[試當真fans入]游學修撈咗咁多年,喺電影界有過咩成就令佢咁大口氣?

356 回覆
915 Like 125 Dislike
黃秋生 杜澤 真係抵比錢去學 但試當真就
而家試當真已經唔同哂 可能真係太有野心想變做間公司入娛樂圈
不過其實大把人想睇豪腎修喳屌你老母 你搵新人結果又整d垃圾mk返嚟
你要搞舞台劇 電影又話要錢 你搞唔成關人撚事咩

蕭生真係無屌錯你 本身官到無求膽自大 唔抵得比人話家家酒 而家變質變撚到
安守本份啦屌你老母 你youtube channel嚟喳
有講過改革香港電影界咩?
2022年啦 仲屎當真 過哂氣
香港人仲要比屎當真呃到幾時
其實游學修的橋好過豪腎
紅底大字唔等於有Point

用購物嘅角度類比唔太中
你當d start up company籌旗 佢呢一年做啲野都係marketing research 同組成fan base 而家就出個nft咁嘅會員卡賣service
都係願者上釣 又唔係呃 其實有咩問題
講真試當真靠該哥許賢多過佢啦
就係撈過電影電視就扮大佬睇見都想嘔
不過連登仔最鍾意呢啲又寸又冇料又大聲嘅柒頭
一個佢一個杜汶澤
課咗好多俾試當真?
佢只是一個醒目仔 掠水
尾五集俾狗睇
stop making 試當真 famous
有錢囉
結果燒山嘅悲觀主義先係真正面對現實
你就係白卡油頭修本人
我今天乘坐了公共交通工具都係中文
有呢d post即係試當真仲有排紅
上年成皮野賣飛個陣反而少人鬧,證明佢地hater真係多左唔少,賺錢前積下陰德先啦
咁你現實上有冇實際行動
你講緊既都係佢搵到人投資既 機會大d定細d
但唔代表佢唔可以試去搵人投資 唔可以同人sell橋
所以咪就係冇抵觸
古仔都係搞到一pat 屎
佢憑咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞