[眼紅者勿入][Nintendo Switch]買機x報價x放骨x鋪頭撚狗交流中心[25]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
黃金彩色 一骨 一mk 324x連貼

member] 直x網 directbuyhk
巴打們可以睇睇佢個網 岩岩whatsapp問佢聲稱仲有小量現貨[/member]

姐係一定要食骨定骨/game/parts任一都得?

佢電話同我講係任揀一樣野就得 game/配件

咁姐係機+MK8都得

member] 直x網 directbuyhk
巴打們可以睇睇佢個網 岩岩whatsapp問佢聲稱仲有小量現貨[/member]

姐係一定要食骨定骨/game/parts任一都得?

佢電話同我講係任揀一樣野就得 game/配件

咁姐係機+MK8都得

點解我整會員先睇到次次都失敗

下次預備咗先post啦

下次預咗先post啦
淘寶好多貨窩,有無人試過? 想衝

邊間店?link plx

淘寶都夠膽試,睇黎你地真係好餓

[AEON網上購物城 - 任天堂Switch+街霸+孖車套裝]
Nintendo Switch套裝又返嚟啦!
套裝包括:
1. Nintendo Switch™主機 (灰色或紅藍色)
2. 指定遊戲《Mario Kart 8 Deluxe》
3. 指定遊戲《Ultra Street Fighter II The Final》
4. 螢幕保護貼1張

無哂

買到 1/7送貨 都要食SF骨

點解百貨公司買都要食骨

睇你咩鋪頭買囉
你去街市買菜會唔會碌卡?

細鋪就真係未必有得碌,頂到盡eps,連鎖店都肯定有得碌啦

[AEON網上購物城 - 任天堂Switch+街霸+孖車套裝]
套裝包括:
1. Nintendo Switch™主機 (灰色或紅藍色)
3. 指定遊戲《Ultra Street Fighter II The Final》
4. 螢幕保護貼1張

無哂

點解百貨公司買都要食骨

其實間間都要,只係睇你好唔好彩有得揀,講真骨唔骨都係睇你啱唔啱玩姐,之前有個巴打連孖車同綠帽達都當骨又點計

上網睇有人話部機會過熱變形;我間房31度,從來唔開冷氣,想問係咪高危人士
見Nyko啲散熱配件又未出
上網睇有人話部機會過熱變形;我間房31度,從來唔開冷氣,想問係咪高危人士
見Nyko啲散熱配件又未出

日日部機插 Dock 打幾個鐘 Zelda / MK8 / ARMS都未彎
利申: 3/3 首發

下次預咗先post啦

去唔去馬好
唉岩岩有事去中環順便入蘇寧問下有冇得預訂,點知都係無

https://www.facebook.com/HongKongSuning/posts/1467586716617459
7月1早D 去排
3098 彩機+MK8+ARMS

https://www.facebook.com/HongKongSuning/posts/1467586716617459
7月1早D 去排

3172 wor

7月1早D 去排

3172 wor

係喎睇錯
不過都抵過豐澤果套

7月1早D 去排

3172 wor

係喎睇錯
不過都抵過豐澤果套

排隊唔夠人玩啦

套裝包括:
4. 螢幕保護貼1張

無哂

點解百貨公司買都要食骨

呢set 食骨但個價錢算抵啦?
反而覺得so0 果set 近$4k就更骨感重

套裝包括:
4. 螢幕保護貼1張

無哂

點解百貨公司買都要食骨

同代理拎貨都有骨架哥仔

套裝包括:
4. 螢幕保護貼1張

無哂

點解百貨公司買都要食骨

呢set 食骨但個價錢算抵啦?
反而覺得so0 果set 近$4k就更骨感重

12 switch Mario kart ARMS 都受歡迎
唔啱都放得出
最骨感係第二套 joycon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞