|Switch/3DS討論|3DS復活同盟 光輝戰史 RPG 2連發(48)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
想問下3ds 7月20出果隻雷頓教授 (日版) , 無玩過舊作,唔識日文係咪好難玩?

見佢玩下解謎puzzle又好似幾得意
想問下3ds 7月20出果隻雷頓教授 (日版) , 無玩過舊作,唔識日文係咪好難玩?

而且唔少字謎(前作有,呢隻唔知)
單靠睇漢字係玩唔到

唔關心故仔的話都可以玩嘅

而且唔少字謎(前作有,呢隻唔知)
單靠睇漢字係玩唔到

希望遲d會有中文版玩下
屌你啦任天堂 個patch大少少都唔比
人地加場加畫質加resoluton加幾十個球員 比多少少走位都唔得

雖然game廠本身都有問題 而家隻game個畫面同條trailer跟本係兩隻game黎 d特效冇晒

無講過因為任天堂唔比patch吧

developer 係Facebook 講過 (好似係)

twitter同其他網都有講

話佢地個patch 3.5GB太大唔prove

咁而家點搞
人地加場加畫質加resoluton加幾十個球員 比多少少走位都唔得

雖然game廠本身都有問題 而家隻game個畫面同條trailer跟本係兩隻game黎 d特效冇晒

咁而家點搞

分兩次patch囉
成班撚皮走去隔離post叫人唔好買switch
成班撚皮走去隔離post叫人唔好買switch

好心提醒人咪買垃圾機又要被你話

索奇係咁架啦 吹咩
今日又叫晒表弟妹上來四條友打孖車
24吋芒一分為四仲要30fps真係唔慣
後來四條友一齊玩一隻Zelda
D意見分歧到打唔打、爬山定落水都 喺吵鬧同吐糟中打多次boss
仲叫我買地dlc下星期一齊上來受虐

咁而家點搞

分兩次patch囉

我都係咁話 delay左咁耐 醒少少唔得咩
炸彈人真係想買
但我之後等佢有backup save要去換機 唔知點搞
...Odyssey中文官網有無人講過
http://www.nintendo.com.hk/switch/super_mario_odyssey/

某個地球

<3
炸彈人真係想買

換機之後重玩mastermode

某個地球

唔係應該星球咩
炸彈人真係想買

換機之後重玩mastermode

http://www.nintendo.com.hk/splatoon2/
Spla2n 個中文官網頁頂係link去日任

http://www.nintendo.com.hk/switch/super_mario_odyssey/
Odyssey係link去港任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞