|Switch/3DS討論|3DS復活同盟 光輝戰史 RPG 2連發(48)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
Bandai真係廣告詐騙慣犯黎
XV2 E3試玩片用超藍比古洛呃人
今日YouTube 又放左條Switch 版XV2 用超藍比古洛打鳩扎馬斯既影片出黎
再講一次超藍比古洛係DLC 黎,官網講左DLC 要另外買既
唔好畀佢呃左

講黎多餘 隻GAME跟本冇人買
今日YouTube 又放左條Switch 版XV2 用超藍比古洛打鳩扎馬斯既影片出黎
唔好畀佢呃左

我有FD 因為呢隻出機
佢對PS4/XB個D完全無興趣但好想玩龍珠GAME
二手無人放issac
迫住買1手
唔好畀佢呃左

我買左新果隻比古洛figure 仲搵笨
個面部紋理做得差搞到好似阿婆塊面咁
頭髮仲要係咁多figure 入面處理最差果隻
好似㩒扁左咁,動作仲要無新意直頭用返Z變超一個動作出Figure
寧願Z果個超一頭改藍色仲好過佢新模

今個月Bandai 東映齊齊用比古洛呃錢
一邊PS4 DLC
一邊為Switch 個劣化移植賣廣告呃人
一邊出左兩隻做功垃圾既Figure

作為龍珠系列最強角色畀人搞成咁
有冇人知邊到仲有大亂鬥隻Zelda amiibo買
二手無人放issac
迫住買1手

長放好耐都冇人收喎

好想買番首批, 個COVER 靚好多, 同本書仔又正, 有冇爸打唔岩想放?
唔好畀佢呃左

我有FD 因為呢隻出機
佢對PS4/XB個D完全無興趣但好想玩龍珠GAME

我ps4都玩完龍珠xv2了,講真唔係好好玩我買純因為係龍珠fans
btw 想問下巴打,有無全民地心探險中或英攻略網,啲side quest 好多都睇唔明

3位數買隻街霸,會唔㑹好傻仔

乜鳩

漏咁張,sorry

你問全新168邊度有
人地二手放比你100
你又上黎問3位數買傻唔傻仔
其實你想點姐?
https://www.youtube.com/watch?v=YsrauZc7vJo
「映画 妖怪ウォッチ シャドウサイド 鬼王の復活」特報
二手無人放issac
迫住買1手

長放好耐都冇人收喎

好想買番首批, 個COVER 靚好多, 同本書仔又正, 有冇爸打唔岩想放?

喂唔好爭爭拱好喎
https://www.youtube.com/watch?v=YsrauZc7vJo

等睇 pkm 大爆死

3位數買隻街霸,會唔㑹好傻仔

乜鳩

漏咁張,sorry

你問全新168邊度有
人地二手放比你100
你又上黎問3位數買傻唔傻仔
其實你想點姐?

求谷link
二手無人放issac
迫住買1手

長放好耐都冇人收喎

喂唔好爭爭拱好喎

HAHA, SORRY
其實我可以放我果隻俾你

其實我只想要首批果個COVER 同書,
有冇人知邊到仲有大亂鬥隻Zelda amiibo買

貓眼link 好似番左貨
二手無人放issac
迫住買1手

長放好耐都冇人收喎

喂唔好爭爭拱好喎

HAHA, SORRY
其實我可以放我果隻俾你

其實我只想要首批果個COVER 同書,

堅?
Telegram傾啦廢事騎劫個post
t.me/openball
想問下全民地心探險知唔知有無中/英文
有冇人試過係咪 3.0.0 可以直接駁 8 隻單邊 joy-con? (唔係 4 pair 咁駁)

冇, 得日文
有無人試過博switch prob落pc 效果如何??

冇, 得日文

噢,謝謝

等睇 pkm 大爆死

畫風做乜鳩
ゼノブレイド2

・マルチプレイ要素は無い
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞