|Switch/3DS討論|3DS復活同盟 光輝戰史 RPG 2連發(48)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
SF4 for swi...?!

笑撚死 佢隻幾隻app store既街霸 唔update食老本食到而家apple唔比32bit apps上架先up仲要出另一隻再cap水
真係cap
仲要畫質冇改過 仲用緊iPhone2G都行得順既畫質
話說部switch更新完之後

用xpower舊尿袋叉電, 部機終於識顯示叉緊

唔駛由sleep mode插尿袋先識叉

1.0a 叉唔叉得郁?
定要2.1a 以上

要準備買尿袋等絲打你報告

咪又係呢舊
支援PD, 一路打一路叉都快到ON9

要買就快

中文配音?咪撚玩

如果廣東話配音我又唔駒

可惡阿你個衰人

譯做仆你個街或者屌你老母都冇咁嬲
等我話你知咩叫眼前一黑啦
魚:我愛你啊 阿達
魚:我愛你啊 阿達

http://twitter.com/ARMS_Cobutter
ARMS 官方twitter
打#ARMSStory 有故仔講,不過我想睇佢出漫畫

另外@armsfan_eng有翻譯
Dock mode lag機 係咪一定要上去維修先搞得掂

On9 又要特登請假先去到 個維修部又咁鬼早收
任天堂は、Wii Uのバーチャルコンソールとして『爆BOMBERMAN』を配信しています。

バーチャルコンソールは、過去に発売されたゲーム機のタイトルを現行機で遊べるというものです。2017年6月28日より、Wii Uでニンテンドウ64『爆BOMBERMAN』が配信開始。本作は1997年に発売されたアクションゲームで、爆弾を使って戦うボンバーマンたちのバトルを楽しむことができる内容になっています。

Wii U向けバーチャルコンソール版『爆BOMBERMAN』は配信中。価格は1,028円(税込)です。

咪又係呢舊

依隻袋你用咩線
我用type c 對 type c叉唔到

[img]http://i.imgur.com/1G9DVKh.jpg[img]

咪又係呢舊

依隻袋你用咩線

我果條貴野黎

[img]http://i.imgur.com/1G9DVKh.jpg[img]

咪又係呢舊

依隻袋你用咩線

我果條貴野黎

有更新??
https://youtu.be/pKdB13dZgpg
卡比7月4

超級卡比3D WORLD
之前果個成日爆堅料既內部員工
比人發現d圖原來有隱藏文字兩則(改光暗就見到)
1.荒野之息2018出中文
2.異度之刃中文化

是Q但啦,出左咪又係玩番日文

會唔會係語言包dlc 方式出

唔好講笑,如果中文係patch就堅正,可以最投入咁玩多次. 如果要比錢買就算喇

其實唔駛返大陸望咁遠,其實佢巴哈有帳號, https://home.gamer.com.tw/homeindex.php?owner=mildly

PTT都有佢ID @mildlymelody ,不過PTT翻查Reply比較麻煩(其實巴哈都係一樣麻煩……)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞