|Switch/3DS討論|3DS復活同盟 光輝戰史 RPG 2連發(48)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

咁即係要買限定la
https://www.facebook.com/Gamekonghk/videos/1743262089022838/
索索點拆呢 哩鋪

銷量唔代表咩

好撚受歡迎既SF2U又唔報幾既?

12SWITCH 二百萬零八百零七隻 但係字幕200,807 ?

你諗下係講錯定字幕錯先

拍個一分鐘讀錯都唔RETAKE
有無人有火焰之紋章if唔玩呀 搵左好耐啦
3ds

我有wo

咁即係要買限定la

一早訂左
百合game就係要買限定
其實最新大部分game有限定都係諗限定先
屌你老母任天堂

擺個紙紮公仔喺屋企咁

咁即係要買限定la

一早訂左

呢三隻布海報邊到有
Gustshop上面好似唔見有

咁即係要買限定la

一早訂左

你就咁係gustshop個到訂?
https://www.youtube.com/watch?v=ocL54dZNvRY

原來佢特登飛左去日本試玩

佢隻loli

老老77 zelda個dlc完全唔吸引
唔買住
好想快啲玩sp2啊啊啊啊啊啊啊

咁即係要買限定la

一早訂左

唔明
Splatoon 2 個保護套好唔好上日亞買呢, 定到時去黃金188呢d買
錦鋰老味又更新左
錦鋰老味又更新左

唔想玩了,d訓練同道具升哂上75lv之後好悶

邊個叫你課到咁盡

咁即係要買限定la

一早訂左

唔明

或者咁問 你係咪gustshop訂完再用轉運?

咁即係要買限定la

一早訂左

唔明

或者咁問 你係咪gustshop訂完再用轉運?

係 雖然寫frd個地址叫佢寄都得
頂,pokemon center冇哂木木超
咁快賣哂

準時十點搶購

做乜鳩

做乜鳩

?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞