[眼紅者勿入][Nintendo Switch]買機x報價x放骨x鋪頭撚狗交流中心[25]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

未收到,問客服剩係話廿二號開始派送

姐係至少聽日先收
咁L慢既

唔知係未派到定其實根本無貨番

應該有既,無既話佢都唔夠膽話出左貨,不過真係唔明點解會咁撚慢
各位大哥,我夜晚想出機
但見各位大哥話要訂,有冇話邊間比較有誠信
仲未癲完,慘

未收到,問客服剩係話廿二號開始派送

姐係至少聽日先收
咁L慢既

唔知係未派到定其實根本無貨番

應該有既,無既話佢都唔夠膽話出左貨,不過真係唔明點解會咁撚慢

大哥,我今日出機,信和中心有冇話邊間比較有誠信?

根源
二樓四眼仔

[quote]大哥,我今日出機,信和中心有冇話邊間比較有誠信?

根源
二樓四眼仔

多謝回答
咁我陣間收工去出番部
元朗有間細鋪做緊2420灰 2480彩😨

間鋪想害死自己

但d人排隊出機...

零售業剋星

中間冇追POST,
係咪有撚頭合理化炒價之後比你地BIN C

求詳細地址
$2950 出灰機連套同mon貼
香港零售業有救啦
細鋪500元轉運芒貼有冇加價
SO0快啲打黎啦 新Post留名

上星期一訂 到而家都未有貨

我6月11日訂
岩岩打去問so0佢話未有貨返
返貨會再解電話俾我
再等下囉

邊間蘇寧咁狗

金馬倫

有冇去問過?
我10號訂 16號拎得喎
同一間so0
細鋪500元轉運芒貼有冇加價

張貼碎左咪仆街
$2950 出灰機連套同mon貼
香港零售業有救啦

$3140 灰機+街霸
零售業
行過荃豐見到有位救世主埋單3460
紅藍機,街霸,孖車,原裝貼
百記隻達原來要等好耐
但轉game就得12同sf揀
唯有等
百記隻達原來要等好耐
但轉game就得12同sf揀
唯有等

達仔轉理2隻好唔抵屌
21號下午4點mk百記訂
當時個sales話到貨揀game
今日爬文見到個個都有揀埋game
鳩沖打電話去問同揀game
佢竟然話系統設置幫我揀左綠帽同mk8
聽電話個個話咁岩想打俾我通知我綠帽無貨唔知幾時返貨,叫我拎左主機同mk8先
問佢隻綠帽轉arms得唔得(我本身係想要arms同mk8),佢又話轉game要重新排過要下批貨俾我,問佢咁幾時下一批貨佢又話唔知。
我心急想玩問佢幾時拎得機佢話最快都要星期一
灰L哂.......咁大間公司乜都唔知做乜生意
諗住慳500~600蚊就變左無了期....等...等...等
聽電話個個話咁岩想打俾我通知我綠帽無貨唔知幾時返貨,叫我拎左主機同mk8先
問佢隻綠帽轉arms得唔得(我本身係想要arms同mk8),佢又話轉game要重新排過要下批貨俾我,問佢咁幾時下一批貨佢又話唔知。
諗住慳500~600蚊就變左無了期....等...等...等

一係去幫襯細鋪救救零售業囉

一係去幫襯細鋪救救零售業囉

情願等都唔做救世主,你地幾時訂咁快派貨既

咁你咪拎左機先,等佢隻zelda返貨唔會太耐

咁你咪拎左機先,等佢隻zelda返貨唔會太耐

我都係諗住拎左機先不過mk分店仲未派貨,諗住拎左機買埋隻arms玩住等綠帽返

你收到?

你收到?

百記個員工真係好有禮貌好好服務,抵比佢賺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞