就話要食五十碗

搞咩反面

仲有多無啲花生食

純文字討論

鳳凰會派出精兵一名 己殲滅精神病院數十人

大炒百幾個人頭

大家一齊 純文字討論
唔好鬧戰了,大體都清楚了

大炒百幾個人頭

大家一齊 純文字討論

果日月黑風高殺人夜,鳳凰會精英一馬當先,有前無後打死霸就
唔好鬧戰了,大體都清楚了

唔係班fd係到我晨早走左

搞咩反面

仲有多無啲花生食

純文字討論

有冇因為搞人地1v1而俾人宣埋你知我知全會都知

搞咩反面

仲有多無啲花生食

依位巴打講野都幾片面
你可以話佢地個陣無入黎你地個DC到一齊傾, 但絕對唔係反感/抗拒, 如果反感咁當初點游說佢地都無用啦

同埋改名唔係單方面鳳凰訂立 而係一開始大家傾合併既時候你地都同意既條件黎, 你可以話大家對改名一事存在分歧 但就唔好講到佢地一開始就有心改走左精神病院個名

大炒百幾個人頭

大家一齊 純文字討論

果日月黑風高殺人夜,鳳凰會精英一馬當先,有前無後打死霸就

精神病院發現力量差距懸殊 立馬逃跑 只剩下一人 水路逃跑

鳳凰會立即追上!!!!

飛花

休閒型公會

常駐艾裴莉雅 1

會長同幾個副會都係連登仔
成員港台各半 主要會頻溝通
有LINE group 貼圖貼link用

據點戰要出席 野戰可以撚小學雞

有興趣可以密 花語莉娜 或者係公會資訊留言
今日返去繼續衝真4王弓先

搞咩反面

仲有多無啲花生食

依位巴打講野都幾片面
你可以話佢地個陣無入黎你地個DC到一齊傾, 但絕對唔係反感/抗拒, 如果反感咁當初點游說佢地都無用啦

同埋改名唔係單方面鳳凰訂立 而係一開始大家傾合併既時候你地都同意既條件黎, 你可以話大家對改名一事存在分歧 但就唔好講到佢地一開始就有心改走左精神病院個名

sorry, 我東吳既,有冇曹營既講幾句
打返個丁衝真4會有運d聽講傳說

衝唔衝你都打啦

搞咩反面

仲有多無啲花生食

依位巴打講野都幾片面

前曹營左右手

話說聽講一直流傳一句洋文民謠
AltC = all listen to tinyue's call
有冇人識洋文知係咩意思

衝唔衝你都打啦

衝之前我會戒丁一個禮拜集氣

搞咩反面

仲有多無啲花生食

依位巴打講野都幾片面

前曹營左右手

AltC = all listen to tinyue's call
有冇人識洋文知係咩意思

我做下說書人,如果引起左不必要罵戰,
希望大家唔好記係心啦
神豬同條碼變敵對 ?

搞咩反面

仲有多無啲花生食

依位巴打講野都幾片面

前曹營左右手

有冇人識洋文知係咩意思

AltC係瘋子提議既
80us係送1400珍珠 ?
點解官網寫得1000
80us係送1400珍珠 ?
點解官網寫得1000

產包時裝改咗做海賊裝之後就改埋珍珠 (好似係
一路解任升到52LV 乜都無整過 完全唔識玩
一路解任升到52LV 乜都無整過 完全唔識玩

入公會同人玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞