|Switch/3DS討論|3DS復活同盟 光輝戰史 RPG 2連發(48)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
啱啱入手lego
啱啱入手lego

中文版?幾錢
啱啱入手lego

中文版?幾錢

中文版$289
想問下arms玩家 隻game如何
做乜咁多人放game

利申:一直無興趣

難度同mario kart 8d差唔多

平衡度差 個別拳套加角色就可以鳩屈死你 
無假動作下下真出個個仆街玩打龜 
歡樂場既3~4人混戰簡直ON9 完全講人源博人唔打你
連贏幾場後一開波扣血讓賽雖然贏左加分 但加得個1讓血卻是25%起標
連輸幾場一開波滿氣俾人易d贏但似當輸家智障多d
連贏有Bouns後如打運動項目贏無Bouns輸即無左Bouns Chance揾笨柒
利申:

試玩個陣已經話平衡度差
成品版直情反映出老任為左搶市場逼住出d完成度低既game

Splatoon因為系統做得還算唔錯,再加上遊戲類型既因素,所以當初低完成度都未至於完全失衡
Arms就真係

其實除左平衡度差,都反映左老任唔識講故事既問題
mario個堆可以話係留比玩家幻想空間
Splatoon就開始比多D設定玩家睇 但都唔敢完全講故事
arms一樣係有設定但係無講故事
無人叫你講到好似RPG咁,但係你個設定咁有趣但講故事仲衰過PS2既KOF
一隻game唔好玩就用故事補救,好普通既做法
以前覺得老任硬件思想落後,但係諗諗下,原來連做game既思想都落後

wii果陣大亂鬥都有故事
去到wiiu冇咗

垃圾機下一代都係垃圾
脫任保平安
啱啱入手lego

中文版?幾錢

Handheld framerate 跌得好勁

連贏幾場後一開波扣血讓賽雖然贏左加分 但加得個1讓血卻是25%起標
連贏有Bouns後如打運動項目贏無Bouns輸即無左Bouns Chance揾笨柒
利申:

試玩個陣已經話平衡度差

Splatoon因為系統做得還算唔錯,再加上遊戲類型既因素,所以當初低完成度都未至於完全失衡
Arms就真係

無人叫你講到好似RPG咁,但係你個設定咁有趣但講故事仲衰過PS2既KOF
以前覺得老任硬件思想落後,但係諗諗下,原來連做game既思想都落後

wii果陣大亂鬥都有故事
去到wiiu冇咗

垃圾機下一代都係垃圾
脫任保平安

禾刀吾系孕豚

試玩個陣已經話平衡度差

Arms就真係

仲有Zelda傳說未講

sor 真係唔記得左zelda

出前傳交待點解三條時間線的結局都會係Ganon復活啦

你地唔係期待zelda有咩故事講下嘛 玩左咁多年都應該知

故事都叫重有metroid嘅(?)
做乜咁多人放game

利申:己賣

rank打到12
隻game主要問題係後手優勢大 反應時間偏長
變成個個都龜住等人出手之後反擊

不過其實都幾好玩既 放係度等patch
做乜咁多人放game

利申:己賣

rank打到12
隻game主要問題係後手優勢大 反應時間偏長
變成個個都龜住等人出手之後反擊

不過其實都幾好玩既 放係度等patch

都係有親朋戚友上嚟玩下算
打rank真係不了

拿拿聲放300留黎買Splatoon2仲好
今天返貨予告:
3DS Radiant Historia: Perfect Chronology 光輝戰史 完美年代記 (普通 / 限定版) (日版)
真係想玩果D又唔見你咁快偷跑

有冇人見過我條叉電線
想問下大家歐洲eshop會開邊個
屌你老母一個月嘔4隻rpg點撚樣玩曬
レベルファイブは、ニンテンドー3DS用ソフト『スナックワールド (Snack world) トレジャラーズ』について、発売日を2017年7月13日(木)から8月10日(木)に変更したことを発表した。

英國?佢D News 果D出英文至少識睇。
請問下DQ 11 係咪今年內出唔到switch 版?
聽講出11 前會出返10 先
各位玩過DQ10 巴打,覺得依集好玩嗎?

DQ 10 好似本身有中文化
Switch 版到時都會有嗎?

英國?佢D News 果D出英文至少識睇。

啱啱開咗英國,攞埋lego金幣
無game玩 j住片先啦
https://www.youtube.com/watch?v=m88USg7Vn1s

30FPS都咁順
無game玩 j住片先啦
https://www.youtube.com/watch?v=m88USg7Vn1s

30FPS都咁順

30FPS 點解睇落咁SMOOTH 又唔似有MOTION BLUR
快D出DEMO黎J下先啦屌

間廠話switch 版制作困難

間廠話switch 版制作困難

PS4版出完咪唔難囉
又中多左隻光天秤

DQ10 係online game 黎,會鎖海外ip
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞