|Switch/3DS討論|3DS復活同盟 光輝戰史 RPG 2連發(48)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
請問下DQ 11 係咪今年內出唔到switch 版?
聽講出11 前會出返10 先
各位玩過DQ10 巴打,覺得依集好玩嗎?

DQ 10 好似本身有中文化
Switch 版到時都會有嗎?

DQ10 係online game 黎,會鎖海外ip

9月21號唔係出switch 版DQ 10 咩?
即係香港無得玩?

係會出DQ10,但香港玩唔到。
我有電郵俾SE問過了

點解

都話鎖海外ip囉
再講,中文版好似有代理拎左
咁渴市
點解首賣日我又會搶得贏日本仔
咁渴市

果時D供貨量同依家D貨量點比
咁渴市

咁都應該有唔少日豬係「觀望」一排先決定買既~
咁渴市

第一日肯排隊係人都買到啦
點解重唔出Wiiu 隻魔女架

魔女制作人星期日出post話自己都抽唔中冇得買機

佢係肯出魔女 老任仆去送開發機比佢啦

抽唔到機
呢家個switch dock主要用嚟幫部iphone叉電

抽唔到機

公司機同自用始終唔同掛
唔通好似某人咁公司攞機走咩?

快?

抽唔到機

公司機同自用始終唔同掛
唔通好似某人咁公司攞機走咩?

時空穿梭機?
ARMS 好玩喎
我認同後手有優勢不過可以先出單拳去引人出雙拳再COUNTER
先手都可以用左,右勾拳先讀人地DASH

隻GAME 其實有好多可能

老任官方電競項目

快?

同原裝一樣 未試ipad
ARMS 好玩喎
我認同後手有優勢不過可以先出單拳去引人出雙拳再COUNTER

老任官方電競項目

https://youtu.be/s4_3-507NQc
小學生都不如
ARMS 好玩喎

老任官方電競項目

小學生都不如

某人口中既拉打狗
ARMS 好玩喎

老任官方電競項目

小學生都不如

某人口中既拉打狗

唔做拉打狗攻略唔到LV7
star fox 2...乜有出過咩?

無出過,當年取消發售,所以係事隔廿年的新作

早幾年有leaked rom流出
不過有bug同係未完成版

無出過,當年取消發售,所以係事隔廿年的新作

早幾年有leaked rom流出
不過有bug同係未完成版

冇問題啦
超任到今日都仲有Game出
幾時port Bayonetta
漆彈大作戰 值唔值得買?
我射擊技術好廢同埋得單機又無fd有ns
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞