|Switch/3DS討論|3DS復活同盟 光輝戰史 RPG 2連發(48)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

有玩開
幾好玩

足球動畫從來只有一套
而仕面既人物全部起碼2米高

打到上宇宙 真係唔知咩動畫黎

上宇宙都算,屌你玩到穿越時空
幾時出埋縮細電筒同哈比人踢波呀

太過癡線 完全冇興趣
如果有排球少年 game我反而好想玩

排球少年有game,不過我覺得佢地出喺3DS果種已經係極限
要佢地喺NS出,我覺得會好勉強

https://www.facebook.com/Gamekonghk/videos/1746185892063791/
邊到有講過脫任

上ns好啊

睇啲畫面都知投奔索索懷抱
見MHW咁成功
排球本身受眾就比足球籃球少好多
GAME都一向好少
有既都係沙灘排球(最出名果隻DOA )
排球少年想出正宗排球GAME既話其實好頭痕

咁又喺

比卡超打排球呢?

可以試下出男兒當入樽

SLAM DUNK
就算出到可能都係只可以用湘北打
仲要一本道式咁去

嗚呀
Winning post有無英文
聖劍合集$99
應該買返隻啦

無,唔識日文養啲99倍冷馬,幾年後破產
想講問咁樣可以點解決,我試過電腦連呢個lan to usb 係一d 問題都無

lan card用唔用到?去connection test 度試
聖劍合集$99
應該買返隻啦

50先啦

無咁skip得

無咁skip得

但係啲馬咁靚,我會照玩
有冇人有玩arms 買唔買得過?

等緊跌價

等緊跌價

要跌到幾多?睇左一間398
《Winning Eleven》全球產品管理總裁Adam Bhatti近日對外煤講述了一些關於《Winning Eleven2018》的信息,他表示遊戲很有可能沒有任天堂Switch的版本,但是如果粉絲非常想要Switch版的遊戲,Konami一定會好好考慮。

依家唔出就唔好出,直接出WE/PES19算數啦
《Winning Eleven》全球產品管理總裁Adam Bhatti近日對外煤講述了一些關於《Winning Eleven2018》的信息,他表示遊戲很有可能沒有任天堂Switch的版本,但是如果粉絲非常想要Switch版的遊戲,Konami一定會好好考慮。

無錯, 係有誠意就早d 出 PES19 Switch 板

無錯, 係有誠意就早d 出 PES19 Switch 板

又唔駛話提早既,佢係出,出年同PS4/X1果啲同步出都OK
就係唔想食隔夜飯
連閃電十一人都脫任,任豚

咩事

閃電十一人咩黎? 垃圾卡通? 脫咗都無傷大雅

有玩開
幾好玩

留名睇攻回略之神屌鳩你地
想講問咁樣可以點解決,我試過電腦連呢個lan to usb 係一d 問題都無

lan card用唔用到?去connection test 度試

入唔到connection test,佢show not connected,wifi 先入到connection test

入唔到connection test,佢show not connected,wifi 先入到connection test

即係你個frd 水鳩你囉
nba仲未批update 老任食屎狗 我想個畫面靚d呀
Resident Evil 7, MGS5 Designer Joins Nintendo EPD

Jordan Amaro; game designer who was a level designer on Resident Evil 7 for Capcom, and,P.T. and Metal Gear Solid 5 for Kojima Productions - has joined Nintendo EPD (Kyoto section). Amaro has apparently been working at the company since around January-February, and is apparently helping design a Switch game that hasn't been announced yet (or maybe it's the Zelda DLC). 

估唔到喎
會唔會係METROID PRIME 4呀
ZELDA風格唔似佢果2隻喎

可能喺wor

似全新 title

養馬game無英文/中文點養
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞