|Switch/3DS討論|3DS復活同盟 光輝戰史 RPG 2連發(48)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
屌玩 MK online 真係玩到變燥狂症

Why

中間互相殺得太痴線

黑起上黎唔講得笑

中後排太多攻擊道具, 搞到主車群大混戰
第一名果個就輕鬆帶成半個圈

頭先有一場, 我第2, 行左2個圈都無攻擊道具, 頂盡都係一個半個龜殼
而第1果個就越帶越遠, 可能有磨菇, 到臨衝線果下, 仲要中3,4個紅龜跌到第4

我覺得隻game應該設計到第2,3大量攻擊道具, 第6打後就加速道具為主比較好
ゼノブレイド2

・マルチプレイ要素は無い

神作預定

日文咩意思

無聯機
Arms first week sales have already beaten Tekken 7 lifetime sales-to-date.
Arms first week sales have already beaten Tekken 7 lifetime sales-to-date.

任地獄自己內部回購做數咋

好多人買完放二手跟住隔兩日又想玩再買咋

好多人買完放二手跟住隔兩日又想玩再買咋

一條任豚都買成千隻啦

真係對ARMS冇乜性趣
期待Splatoon2

任豚又打飛機
splatoon無一機雙打 無得同屋企人玩扣小小分
想問問3ds xx個試玩版盾斧點樣上紅盾
因為整極都黃盾
GP唔記得點出
空中點大解放斬,出極都超解放斬
講吓moon貼
我張hori 9H由3/3用到而家都重係好靚
weekday handheld mode 每日2個鐘左右
weekend TV mode連續9-10個鐘左右
玩zelda同mk8

不過都想淘一兩張玻璃貼做士啤
你地有冇用過邊間好?
唔會太厚難入dock, 條邊唔刮手, 易抹指紋, 覆蓋率
間間都講到自己十項全能
我想聽用咗一段時間既用家意見多啲

個個都用hori/老任貼?
之前成班人又話TV mode熱到甩貼起白印
講吓moon貼
我張hori 9H由3/3用到而家都重係好靚
weekday handheld mode 每日2個鐘左右
weekend TV mode連續9-10個鐘左右
玩zelda同mk8

不過都想淘一兩張玻璃貼做士啤
你地有冇用過邊間好?
唔會太厚難入dock, 條邊唔刮手, 易抹指紋, 覆蓋率
間間都講到自己十項全能
我想聽用咗一段時間既用家意見多啲

個個都用hori/老任貼?
之前成班人又話TV mode熱到甩貼起白印

你唔識開冷氣架
復活同盟幾好玩
玩到監獄世界
大地圖系統真係正
不過d畫面真係..
希望以後有switch版啦
復活同盟幾好玩
玩到監獄世界
大地圖系統真係正
不過d畫面真係..

咩廠出品
復活同盟幾好玩
玩到監獄世界
大地圖系統真係正
不過d畫面真係..

咩廠出品

furyu
插咗dock係咪會wireless收得差咗?
插咗dock係咪會wireless收得差咗?

有人係
想買多個dock 放係廳
應該買仼天堂個個定等nyko個個好?
復活同盟幾好玩
玩到監獄世界
大地圖系統真係正
不過d畫面真係..

咩廠出品

furyu

係咪大廠出同隻game係咪好玩到近年已經無乜關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞