|Switch/3DS討論|3DS復活同盟 光輝戰史 RPG 2連發(48)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
有無人有火焰之紋章if唔玩呀 搵左好耐啦
3ds

我有wo

想放幾錢

日版!好重要!

係日版呀,你要一舊水俾你

tg:ccyuk
或者你比tg我都得!
Splatoon2已買

請問Splatoon 2 大家覺得買實體板好定 download 板好?

Download

download版壞機解唔解到鎖

好似要搵老任解
因為佢現時無$ony同M$個隻網頁解鎖(將來亦可能唔會有)

下 換機要解咩鎖

因為你個ac跟主機
姐係你ac買左隻game,唔係你用緊個部解鎖,你去第2部login就dl唔到d game
我諗老任唔想人合購/租game
Splatoon2已買

請問Splatoon 2 大家覺得買實體板好定 download 板好?

Download

好似要搵老任解

下 換機要解咩鎖

因為你個ac跟主機
姐係你ac買左隻game,唔係你用緊個部解鎖,你去第2部login就dl唔到d game

我以為好似Apple id咁 借比人就得
Splatoon2已買

Download

好似要搵老任解

下 換機要解咩鎖

因為你個ac跟主機

我以為好似Apple id咁 借比人就得

屌..咁壞左機真係好麻煩 SAVE又無 DL版又無...
警狗
警狗

訓咗冇睇,咩事
警狗

訓咗冇睇,咩事

樹仁會長唔開電話比佢CHECK就屈鳩人偷電話話入面有兒童色情野
有冇人記得我之前咪係咁屌隻nba playground垃圾既
原來同frd玩又唔錯
有冇人記得我之前咪係咁屌隻nba playground垃圾既
原來同frd玩又唔錯

我啱啱都買咗,因為以前成日玩NBA JAM
有人陰謀論話因爲買多左轉讓一部機畀神谷既所謂熟人朋友其實係任天堂內部員工
因為部機包裝係官網買先有既紅盒版,而且神谷收到果部連晒一set配件,而正常人官網只可以訂到一部冇咩可能買多左
估係任天堂畀少少甜頭佢換取Bayonetta 系列登錄居多
原來同frd玩又唔錯

你仲話Pkm go無人玩
Rabbids 係垃圾添
原來日本好多人自從四英傑amiibo公布之後已經喪屌造型
老任畀人屌完仲敢原封不動照出限定版
原來日本好多人自從四英傑amiibo公布之後已經喪屌造型
老任畀人屌完仲敢原封不動照出限定版

等睇第二批貨轉樣
原來同frd玩又唔錯

rabbids真係冇眼睇
原來同frd玩又唔錯

但係畫質真係on9
上youtube睇到ps4靚好多 希望update會整返靚
原來同frd玩又唔錯

各大Game評網全部讚好
原來同frd玩又唔錯

但係畫質真係on9

講左下個Patch會執畫質同出online mode
原來同frd玩又唔錯

各大Game評網全部讚好

我覺得由 gameplay 睇其實都唔差
不過依類 game 唔係個個都好
原來同frd玩又唔錯

但係畫質真係on9

講左下個Patch會執畫質同出online mode

delay
想講問咁樣可以點解決,我試過電腦連呢個lan to usb 係一d 問題都無

想講問咁樣可以點解決,我試過電腦連呢個lan to usb 係一d 問題都無

我係用呢隻lan to usb..我fd 用呢隻連到,應該唔係唔support 嘅問題。。?
已經試過曬唔同usb port,reboot,我甚至將部機reset 埋去default..都係唔得。。。
error details 呢
error details 呢

sor 唔記得post

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞