[眼紅者勿入][Nintendo Switch]買機x報價x放骨x鋪頭撚狗交流中心[25]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
我好想打機呀

[AEON網上購物城 - 任天堂Switch+街霸+孖車套裝]
Nintendo Switch套裝又返嚟啦!
套裝包括:
1. Nintendo Switch™主機 (灰色或紅藍色)
2. 指定遊戲《Mario Kart 8 Deluxe》
3. 指定遊戲《Ultra Street Fighter II The Final》
4. 螢幕保護貼1張

無哂

買到 1/7送貨 都要食SF骨

點解百貨公司買都要食骨

呢set 食骨但個價錢算抵啦?
反而覺得so0 果set 近$4k就更骨感重

12 switch Mario kart ARMS 都受歡迎
唔啱都放得出
最骨感係第二套 joycon

joycon大舖都係計你$513, 放出去都有460-470啦

差價少過是但一隻game喎

[AEON網上購物城 - 任天堂Switch+街霸+孖車套裝]
Nintendo Switch套裝又返嚟啦!
套裝包括:
1. Nintendo Switch™主機 (灰色或紅藍色)
2. 指定遊戲《Mario Kart 8 Deluxe》
3. 指定遊戲《Ultra Street Fighter II The Final》
4. 螢幕保護貼1張

無哂

買到 1/7送貨 都要食SF骨

點解百貨公司買都要食骨

呢set 食骨但個價錢算抵啦?
反而覺得so0 果set 近$4k就更骨感重

12 switch Mario kart ARMS 都受歡迎
唔啱都放得出
最骨感係第二套 joycon

勁多人收果套joycon wor
淘寶好多貨窩,有無人試過? 想衝

邊間店?link plx

淘寶都夠膽試,睇黎你地真係好餓

等睇山寨GBA 開箱
問到間2650+370有黑機同mk8

點睇

點睇

點睇

急要現貨就去馬囉

點睇

請問邊度?真的話,我狗衝

點睇

請問邊度?真的話,我狗衝

聽日去買 如果想要彩機現貨 去邊買好
[member]頭先ssp 金x 買左彩機$2850, 包玻璃貼,四揀一game, 揀左街霸,其他好似聖劍同唔識的 $1買個紅色switch 環保袋
第二度啲game 平啲,係第二度買左孖車,炸彈人
[member]頭先ssp 金x 買左彩機$2850, 包玻璃貼,四揀一game, 揀左街霸,其他好似聖劍同唔識的 $1買個紅色switch 環保袋

game有冇zelda同mk

另加的話有,佢賣mk$398 , 一齊買的話,平$8
所以我係第二間買

所以我係第二間買

2850係包埋GAME?

邊間買孖車平啊?幾錢?

所以我係第二間買

2850係包埋GAME?

包左隻街霸

邊間買孖車平啊?幾錢?

我求其行二三間,**孖車$380, 炸彈人$320
唔知有無伏,見盒後面一隻有貼紙一隻無
呢到突然間咁多人支持零售業

我唔想支持,但要打機,都要買咖🙈
2680彩機齋機扺唔抵屌?

想支持竟然同我講灰機冇貨

置樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞