[眼紅者勿入][Nintendo Switch]買機x報價x放骨x鋪頭撚狗交流中心[25]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
葵廣食骨d game

邊度

Where

我覺得唔抵....
買case同貼有冇好介紹
掙扎緊買唔買pro controller 為左隻zelda晒多4xx又好似好on9

綠帽達唔洗用pro制啦,伶出街玩更加用唔著

長玩PRO制舒服太多

其實任天堂d機最煩係要買埋好多配件
以前買左個部wii,機冇左,留低好多散件同手制係度

掙扎緊買唔買pro controller 為左隻zelda晒多4xx又好似好on9

長玩PRO制舒服太多

都係多一隻制姐 唔算好多啦
你要開party就另計
有冇人推介mon貼同case 依家落mk買

去mk幫手睇埋價位得唔得

長玩PRO制舒服太多

都係多一隻制姐 唔算好多啦
你要開party就另計

wii有隻初代mon hun連手制set
之後出mh3又多隻手制
雙截棍之後又出左個有精準器既保護膠套
都仲未計陷個雙截棍揸車個d on9軚盤

就算毒撚自己一個玩都淨返好多蘇州屎
幾時有原價彩機買
幾時有原價彩機買

下年
幾時有原價彩機買

下年

幾時有原價彩機買

下年

我覺得無可能 最多炒到8月
利申:鳩up
幾時有原價彩機買

下年

我覺得無可能 最多炒到8月
利申:鳩up

要睇佢所謂既七月尾加生產量加幾多
前兩日2900買左部二手港行連孖車同炸彈人,賣家買左唔係好耐,老婆唔比玩焗放

Er....係咪2900

巴打以為2900係交收時間??
mario那些大作還未出,應該有排炒

去mk幫手睇埋價位得唔得

套可以上淘寶
真係唔太差
mk都係拎果D款落黎賣

貼既話 應該貴既就係h字頭(可以追下post 標榜9H硬度果隻)
平既就大部份都差不多
睇下有冇疏油果D
主要都係靠得閒抹下佢

信和地下$149
終於收到蘇寧送貨電話啦
想問如果係日本買機 同係香港買機有咩分別
係咪淨係load到日文?

分別在於
日本買機要抽
香港買機要骨

聽人講好易壞 冇保養係咪會仆街
想問如果係日本買機 同係香港買機有咩分別
係咪淨係load到日文?

分別在於
日本買機要抽
香港買機要骨

聽人講好易壞 冇保養係咪會仆街

差唔多3成機會中tv mode問題,一係就中joycon問題
黃金係咪已經唔使去睇

ps 身生黃金ssp
黃金係咪已經唔使去睇

ps 身生黃金ssp

係深之都 3600 mk8+zelda 諗唔諗得過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞