|Switch/3DS討論|3DS復活同盟 光輝戰史 RPG 2連發(48)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

唔好提喇我果日都諗住訂,facebook啲人屌爆佢話10點開賣,但10點前已經賣緊

10點前有無偷步賣唔肯定,不過我果部係10點05分click到入去買
aeon FB條link 係show 唔到部機,應該害左唔少人F5死同一頁
我都係F5同時click下其它套裝先見到限定版
林巴打如果你想買$2340淨機可以留意兇宅,不過人地都要你跟機最少買1-2game

唔好提喇我果日都諗住訂,facebook啲人屌爆佢話10點開賣,但10點前已經賣緊

10點前有無偷步賣唔肯定,不過我果部係10點02分click到入去買
aeon FB條link 係show 唔到部機,應該害左唔少人F5死同一頁

check 返record,我係10點02分click到入去hold住部機
Dock mode lag機 係咪一定要上去維修先搞得掂

On9 又要特登請假先去到 個維修部又咁鬼早收

Reset factory settings 得唔得?

https://www.nintendo.co.uk/Support/Nintendo-Switch/Storage/Restoring-Factory-Settings/Restoring-factory-settings-without-deleting-save-data/Restoring-factory-settings-without-deleting-save-data-1200199.html

利申:我部機咩事都冇所以未試過

唔該曬巴打先 番屋企再試

10點前有無偷步賣唔肯定,不過我果部係10點02分click到入去買

check 返record,我係10點02分click到入去hold住部機

你係邊度見到條Link? 我都想搶下

睇隔離post撚狗交流中心啦

睇隔離post撚狗交流中心啦

唔係港九新界零售業促進會咩?
今個月可以換麵麵張wallpaper

主機脫任了
MH都出PS4啦 仲洗鬼依D周邊呃自己打係PS機咩

http://gameover.com.hk/?p=345236
另外官方亦都會同LAWSON合作,推出大量食品、精品、一番賞等等,張枱好正喎!

主機脫任了

咩黎
D人自己整?
MH都出PS4啦 仲洗鬼依D周邊呃自己打係PS機咩

想慳錢唔買pro制姐

主機脫任了

咩黎
D人自己整?

http://www.brookaccessory.com/detail/66392028/
最新個uodate令switch支援WiiU個Pokken手掣
變相令PS轉WiiU個轉插轉到落switch
最新個update令switch支援WiiU個Pokken手掣
變相令PS轉WiiU個轉插轉到落switch
巧感動,成個黃金既舖都有人出機
巧感動,成個黃金既舖都有人出機

零售業有救喇

主機脫任了

咩黎
D人自己整?

http://www.brookaccessory.com/detail/66392028/

how much?
定係淘寶有

鬼都有部機黎做戲

鬼都有部機黎做戲

名乎其實比鬼玩,任豚

鬼都有部機黎做戲

名乎其實比鬼玩,任豚

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞