|Switch/3DS討論|3DS復活同盟 光輝戰史 RPG 2連發(48)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
早知今日就帶部 Switch 返工

唯一王…
日Pkm center有v仔拎呀
Splatoon2已買
觀塘有冇得買3ds usb差電插
觀塘有冇得買3ds usb差電插

觀廣可以搵下有冇線,但唔好搵到炆頂唔順上3樓中伏
Splatoon2已買

官方出果個switch stand出面賣緊幾錢
有無邊隻好介紹
等睇hard mode有完全體加農
Splatoon2已買

訂呀嘛
https://unwire.hk/2017/06/30/ps4-dualshock4-adapter-for-nintendo-switch/game-channel/

留名等睇老任 switch upgrade firmware 依舊野立即變垃圾

UPDATE 返FIRMWARE 就得
PS4 果個都係咁

如果平平地我都想要返隻啊, PS4 手掣用返用熟

好揸好按咩你覺得?
我一向覺得咁多間廠嘅機(計埋以前嘅dc 什麼的),sony啲手掣最唔好用
https://unwire.hk/2017/06/30/ps4-dualshock4-adapter-for-nintendo-switch/game-channel/

留名等睇老任 switch upgrade firmware 依舊野立即變垃圾

UPDATE 返FIRMWARE 就得
PS4 果個都係咁

如果平平地我都想要返隻啊, PS4 手掣用返用熟

好揸好按咩你覺得?
我一向覺得咁多間廠嘅機(計埋以前嘅dc 什麼的),sony啲手掣最唔好用

用到XBOX掣就ok
PS4 ?不了
Splatoon2已買

請問Splatoon 2 大家覺得買實體板好定 download 板好?
http://www.e-capcom.com/megami/goods/
”ツクモ“たちがもっと身近に感じられる、『めがみめぐり』限定オリジナルグッズが本日より予約受付開始
Splatoon2已買

請問Splatoon 2 大家覺得買實體板好定 download 板好?

炒就download
唔炒就實體

唔係應該調返轉咩
Splatoon2已買

炒就download
唔炒就實體

唔係應該調返轉咩

係wor
一陣香港經濟衰退就大鑊

download for sure
換帶
snake pass 啲 rumbe 好求其喎
有無人有火焰之紋章if唔玩呀 搵左好耐啦
3ds

我有wo

想放幾錢

日版!好重要!

係日版呀,你要一舊水俾你
Splatoon2已買

炒就download
唔炒就實體

唔係應該調返轉咩

係wor
一陣香港經濟衰退就大鑊

download for sure
換帶

呢D每晚玩幾鋪 下下換帶好煩
Splatoon2已買

Download
Splatoon2已買

Download

download版壞機解唔解到鎖
Splatoon2已買

Download

好似要搵老任解
因為佢現時無$ony同M$個隻網頁解鎖(將來亦可能唔會有)
Splatoon2已買

Download

好似要搵老任解
因為佢現時無$ony同M$個隻網頁解鎖(將來亦可能唔會有)

下 換機要解咩鎖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞