|Switch/3DS討論|3DS復活同盟 光輝戰史 RPG 2連發(48)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

有無人知pro手制出面賣緊幾多 正價係咪438

478 好似
有無人知pro手制出面賣緊幾多 正價係咪438

478 好似

等8bitdo果隻
SF2 好景$168左好耐啦
打機都要比人影上網
Switch 會唔會出GTA呢?
Switch 會唔會出GTA呢?

會啊 可能有234

屌你唔好講笑,佢夠膽出VC同SA,直port我都買
屌 點解而家炸彈人都抄到上4百 明明一出都係三百頭
我好驚splatoon 2都會咁

炸歐版可以做到二百尾好似係

其實而家炸彈人上網連線仲lag唔lag,之前4月300收左隻。上網連線下下慢半拍,玩左1個禮拜270放左…

垃圾Konami

其實而家炸彈人上網連線仲lag唔lag,之前4月300收左隻。上網連線下下慢半拍,玩左1個禮拜270放左…

垃圾Konami

岩岩信和有幾間無貨 有貨都賣399 仲要歐版

垃圾Konami

玩過ok,順返好多…
https://imgur.com/a/HqQvZ#WZ2sSg5
[Splatoon] Splatoon 2 summer sale @ Tower Records in Shibuya, Tokyo
[im]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/24/174007_99bf56ff96c4266981352919b57268bd.jpg[/img]

3位數買隻街霸,會唔㑹好傻仔

街霸係中環IFC CD鋪 $699

咩group 點入
Bandai真係廣告詐騙慣犯黎
XV2 E3試玩片用超藍比古洛呃人
今日YouTube 又放左條Switch 版XV2 用超藍比古洛打鳩扎馬斯既影片出黎
再講一次超藍比古洛係DLC 黎,官網講左DLC 要另外買既
唔好畀佢呃左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞