[試當真fans入]游學修撈咗咁多年,喺電影界有過咩成就令佢咁大口氣?

356 回覆
915 Like 125 Dislike
演員的自我修養
而家出埋啲垃圾抄片都有人收貨㗎啦
你驚佢係水魚圈到呃唔到飯食?
我撐周冠威
又要我loop多次?
我本身將佢哋分開兩條隊
而兩條隊無主次之分
想問點睇唔起Youtube?

你諗清楚先啦
電影同網片可以好糢糊
但行業生態嚟講Youtuber同電影界真係兩個獨立而明確地分開嘅行業嚟㗎喎
唔係呢點都要爭論啊?
得罪講句 冇一套搞笑日漫可以令人笑出聲
https://lih.kg/2721632

咁你又有無畫過搞笑日漫呀
打比喻
由頭到尾都係想講 修哥唔係靠足球發達
但係佢依家靠手球發達 無話手球低賤啲
但係佢仲自稱足球員 為足球業界用貢獻會有啲尷尬
不過有個point可以幫修哥辯護
就係成個足協都係紅色資本既人 冇人參佢玩
踢波要勁過C朗先可以屌柒C朗
on9仔
試當真最大嘅問題就係拍條垃圾出嚟啲fans都可以格硬搵到位嚟讚
無嘢讚就格硬幫佢哋冠啲意義落條片道

詳情可以參閱幾日前唔准養狗條片
真係有係大銀幕上播過? 有冇多啲source
樓主就係嗰類典型狗眼看人低, 睇唔起人既人
行業生態會轉變,七日鮮同依家都差好遠啦
同埋佢都唔一定要跟返個現有行業生態
先改革到香港電影
如果去跟到足就唔係要改革啦
即係點?
佢自己喺電影界撈咗十年都無成績然後我唔比提出問題?
呢道中國啊?

唔好意思我唔係認真毛群組啲誇誇群成員
係咪要當全世界弱智咁
做錯咗做唔掂都要摸吓你個頭讚你叻仔
再買你兩粒nft先叫睇得起人,識尊重人
足球同手球差咁遠都有得拎黎比較?
你拎返溜冰同冰上曲棍球黎比較
就唔會覺得尷尬
當然你都可以話溜冰上曲棍球係差好遠
但起碼嚟聽落唔係冇可能
講劇本都好小學雞啦
上唔到大檯
你睇下台灣反正我很閒思路好你幾多
少啲人睇啫 唔係冇人睇
行業生態會轉變
但游學修撈嘅呢幾年都無轉變
咁我分開兩邊睇有咩問題啊
咁佢喺電影行業確實係搵唔到錢喎
我唔係好明點解兩者模糊但界別會獨立到樓主可唔可以解釋下,謝謝你

咁當然唔係話全港戲院都有,大事宣傳果種
要講嘅話其實同正式電影都有段距離
我只係想講條界線越嚟越模糊姐
你話其他YOUTUBER有跨媒體發展
咁試當真有冇
試當真冇喺電影圈發展嘅 咁其他YOUTUBER有跨媒體發展關咩事
係咪紅色大字會有說服力啲?
你好撚柒
同囚唔係電影啊?
要識講馬既
不過未做過特首可唔可以屌柒婆
根本就唔關睇唔睇得起佢事 其實樓主個意思好明顯就係話

有條友沖啲咖啡好撚難飲 跟住日日都話要改革咖啡行業
但係佢最後去咗沖豆漿 豆漿大受歡迎 但係佢話兩者都係豆榨汁 夾硬話自己咖啡師 成功改革行業
睇到人一頭霧水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞