|Switch/3DS討論|3DS復活同盟 光輝戰史 RPG 2連發(48)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
200cc d電腦到底係鍊車定打人

你150cc搞掂喇
每晚玩完TV MODE洗唔洗蚊起個DOCK 長插會唔會搞到佢差電差通宵
Nba playground係咪無online
每晚玩完TV MODE洗唔洗蚊起個DOCK 長插會唔會搞到佢差電差通宵

.....呢部係console黎

未出 但好玩
4個人
一個人好撚悶 nba
一個人好撚悶 nba

你打爆故事未我覺得好難玩

要開 us account 入 eshop 買?

幾吸引

好似係歐版特價

如果轉國家買左..係跟機?
請問將個 account 再轉國家會唔會無左?

好吸引但怕好麻煩

試左了
日本主力account 唔搞佢
開左個新 account 國家選 Ireland , 用得返英文界面,
EUR29.9
揀 UK 會出 GBP29.9

買完下載左用返主 account 入 game
game 內有多國語言

第日換機要做d乜先可以係新機down返

唔知,等其他巴打答
買左先,呢口價二手都買唔到

但係家下歐羅都唔平 成8.9x
圍返港紙都24x

要開 us account 入 eshop 買?

幾吸引

好似係歐版特價

如果轉國家買左..係跟機?
請問將個 account 再轉國家會唔會無左?

好吸引但怕好麻煩

試左了
日本主力account 唔搞佢
開左個新 account 國家選 Ireland , 用得返英文界面,
EUR29.9
揀 UK 會出 GBP29.9

買完下載左用返主 account 入 game
game 內有多國語言

第日換機要做d乜先可以係新機down返

唔知,等其他巴打答
買左先,呢口價二手都買唔到

但係家下歐羅都唔平 成8.9x
圍返港紙都24x

唔只 24x ...要27x
不過呢啲派對game,
用eshop買仲方便過買帶反正出街同fd玩都要帶
一個人好撚悶 nba

爆晒

但係我仲未抽到一隻騎士既人
不過佢d電腦set到好撚on9 必steal必block到咁 仲要成日入perfect

要屈3分波/靠道具贏

未出 但好玩
4個人

買左但上網睇到啲網話佢switch唔出online所以送隻shaq fu
一個人好撚悶 nba

爆晒

但係我仲未抽到一隻騎士既人

卡剩15steal個關
https://www.youtube.com/watch?v=9o3g7hH6E1s

仲有一個月出
睇番都幾多伏線未收

G

G

K(kilo) M(million) 之後唔係應該係B(billion)咩

G

K(kilo) M(million) 之後唔係應該係B(billion)咩

d鯉魚王隨便食D野就升到7X LV 公平咩,我要打幾多次四癲王先7x lv呀

SI unit prefix:
k (細階) = 1000
M = 1000k
G = 1000M
(not to be confused with computer file sizes)
幾靚
係噴定貼架呢
http://www.colorware.com/p-763-colorware-joy-con-classic.aspx

Custom painted in a black and grey to resemble the Original NES
啱啱比個用警察嘅瘋狂拉打,輸左十幾場
係咁普攻出拳儲必殺,想反擊又會比隻狗打,好on9
打空氣可以儲必殺真係好狗

未出 但好玩
4個人

買左但上網睇到啲網話佢switch唔出online所以送隻shaq fu

應該會出既 但睇下任天堂批唔批update

未出 但好玩
4個人

係話出online個Patch delay左所以送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞