[眼紅者勿入][Nintendo Switch]買機x報價x放骨x鋪頭撚狗交流中心[25]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
個個都on9, 豐澤$2762, 食隻arms, 根本完撚美

間間都要食2骨喎咪玩啦

可能你問果個係咁, 我問果個就唔係

未有咁快啦

我都訂左

第2日就講百記有得訂

一聽就知做左水魚

係啊

做左次ON9 仔 仲要FULL PAY

未有咁快啦

我都訂左

第2日就講百記有得訂

一聽就知做左水魚

係啊

投資失利
我百記佢話要等齊2 隻game 先可以拎機 綠帽達同埋孖車 佢話要7月尾先到
個個都on9, 豐澤$2762, 食隻arms, 根本完撚美

間間都要食2骨喎咪玩啦

可能你問果個係咁, 我問果個就唔係

屌你啦你由上星期一路話有貨有貨,你老母個閪就成個響度啦

WALKIN 可以加一隻GAME,貼張單出黎再講啦,唔該係呢個星期既單喎

買撚左機就自己匿埋玩啦,成日水人話有現貨/有得訂

未有咁快啦

我都訂左

第2日就講百記有得訂

一聽就知做左水魚

係啊

投資失利

SO0 WALKIN 揮手區,安慰下自己唔急玩囉

未有咁快啦

我都訂左

第2日就講百記有得訂

一聽就知做左水魚

好撚灰 上個星期都無乜有貨 得網上碰運氣
去到屯門以為自己執到寶 有得落訂
點知一落完就見到百記有得訂 2日拎機 之後凶宅又有現貨咁

係啊

投資失利

未有咁快啦

我都訂左

第2日就講百記有得訂

一聽就知做左水魚

係啊

投資失利

未有咁快啦

我都訂左

第2日就講百記有得訂

一聽就知做左水魚

我都好後悔咁早訂左

未有咁快啦

我都訂左

第2日就講百記有得訂

一聽就知做左水魚

係啊

投資失利

跟咁多垃圾骨仲蝕啦
收全新黃色joycon
Arms $280
t.me/Taylorswitch

未有咁快啦

我都訂左

第2日就講百記有得訂

一聽就知做左水魚

係啊

投資失利

水魚揮手
放全新薩爾達

tg:timo309
跟咁多垃圾骨仲蝕啦

跟街霸最蝕

係啊

投資失利

水魚揮手

係啊

投資失利

水魚揮手

收全新黃色joycon
t.me/Taylorswitch

係啊

投資失利

水魚揮手

報告巴打們,屯門SO0 岩岩打左電話黎叫我去拎機

水魚揮手

水魚揮手

水魚揮手

好撚開心

水魚揮手

好撚開心

食幾多骨?

水魚揮手

好撚開心

食幾多骨?

綠帽達+MK8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞